un sfat ,va rog mult
Raspunsuri - Pagina 4
laurabb spune:
da,acum parca si-a mai schimbat atitudinea,a spus sa mai vedem si alte case.
Doamne e asa de multa munca sa cauti o casa,si aici gasesti tot felul de vechituri,facute din placi,,,vine tornada ,si gata casa..
Eu cand am postat subiectul, vreo cateva zile numai despre asta m-am contrazis cu sotul ,incat am zis ,stai domle sa intreb si alta lume.Nu am stiut ca exista subiect special si despre case,oricum eu sectiunea asta o accesez des pentru ca invat din experientele altor fete de aici,si am vazut ca sant multe raspunsuri la fiecare subiect.
Buyer agentul asta care il avem il luam si sa ne vanda casa,si am zis ca daca o sa castige in ambele tarnzactii,mai scadem din comision,insa am observat,ca el nu prea cunaoste zona unde vrem noi sa ne mutam.
Oricum tb sa mai vedem alte case,cum bine ati spus si voi,si va dau dreptate.
Oana_B spune:
Vin si eu la spartul targului.
E bine ca s-a mai razgandit un pic sotul tau, nu stiu in situatia de acum daca se mai aplica dar de obicei valoarea unei case este data de locatie care poate urca sau cobori pretul. In unele locuri, constructorii iau un land il impart si fac pe el numai case de minim 3000sqfts de ex, si nu ai voie sa construiesti pe el o casa mai mica pentru ca scade valoarea celorlalte, sau invers, o cosmelie ramasa intr-o zona veche unde intre timp a avut loc ceva dezvoltare, ii creste valoarea.
Casa noastra am gasit-o pe net la www.realtor.com aveam cautarile noastre in paralel cu real estate agenta. Am facut exact cu sugereaza Mindy.
Am renuntat si noi cu parere de rau o casa foarte frumoasa, bine intretinuta si cu updates dar care era cu spatele la o stada principala si era mult zgomot. Am cautat mult vreo 8 luni nici nu aveam prea mult timp de umblat si cautam si intr-o anume zona aproape de serviciul sotului, dar cunosc persoane care au noroc si le place/ corespunde prima casa pe care o vizioneaza.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
monabella spune:
Si eu ca si Elise am locuit cindva linga gara apoi pe soseaua Oltenitei. Tremurau geamurile sufrageriei cind trecea tramvaiul.
In comparatie cu asta zgomotul de pe strada principala a suburbiei mele e o nimca toata.
Si eu sint de parere ca agentul trebuie sa faca mai mult ca sa isi merite comisionul. Agenta cu care am lucrat eu era cam in virsta si de cite ori mergeam sa vedem case, in loc sa-mi arate ce era bun sau ce era rau in casele cu pricina se uita la decoratiile de craciun sau in bucatarii ce au gatit gospodinele din casele cu pricina. Va jur.
mathilda spune:
laura-location location location. gandeste-te ca daca peste o perioada vrei s-o vinzi, si daca n-ai location stai cu ea pe piata f mult si tb sa scazi pretul semnificativ. asta daca locuiesti unde scrie sub nume. ca daca locuiesti in romania-se poate orice.