Mamici prin FIV (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Andicu aici la albume foto ,mai am dar nu mai stiu cum se pun ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Gina, sorry, da eu n-am poze acolo; nu stiu cum se pun, de-aia te-am si intrebat, credeam ca ai pe vreun site..

Diana, FELICITARI!! sa-ti traiasca bebe si sa fie sanatos!
Ooff, ce greu trebuie sa fi fost pt tine! bine ca ai scapat si acum e totul ok! cat despre somnul de 4 ore, stai linistita ca trece! si noi am avut parte de el! o sa-si regleze el programul, o sa vezi! eu i-am dat completare lapte-formula lui Filip vreo 2 sapt in prima luna, apoi 2 sapt n=a fost nevoie si apoi a trebuit sa renunt la alaptat si am trecut de la 1 luna total pe lapte-formula! si ..a racit doar 1 data in 11 luni, nu e alergic la nimic si arata de copil de 1,5 ani! despre remediile pt colici, le-ai cam enumerat pe toate pe care le-am folosit noi..Bonisanul alternat cu Sab Simplex a mers la noi, dar Filip a avut f putin timp colici.

Cris, succes la scoala si felicitari pt rostogolici!
Madalina, .

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Fetelor azi punand data pt scoala am vazut ca am implinit un an de la ET,ma gandesc ca acum la ora asta veneam acasa eram speriata si plina de sperante.Ce a mai trecut timpul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Diana ptr colici poti incerca alternat Colic Baby si Gripe Wether Baby. La noi asta a dat rezultat. Cta despre formula nu pot s aiti dau sfaturi ptr ca Mihnea a supt prima data la o ora dupa ce am iesit eu din sala de nasteri si a supt pana la 9 luni8iar eu am avut lapte pana la 1 an jumate) dar nu a mai vrut el sa suga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

quote:
Originally posted by aurel_cris

Fetelor azi punand data pt scoala am vazut ca am implinit un an de la ET,ma gandesc ca acum la ora asta veneam acasa eram speriata si plina de sperante.Ce a mai trecut timpul....

Si eu luam rezultatul Bhcg-ului,ce fetze aveam amandoua.....speriate ca vai de noi.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

DIANA Felicitari pentru baietel ! Imi pare rau de ceea ce ai patit. Cred ca te-ai speriat, eu cand l-am nascut pe Rares mi-au facut anestezia epidurala si mi-a scazut tensiunea la 40 si continua sa scada. Dar DD a fost langa mine. In ceea ce priveste alaptatul, desi am sanii destul de mari nu am avut lapte, asa ca toti copii au baut lapte praf. Pentru colici eu m-am descurcat foarte bine cu Sab-simplex si cu Gripe Water(cel cu girafa pe el).
Ar fi bine sa vina cineva la tine sa te ajute sa te mai odihnesti si tu.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Mamici dragi si scumpe,

Multumesc pentru ca-mi sunteti alaturi,
parca ma simt mai putin singura;
tatal bebelusului va veni sa-l vada probabil in iulie
dar ca sa fiu sincera, as prefera sa nu mai vina deloc...

Si eu ma asteptam (tinand cont de dimensiunea sanilor sa am lapte,
dar se pare ca oboseala si stresul ma lasa fara lapte).
Oboseala asta... noaptea trecuta m-am trezit si am luat un
antialergic, apoi paracetamol si piafen, ma durea infernal capul de oboseala.
DAr sper ca bebe sa-si faca curand un program a.i.
sa pot dormi ceva mai mult.

Multumesc tuturor pentru sfaturile legate de medicamente pt colici.
Daniel a inceput sa planga de foame si trebuie sa inchei.

Va sarut cu drag pe voi si pe bebeii minunati,
poate ma sfatuiti cum sa-mi postez la randu-mi poze cu micutul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

quote:
Originally posted by saftoiu_gina

Andicu aici la albume foto ,mai am dar nu mai stiu cum se pun ,

Gina lu ANA-BEATRICE

Gina, gata am vazut! intri la "Albume foto " in stanga , trebuie sa fii semnata ca membru, si apoi iti apare "Bine-ai venit..." si o casuta cu - "Editeaza album/adauga poze ". Dai click pe ea si apoi pe "Adauga poze" .

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Andicu sarumana -o sa incerc .Pe acelea sotul meu le-a pus dar a trebuit sa ma rog mult de el ,pentru ca el e cam impotriva pozelor puse aici ,dintr-un anumit motiv.

Mergi la inceput

Am incercat si merge pana la 100 de KB -pozele care le am sunt pe dimensiuni mai mari si trebuie sa le micsorez ,asa a facut si el randul trecut ,asa ca iarasi m-am impotmolit.

Mergi la inceput