IASI, mandra cetate! (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

quote:
Originally posted by iulia-stefy

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Are cineva filmul Veronica?

Miha, daca il gasesti il vreau si eu.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

e cel din '72 cu Dem Radulescu si Margareta Paslaru? am vazut pe cinemagia ca este si Veronica se intoarce...

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:

Ti-l dau eu daca-l vrei.
Am si "Veronica se intoarce".

--------------------------------------------------------------------------------
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
Ducu Bertzi la Iasi, 1 mai 2008
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Uite cine are filmulelte pt. copii Ralu
E posibil sa te rog si eu in viitor l-am pierdut si pe asta la varzuiala calculatorului ce mai ai pt. prichindei?

Dulciuri la gradi: da, nu-i dai tu ca parinte si te "ajuta" gradinita/societatea

Referitor la desene de pe minimax. La noi inca merge cu abureli de genul: au program de nani, sunt plecati afara la plimbare, papa, etc... La prichindeii mai maricei dam vina pe furnizorul de cablu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Despre ala e vorba alic.
Ralu le vreau si eu.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Raluca,multumesc!

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

ei bine... am glumit si am crezut ca am explicat clar ca e o gluma... chestia cu site-ul... adica eu mi-s firma serioasa si dau consultatii on-line.
la noi a mers super cu sotul vreau sa spun cand l-am implicat si pe el in culcarea copilului, la pusul mesei, etc la tot ce avea legatura cu puiul mic si care excludea tv-ul. intai i-am pus in mana niste articole in care scria clar ca urmaritul prea consecvent! al programelor tv e daunator si ca strica atat la copil cat si la adult - distruge atentia, capacitatea de concentrare, etc - si mananca timpul pe care l-ai petrece altfel constructiv cu familia... asta, plus un pic de complicitate cu copilul pentru manipulat tatal si cu tatal pentru manipulat copilul... si gata! a durat ceva timp - aproape o luna jumatate, dar acum merge la culcare copilul cu tata si mama la aceasi ora, adica copilul adoarme pe la 21,30 - 22 iar tata si mama... isi vad de programul firesc dar fara tv... tv-ul din dormitor e inchis uneori o saptamana... si asa am scapat si de internet si de alte griji...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Referitor la desene de pe minimax. La noi inca merge cu abureli de genul: au program de nani, sunt plecati afara la plimbare, papa, etc... La prichindeii mai maricei dam vina pe furnizorul de cablu

Ne credeam sa o spun vreodata - la cat de mult mi-am dorit sa creasca Stefan, in fiecare zi imi doream sa fie mai mare, din clipa in care l-am nascut tot am asteptat sa creasca - deci, date fiind acestea, iata-ma zicand: E MULT MAI GREU CU UN COPIL MAI MARE. Sau cum spun batranii nostri: "copil mic - griji mici, copil mare - griji mari"

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

raluca, da`mi`l si mie, pliiz

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:

Ti-l dau eu daca-l vrei.
Am si "Veronica se intoarce".

--------------------------------------------------------------------------------
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
Ducu Bertzi la Iasi, 1 mai 2008
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

si Hristos a inviat!

Pai bine mey cumatra sa nu spui tu ca vrei Veronica? Vladut e fan inca de pe la 5 luni cand i-l puneam ptr ca ii placea coloana sonora . Deja cred ca ai intrat in posesie, asa ca vizionare placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Mai cumatra mai...inca n-am intrat in posesie...
Iaca preferinta asta a lui Vladut n-o stiam...Noi am mai prins duminica dimineata o bucata de film,cred ca pe B1,nu mai stiu exact.Si atat de mult i-a placut ca a stat smirna si s-a uitat,ceea ce stii si tu e mare lucru pentru Robert. Si cand s-a terminat a inceput sa planga ca mai vrea...De unde sa-i mai pun,ca nu l-a gasit Marius nicaieri.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput