Nici cu tine, dar nici fara

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

cunosc barbati care isi tarau de par, iubitele insarcinate in 3 luni...le bateau sau le sicanau, pana au avortat.
sa fim seriosi, nu prea cred eu in omenia unora.
sunt si oameni ai naibii din fire, pe care nimic nu-i mai indupleca. nici o suta de copii ca niste ingeri.

fato draga, dc nu te iubeste, nu te iubeste. si punct. unii oameni nu pot iubi, sau pur si simplu iubirea initiala moare in sufletul lor.sau nu sunt capabili sa aprecieze ce au...sau cum zicea cineva mai sus, cauta adrenalina si ii doare in cot de familisme de orice fel.

nu poti obliga un om sa fie cum vrei tu si sa te iubeasca cum vrei tu si sa fie sot si tata remarcabil, nici cu vrba buna, nici cu aia rea, nici cu tactici.

cine te iubeste, te iubeste oricum.

de tactici nu ai nevoie decat cu oamenii care NU te iubesc sau au caractere josnice si lipsite de noblete. cine are suflet curat si nobil si te iubeste cu adevarat, te face sa te exprimi libera de orice fel de constrangeri si tactici si conditionari.
3 chestii sunt greu de obtinut in viata ta: 1. sa te rupi de durerea pe care o traiesti si dependenta de a lupta sa schimbi o situatie nasoala.2. sa gasesti un astfel de om bun si 3. sa ai taria sa te implici si sa-l iubesti la randul tau.:) pupicei

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

ciarli,sa speram ca o sa vina la sentimente mai bune si o sa fiti toti 4 fericiti
Va urez un Paste fericit sa aveti parte de multa liniste sufleteasca si multa multa iubire .

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Mie mi se pare ca undeva a fost dragoste dar ca in povesti undeva canva. La tine cred ca de ceva timp a fost acea dorinta de a avea un copil si de a-l avea si de a face orice pentru a avea acel copil. Uneori barbatii se mai si plictisesc de interventii chirurgicale care iminent te tin departe de pat, de fertilizari care tot asa. Sunt unii barbati care traiesc si iubesc prin sex. atunci cand nu-l au isi pierd sentimentele care ii legau de partenre. acum ai si buburuzele care sunt superbe, by the way, si asta cred ca iar te tine departe de pat, plus cateva cuvinte nu prea comode aruncate de el imediat dupa ce ei nascut cand femeia - sa-mi fie cu iertare este foarte, foarte sensibiloasa sa zice ca sa nu zic labila de-a dreptul - si iata conflictul cum rasare.
Nu-l simti ca tu vezi interesul tau: sa vad de copii, sa lucrez, sa fac casa, sa fac, sa dreg, inainte sa am copil si asa cred ca prin ecuatia asta ai uitat sa-l pui pe el fara intentie.
Alt scenariu este cel in care el vede copii ca pe rezultatul nu numai al unei suferinte fizice enorme pentru tine dar al uneai psihice - a lui. CEva care a costat atat de mult timp, sntimente, bani uneori acum continua sa mentina parametrii unei casnicii armonioase la minim.
Incearca sa vb - asta este solutia sa-i explici si chiar ca acel cosmar s-a terminat, ac e momentul sa va bucurati AMANDOI de rezultat chiar daca acel rezultat a fost un pic cam traumatizant nu numai pentru fiecare dintre voi dar mai ales pentru relatia voastra.
Curaj si lupata pana la final pentru familie. Poate ca nu este chiar atat de rau cum pare, daca e imi cer scuze de sfat - m-am gandit mult pana sa-l dau si m-am chinuit sa ma pun in locul la amndoi.
Paste Fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Un paste fericit tuturor!

Desi e pastele si ar trebui sa am altceva mai bun de facut (dar din cauza unuia d-asta care pana acum un an era omul perfect si familist convins,acum ,vorba voastra vrea sa-si traiasca tineretea pierduta)vroiam sa-i spun lui Rufus ca are perfecta dreptate,dar din pacate unii NU VOR SA PLECE din cauza ca nu ar suporta sentimentele de vinovatie care i-ar macina creierul ala neted....

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Ciarli ce mai faci? Nici o schimbare?

Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Draga Tweety, am luat niste "nesimtirol" deocamdata. In rest nu prea sunt schimbari. Cred ca astept sa mi se puna pata aia negra si sa-mi fac bagajele fara alte milioane de parlametari si discutii ca s-a cam spus tot ce era de spus si de catre mine si de catre el si de catre prieteni.

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

ciarli - esti foarte rationala,realista si imi permit sa spun ca esti si inteligenta,chiar daca nu te cunosc.
Trebuie sa fie tare greu sa stai cu un barbat care nu uita sa-ti aminteasca (,) ca nu te iubeste.Asta nu face decat sa-ti "atinga rana" de fiecare data.
Eu nu-l pot vedea un om bun,un tata iubitor cand el nu intra cu zilele la fetite sa le vada(asa am retinut intr-un mesaj al tau) E nedrept si egoist ca isi face viata doar pt el.
Probabil fetele ce te sfatuiesc sa ramai vorbesc din experiente,dar mie mi se pare ingrozitor.De ce femeia sa stea si sa-l astepte pe barbat sa revina la ea,cand e el s-a saturat de partea aceea a vietii? Isi programeaza vacante fara tine si fetite,ce dovada mai mare de egoism?
Esti o femeie independenta,langa el nu faci decat sa te distrugi pe dinauntru putin cate putin.
Numai bine si aveti grija de voi!

Fetitele sunt niste papusi,nu am reusit sa vad tot dar continuu s-o fac.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

Ciarli.
Se poate scurge si o luna, si o viata si totul sa fie la fel daca nu se schimba nimica pe la voi: O schimbare de atitudine, o vorba, o altceva, nu numai aceasta rutina trista.
Daca nu este gay nedeclarat sau inca nelamurit atunci poate intre voi a fost ceva ce l-a blazat si atunci numai tu vei putea sa gasesti resortul sa te lamuresti daca mai functionati ca un cuplu.
Daca il mai iubesti vei gasi resurse sa faci ceva pentru voi.
Nu te ascunde dupa fete. Lor le va fi mereu bine acolo unde au o mama fericita si echilibrata.
Din nefericire eu inclin spre prima versiune, asigura-te totusi ca nu este gay.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Draga mea Ciarli,

In primul rand, sa-ti traiasca fetitele, sunt minunate, perfecte, ce mai, mi-au dat lacrimile, ce bucurie trebuie sa-ti aduca in suflet!

Imi pare foarte rau ca tocmai in aceasta perioada minunata nu-l ai alaturi si pe tatal lor, si stiu ca te doare sa-l vezi atat de strain. Din pacate, din tot ce-ai scris, mie nu mi se pare ca mai poti resuscita in vreun fel relatia sa semene cat de cat cu ce ar trebui sa fie. Speriat, nesperiat nu are nici un motiv rezonabil sa se poarte asa, nici ca sot, nici ca tata.

Si mie imi faci impresia unei femei puternice, inteligente, pe propriile ei picioare. Eu, intr-o astfel de situatie (Doamne fereste de asa ceva), m-as desparti fara sa ma mai uit inapoi...fara sa ma mai gandesc cat de mult ma iubea odata...ci ce mizerabil ma face sa ma simt acum...

Numai tu stii ce e in sufletul tau si cat poti sa duci. Eu sunt sigura ca ai reusi sa te descurci si fara el, un astfel de om te depreseaza, macar ai fi mai linistita, si pentru tine si pentru fete.

Eu iti tin pumnii sa fie iasa asa cum e mai bine pentru voi!

Ruxi cu Timeea aricelul, 21 dec 2006 si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Mergi la inceput