un sfat ,va rog mult

un sfat ,va rog mult | Autor: laurabb

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor,
as vrea sa va cer un sfat,...sa incerc sa-mi dau seama daca gresesc.
De cateva luni,cautam sa cumparam o casa,..sotului ii place f mult o casa ,care imi place si mie,marea pROBLEMA este ca ,casa este pe a doua coloana de la o strada destul de circulata,cum ar veni ,in fata ei mai este o casa care are deschidere la sosea.
Ei,eu nu sant de acord sa cumparam aceasta casa intrucat este zgomotul strazii,care pe mine ma deranjeaza,insa sotul imi zice ca o sa puna un gard special care sa estompeze sunetele(casa are deja niste brazi imensila margine,insa tot se aud masinile,care trec continuu),. eu nici nu vreau sa ma gandesc.Cred ca este un risc foarte mare.Daca cumparam casa,si apoi am sa fiu stresata de zgomot,nu pot sa dorm noaptea etc..ce facem?De ce sa nu asteptam sa mai apara alta casa intr-o zona mai linistita?El zice ca nu mai gaseste casa asa buna...bla,blaImi place casa ff mult ,insa nu si locatia.
In plus ,mai vine si praf de la sosea etc.
Nu stiu daca eu gresesc cu ceva,..daca sant eu prea pretentioasa,poate ma ajutati cu punctul vostru de vedere.
Va multumesc foarte mult pt ajutor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

nu, stai linistita, nu te inseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Daca iti faci astfel de probleme , inseamna ca pana acum ai trait intr-o zona foarte silentioasa si nu la bloc. Eu, momentan locuiesc intr-o zona foarte zgomotoasa , dar nici nu mai aud nimic, totul a devenit zgomot de fond. Si sunt incantata de casa mea.
Dar, unii, din cauza pomilor nu mai pot vedea padurea....

"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabb spune:

da,iti dau perfecta dreptate,stiu ,si eu am stat in Buc,oras f zgomotos,si cred ca asta mi-a lasat niste sechele,...de fiecare data cand am vazut ex importante din viata mea am avut vecini care spargeau pereti etc,....
si aici intr-adevar am gasit linistea,..se mai aude cate o masina,insa nu se compara,...si in subconstinetul meu ,cred ca din cauza asta sant asa speriata sa ma mut la o casa aporape de zgomot...ca imi este teama sa nu reexperimentez trairi anterioare,daca le pot spune asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Acum totul depinde de tine, nu cred ca ai nevoie de un sfat in aceasta privinta de pe acest forum, eu nu am locuit in Bucuresti, sunt aici de vreo 6 ani, dar acolo unde am stat cu familia mea apartamentul era la strada principala si cand mai trecea o masina cu gabarit mare sa zic asa se misca mobila de la sufragerie, nu ca la cutremur si sa-ti mai spun ca stateam deasupra unui bar si vara iesea lumea la terasa, nu erau petreceri in fiecare noapte dar totusi..., apoi ne-am mutat la un apartament unde singura priveliste era parcarea, multa liniste, dar prea multa liniste nu imi placea, apoi m-am mutat in bucuresti si unde stau eu cu sotul este o zona linistita ca nu stam la strada si la noi sunt vecini care sparg pereti, dar m-am obisnuit cu asta, oricum nu mai am timp sa bag in seama daca este prea multa liniste sau prea mult zgomot. Dar seara- noaptea nu cred ca traficul de pe autostrada este asa de intens ca in timpul zilei.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Laura, eu nu as lua casa. Locatia are cel mai important rol. Ginditi-va daca mai incolo vreti sa vindeti va fi mai greu sa vindeti o casa la strada decit una bine locata (av in vedere cum stau lucrurile cu piata imobiliara in SUA acum e bine sa va ginditi la toate aspectele bine de tot).
Aproape de unde locuim sint case expuse de vinzare de mai bine de un an jumate pe piata, sint locate aproape de strada si nu prea le vrea nimeni.

Noi asta am vrut cind am cautat casa, sa nu fim aproape de strada si sa nu fim inconjurati de alte case, adica sa te vada toti in curte.
In curtea din spate avem doar copaci si sintem destul de departe de strada principala.
Cu toate astea la camera care e locata spre strada, noaptea se aude un vuiet ciudat si enervant. Imi inchipui cum se aude daca esti si mai aproape de strada.

Sa va uitati si daca trec avioane des in zona. Poti sa fi departe de aeroport dar daca esti pe traiectoria aeriana de aterizare e nasol de tot, trec avioane la fiecare 3-4 minute si zgomotul e mare chiar daca avioanele sint f departe de sol.

Va doresc noroc in gasirea casei. Nu va pripiti. Acum piata e in stagnare-scadere (depinde si in ce stat/oras sinteti), puteti sa mai asteptati sa mai vedeti alte case pina o gasiti pe cea buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Te pacaleste cu gardul antifonic si brazii ce estompeaza piriitul masinilor si a motocicletelor. Vrea sa te streseze...sa nu dormi noaptea...sa te aduca intr-o stare sora cu nebunia...clar el ginduri ascunse ...mai ales ca ai postat aici la "in 1 sau in 2"
Chiar daca acum o sa treci peste etapa asta...dar sa vezi mai departe ...peste 3-5 ani nu o sa vindeti casa din cauza zonei... biroul de credite...recuperatorii la usa...stres....sint din ce in ce mai convins ca el ascunde ceva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

Si pe mine ma deranjeaza foarte tare zgomotul. N-as lua casa.

When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Daca iti pui problema, e clar ca te va stresa. O sa gasiti alta casa, asta nu e potrivita pentru voi.

Barbatii nu prea au rabdare la cumparaturi fie ca e vorba de un tricou sau de o casa. Expica-i ca sau te vrea nefericita 10 ani sau mai asteptati.

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Daca totusi o sa luati casa, pot sa te mai linistesc: o sa te inveti cu zgomotul. E ceva firesc.
Cred insa ca, in astfel de situatii, oricare trebuie sa aiba drept de vetto.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Crsitina-A ...nu cred ca e zgomotul beleaua cea mare...te obisnuiesti pina la urma...1-2 ani si gata...au invatat astia cimpanezeii sa scrie si sa citeasca in citeva luni.

Mergi la inceput