canapea Ursy sau Andy
buna ziua,
as dori achizitionarea uneia dintre cele doua canapele:Ursy sau Andy
dar nu stiu care este direfenta dintre ele, nu stiu dimensiunile canapelei Andy -intinsa.culoarea am inteles ca se poate alege in momentul confirmarii comenzii.
va rog sa-mi raspundeti cat mai repede pt ca doresc sa o comand (poate o primesc de
multumesc
SOSO (20 dec 2005)
Raspunsuri
Buburuza-shop spune:
Colegii mei au plecat deja de la birou... incerc sa dau cateva telefoane sa vad ce informatii obtin... daca nu, maine.
Buburuza-shop spune:
Asaaa... Am aflat:
www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=71" target="_blank">Canapeaua Andy nu este extensibila.
Din pacate, nici una dintre canapele nu mai exista pe stoc, nici la noi nici la producator... se poate comanda, dar nu va fi gata inainte de 5 mai.
soanso spune:
quote:
Originally posted by Buburuza-shop
Asaaa... Am aflat:
www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=71" target="_blank">Canapeaua Andy nu este extensibila.
Din pacate, nici una dintre canapele nu mai exista pe stoc, nici la noi nici la producator... se poate comanda, dar nu va fi gata inainte de 5 mai.
Cu drag de copii,
Buburuza
...canapeaua Ursy din descrierea produs reese ca are lungimea desfacuta 110cm - cineva mi-a spus ca are de fapt 120 cm??
Intrebare:daca se face la comanda se poate com. mai lunga cu 10-15 cm sau sunt standard?
ms pt raspuns si pt promtitudine!
PS : la intrebarea pusa direct si site in 20.04(vreau mai multe informatii despre acest produs) inca nu mi s-a raspuns!
SOSO (20 dec 2005)
soanso spune:
am achizitionat canapelutza Ursy ,este superrr ,fetita mea estu foarte incantata de ia, e usoara,confortabila,se poate folosi ziua pe post de fotoliu,ocupa spatiu putin ,intr-un cavant minunata!!!
O recomand din tot sufletul!
SOSO (20 dec 2005)
dana d spune:
Si eu am canapeaua Ursy cam de un an jumate. O folosim cu succes si ziua si noaptea din cand in cand, se doarme bine in ea, fata mea avand 5 ani incape perfect. Am o singura nemultumire la ea, am spalat husa si a intrat la apa, cu mare greutate am imbracat apoi buretele cu ea si a iesit cam scalciata. In timp s-a mai lasat si parca forma e aproape cea initiala acum dar curand vine iar timpul sa o spal culoarea fiind una foarte deschisa- galben.
Vreau sa cumpar alta husa, va rog sa-mi raspundeti daca se poate.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Buburuza-shop spune:
soanso,
Multumesc frumos pentru mesaj si ma bucur ca va place canapeaua.
dana d,
Tocmai au vorbit colegii mei cu producatorul. Raspuns: DA! Se poate comanda husa; maine aflam si pretul (plecasera deja de la birou). Trebuie doar sa ne spui exact-exact care este modelul de canapea.
dana d spune:
Ooo, merci! Modelul este Ursy, cea extensibila, sunt mai multe? daca e nevoie caut mailul de cand am facut comanda sa vad cum ii spuneati voi, daca era vreun cod.
Multumesc mult si astept pretul, de data asta vreau o culoare mai inchisa si cu desene mai mici daca se poate.
Fetele mele
dana d spune:
Imi pare rau, nu am mai gasit mail-urile de la comandarea canapelei, in schimb am gasit multe amintiri si m-am afundat in ele...
Fetele mele
Buburuza-shop spune:
Nu-i nici o problema. Avem raspunsul: husele costa 75 RON, culorile disponibile sunt galben, bleu si rosu. Suna la 031.104.7303 si colegii mei o sa preia comanda.