IASI, mandra cetate! (73)
Raspunsuri - Pagina 11
alic spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefyquote:
Originally posted by mariussimiuc
Are cineva filmul Veronica?
Miha, daca il gasesti il vreau si eu.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamicaStefaniei Iulia (05.12.2006)
e cel din '72 cu Dem Radulescu si Margareta Paslaru? am vazut pe cinemagia ca este si Veronica se intoarce...
ALICe

eu
ralnied1 spune:
quote:
Ti-l dau eu daca-l vrei.
Am si "Veronica se intoarce".
--------------------------------------------------------------------------------
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
Ducu Bertzi la Iasi, 1 mai 2008
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu
Darria spune:
Uite cine are filmulelte pt. copii
Ralu 
E posibil sa te rog si eu in viitor
l-am pierdut si pe asta la varzuiala calculatorului
ce mai ai pt. prichindei?
Dulciuri la gradi: da, nu-i dai tu ca parinte si te "ajuta" gradinita/societatea 
Referitor la desene de pe minimax. La noi inca merge cu abureli de genul: au program de nani, sunt plecati afara la plimbare, papa, etc... La prichindeii mai maricei dam vina pe furnizorul de cablu ![]()
iulia-stefy spune:
Despre ala e vorba alic.
Ralu le vreau si eu.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mariussimiuc spune:
Raluca,multumesc! 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
l_carmen2003 spune:
ei bine... am glumit si am crezut ca am explicat clar ca e o gluma... chestia cu site-ul... adica eu mi-s firma serioasa si dau consultatii on-line.
la noi a mers super cu sotul vreau sa spun cand l-am implicat si pe el in culcarea copilului, la pusul mesei, etc la tot ce avea legatura cu puiul mic si care excludea tv-ul. intai i-am pus in mana niste articole in care scria clar ca urmaritul prea consecvent! al programelor tv e daunator si ca strica atat la copil cat si la adult - distruge atentia, capacitatea de concentrare, etc - si mananca timpul pe care l-ai petrece altfel constructiv cu familia... asta, plus un pic de complicitate cu copilul pentru manipulat tatal si cu tatal pentru manipulat copilul... si gata! a durat ceva timp - aproape o luna jumatate, dar acum merge la culcare copilul cu tata si mama la aceasi ora, adica copilul adoarme pe la 21,30 - 22 iar tata si mama... isi vad de programul firesc dar fara tv... tv-ul din dormitor e inchis uneori o saptamana... si asa am scapat si de internet si de alte griji...
ghinetz spune:
quote:
Referitor la desene de pe minimax. La noi inca merge cu abureli de genul: au program de nani, sunt plecati afara la plimbare, papa, etc... La prichindeii mai maricei dam vina pe furnizorul de cablu
Ne credeam sa o spun vreodata - la cat de mult mi-am dorit sa creasca Stefan, in fiecare zi imi doream sa fie mai mare, din clipa in care l-am nascut tot am asteptat sa creasca - deci, date fiind acestea, iata-ma zicand: E MULT MAI GREU CU UN COPIL MAI MARE. Sau cum spun batranii nostri: "copil mic - griji mici, copil mare - griji mari"
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
carmenp spune:
raluca, da`mi`l si mie, pliiz
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
Ti-l dau eu daca-l vrei.
Am si "Veronica se intoarce".
--------------------------------------------------------------------------------
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
Ducu Bertzi la Iasi, 1 mai 2008
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu
aime spune:
si Hristos a inviat!
Pai bine mey cumatra sa nu spui tu ca vrei Veronica? Vladut e fan inca de pe la 5 luni cand i-l puneam ptr ca ii placea coloana sonora
. Deja cred ca ai intrat in posesie, asa ca vizionare placuta!
mariussimiuc spune:
Mai cumatra mai...inca n-am intrat in posesie...
Iaca preferinta asta a lui Vladut n-o stiam...Noi am mai prins duminica dimineata o bucata de film,cred ca pe B1,nu mai stiu exact.Si atat de mult i-a placut ca a stat smirna si s-a uitat,ceea ce stii si tu e mare lucru pentru Robert.
Si cand s-a terminat a inceput sa planga ca mai vrea...De unde sa-i mai pun,ca nu l-a gasit Marius nicaieri. 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...