Copii din 1995-1998(18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor, unde sant cele 2-3 pagini ce le citesc de dimineata la ceai??? Ce faceti o protejati pe Mihaela, ca e in examene si nu poate sa deschida capitolul 19???

Ana, ce faci, tot pe la Medias???

MqqM - ce viata dulce pe Mr P. Distractie placuta in continuare.

Ce liniste si pace... Ce se intampla, au dat caldurile ?? Vine vara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Liniste....Liniste....
Toata lumea petrece doar noi astia care nu sarbatorim ziua muncii suntem pedepsiti?

Sanca,mqqm der ce v-ati potrivit cu stransu' de bani! Si noi practicam de muuulte ori pe an acu' am avut "Spellathon"(trebuie sa scrie cat mai multe cuvinte corect-pentru fetele din tara)
si trebuie sa platim pentru fiecare cuvant scris bine.Ei bine n-am putut sa ii zic lu' fimea sa rateze cat mai multe ca ma costa, asa ca acum platesc
Asta cu scolile e intradevar durere de cap si noi sper ca suntem asezati, Middle si High, de care apartinem sunt foarte bune sper sa ramana asa pana ajunge Ana acolo.

Io sunt ingropata in proiectele de la scoala ,saptamana viitoare e "teachers appreciation week" din pacate eu o sa fiu doar parinte(nu m-am invartit de posturi libere in urmatoarele saptamani la scolile unde vreau eu) si m-au mancat degetele sa fiu unul din room parent asa ca ma ocup de organizarea petrecerilor la Ana la scoala.

Katy

Am facut edit ca lasasem o gaura...si mai semnasem si de 2 ori ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Abia acum 30min ne-am intors din parc. Mai este putin si incepe scoala si am profitat de vremea frumoasa. Am fost la skate, Muzeul Satului, Hard Rock Cafe si apoi am mers pe jos pana acasa.

Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput

Sanca, haioasa povestea cu dintisorul lui Matei.

mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Mihaela imi pare bine ca te-a amuzat. Matei imi face multe nazbatii si scoate multe perle.

Katy, deci care a fost gaura in buget la concursul de spelling? Eu l-as trimite pe Elliot ca as iesi in castig ... Imi da scoala bani sa-l scot din concurs...

Week-end-ul asta e concurs de aviatie la noi in orasel. Zboara avioane deasupra apei, si fac fel de fel de acrobatii in aer. Am mers anul trecut (am nimerit din greseala). Eu care credeam ca Matei o sa fie cel mai fascinat, el a fost primul care a vrut sa plecam acasa. Sambata mi-a zis ca el nu vrea sa mearga, ca e plictisitor...

Eu tot compun atata, si in dreapta ecranului e o reclama la Gala Unicef, cu un bb asa de frumos, cu o fata roz, si pielea aproape translucent... Ma uit, la buzitele lui si-mi vine sa pup ecranul... Pacat ca se termina cu madam in dungi albastre...Strica tot efectul...

Mergi la inceput

Asa este.

mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Sanca inca n-am rezultatele(nu m-am dus si la corectat fac destul pt. scoala de altfel)asa ca asteptam sa se stranga o mana de parinti sa corecteze."Sansa" mea e ca nu apucasem sa repetam de final si testul trebuia sa fie vineri si profa Anei a zis ca vineri nu are timp asa ca l-a dat joi(au avut 50 de cuvinte).Eu am pus 1 dolar de cuvant,astia sunt banii ca nu merg in vecini sa le flutur foaia si sa cer bani de la ei.Stii ca aici asa se procedeaza...
Vin Blue Angels la voi?Inseamna ca aici vin dupa...Am fost si noi o data dar trebuie sa ai protectii pentru urechi daca vrei sa mai auzi dupa.E spectaculos ca trec pe langa poduri,pe dedesubt parca n-au trecut totusi...

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Sanca, tanti aia dungata e ceva personalitate locala, cred. Io nici n-am realizat pana acum ca e "din acelasi film" cu bebele cu laptic intre buzite.

In Ro a fost si 1 mai, pe langa ca e vacanta, asa ca lumea zburda pe campii, muncitoreste.

katy, chiar ieri am avut neshte oferte de ciocolata la usa. Ce-i aia Blue Angels? Ati mai cumparat jocuri de wii? La noi zace neatins in colt de 3 saptamani din lipsa de timp.

Si fiu-miu mi-a venit cu o chestie de-asta, printr-a doua, cica sa-l platesc sa citeasca, pt scoala. Si io am ras una buna asa: HA! si am zis ca nici o sansa, sa citeasca daca vrea. Bine, eram novice tare prin tarile astea, si era contrar principiilor mele sanatoase.

Eu azi am aflat ca este si-n canada canguru', ca mi-a venit newsletter de la scoala si zicea cine ce a facut bine, bine, la liceu. Si Pascal, si olimpiada, de toate avem. Viata-i plina de surprize!

Good night!

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Neatza ,neatza ,sau somn usor ,

Cum Anca ,n-o stii pe Zana Surprizelor ?,in persoana ,ia sa vedeti acu ce de paie mi-aprind in cap ,cea care face pensionarii si nu numai sa lacrime in fiecare we ,(insensibila de mine ),noroc ca ne-a iertat Dumnezeu (sper)Oricum ,nu scapam de ea cu una cu doo,e ditai vedeta si-i destul de infipta la cat de draguta si dulcica este .Un produs tipic ...nu mai spun pentru ce ...Am vazut o parodie draguta la Divertis Show ,ea era chiar invitata in emisiune si Monica Anghel o imita de fata cu ea ...Cred ca i se sterpezizera si ei dintii ,saraca ,de atata dulceata si ingenuitate ...Ma ,da aia ca aia ,da de asta cu hemoroizii ce ziceti ?Nu se mai termina odata ?Chiar asa ,toata ziua ,buna ziua ??!!

Draga mQQm ,daca citeai cu atentie postarile mele anterioare puteai afla si de acolo ca-i Cangur si-n Canada si US si-n muuuulte alte tari .Dar am inteles ca pe voi nu va intereseaza ...Sau a fost asa ...,ca fapt divers ...

Azi incepe concursul national de sah ,TB merge sa se inscrie cu legitimatia de club si cred ca imediat dupa pranz va avea primele partide .Si-uite-asa va fi tot we-ul ...Oricum am inteles ca va ploua ...

Trb sa va parasesc ,iar simt miros de cafeeeaaaaa ,irezissstibil ,cred ca astea-s semne de dependenta .

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

WE placut!

EDIT:

Succes lui TB.
In legatura cu asazisa , pentru un timp am scapat de ea , iar reclama aia de care spui ma enerveaza si pe mine .

mhldvrc

Mergi la inceput