Aspirante optimiste >20 ani (298)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

claudela - imi pare foarte rau pentru tine. poate cu un doctor nou o sa fie alta situatia.

important e sa nu iti pierzi speranta - pana la urma tot trebuie sa se intample minunea de bebe.

http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Claudela te inteleg perfect..asa am patit si eu luna trecuta (a doua oara fiind) Luna asta am luat duphaston care a determinat ingrosarea endometrului, ceea ce e foarte bine pentru mentinerea unei eventuale sarcini. Ma rog la Dumnezeu sa se fi produs si fecundarea..acum..dumnezeu cu mila..Dr Ion Ionut e super..am auzit numai de bine de el, e un profesionist si poti discuta multe cu el!
Capul sus si lupta in continuare pentru bebe!
Te pup!

http://tt.lilypie.com/gU1Zp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Claudela imi pare rau.Nu-ti pierde speranta, o sa vina bebe, fa-ti ceva investigatii si vezi ce se intampla.

Ramo 6+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Claudela imi pare rau pt cele intamplate........te rog sa nu-ti pierzi speranta ca intr-o buna zi iti vei tine in brate puiutzul mult dorit!

40 cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Mary, poate ne povestesti cum s-a intamplat MINUNEA. Stiu ca tu aveai probleme si cu sotul. S-au rezolvat toate?

Claudela, imi pare sincer rau.
Imi pare fff bine ca schimbi medicul. Parerea mea ramane aceeasi. Tu trebuia sa iei ceva de sustinere. Ma bucur ca ai dat peste un medic bun si iti tin pumnii sa fie totul bine de acu inainte. Eu sunt alaturi de tine si iti trimit multi multi pupici...

Kitzy, Alexa, fetele 2 in 1....

Oana

Un pentru noi...

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Kitzy , bebelina se incapataneaza sa iasa?

Ramo 6+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

oana, ce se poate lua pt sustinere?

http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

claudela, imi pare nespus de rau pentru ceea ce ti s-a intamplat din nou. Si eu sunt de parere ca trebuia sa faci tratament de sustinere, mai ales ca ai mai avut o data avort menstrual. Dr la care ai mers pana acum nu ti-a acordat toata atentia....un incompetent ca nu ti-a prescris tratament de sustinere. Ma bucur ca l-ai schimbat si sper ca alaturi de Ion Ionut sa poti duce o sarcina pana la termen. Imi pare sincer rau, asa te asteptam la odisee....sper ca Dumnezeu sa-ti daruiasca un alt bebelus cat mai curand si sa poti duce sarcina pana la capat. Te si te imbratisez cu drag.

maryb 12+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

quote:
Originally posted by claudela

Nu am intrat de ceva timp pentru ca lucrurile nu au evoluat in directia cea buna...Din pacate s-a declansat din nou ceea ce am patit si in vara...avort menstrual...Am fost foarte mahnita...Dar nu mi-am pierdut increderea ca intr-o buna zi ma voi implini si eu cu un bebelus...
Nu pot sa acuz pe nimeni de cele intamplate...Doar ca poate daca as fi avut o supraveghere adecvata poate nu s-ar fi intamplat asa...
In fine, viata merge inainte...Intre timp mi-am schimbat si medicul...Sunt in legatura acum cu dr.Ion Ionut...Imi pare a fi un profesionist...Dupa Pasti voi incepe sa fac analize mai amanuntite...
Eu va imbratisez cu mult drag si ma rog din tot sufletul sa ne binecuvanteze Dumnezeu cu pruncii mult doriti!

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Buna Clau ! Este tragic ceea ce se intampla insa vreau sa fii tare si sa nu-ti pierzi speranta...
Sa dea dumnezeu ca o data cu schimbarea mediculi , lucrurile sa evolueze spre bine. Iti spun si tie ceea ce am mai spus si fetelor : speranta moare ultima si trebuie sa profitam de fiecare clipa ca sa ne fie bine !
Te pup si sa ai grija de tine !

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Maryb..de cand nu te-am mai vazut..ce faci tu? Ce face bebelina? Sunteti bine? Te pup cu drag!

http://tt.lilypie.com/gU1Zp3.png

Mergi la inceput