Copii din 1995-1998(18)
Raspunsuri - Pagina 17
katy spune:
Am petrecut si noi frumos inca suntem debusolati dimineata ca nu ne putem trezi.
Mihaela_s ai inotat in Pacific pe coasta Californiei? Io tremur si cand intru numai cu picioarele dar sa mai si inot.Asa ca la ocean stau frumos sub umbreluta la maaare distanta de apa...Sa crapre rechinii de ciuda!
.Spor cu mutatul.
Sanca mersi de raspuns.Noi avem scoli foarte bune(scor de 920) de aia ma gandesc ca privatul e un moft acum dar nu exclud posibilitatea mai tarziu desi daca mai spune mqqm cat de incantata e de homeschool s-ar putea sa ma converteasca si pe mine.
Fetele din tara mai petreceti inca?Am inteles ca e vacanta pana la 1 mai.
Io sunt scurta la vorba ca trebuie sa vina niste acte si ii astept pe aia cu DHL ca ultima data le-au pierdut cica le-au aruncat in fata garajului desi trebuia sa semnez de primire
.Asa ca ii pazesc acum.
Katy
mhldvrc spune:
Agho, de ce m-as supara, ciar ma amuz cind este confundat.
Seamana mult cu Tatiana. Si da e CAINE pan'la moarte si dincolo de ea. Facem bascalie tot timpul de el, mai ales in ultimul timp. 

Mihaela, iti tinem pumnii incontinuare, sa ai noroc si sa ai note mari,mari.
si 
Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)

mhldvrc
agho spune:
MIHAELA, iti tin pumnii si maine. Fii pe pace! Muuult succes in continuare! Felicitari in avans pt. rezultatele de la cele de azi!
Spor la mutat, la aranjat, la cumparat mobila care va mai trebuie! Astept cu nerabdare urmatoarele vesti. Aveti cam mult de munca, asa ca nu te mai retin.
KATY, si noi abia ne-am dat jos din pat. Asa as fi dormit. Am venit acasa dupa o zi linistita as zice, dar nu pot sa dorm acum. Cum sunt singura inca, privesc la Tv
si la computer, poate mai apare vreun mesaj. In timp ce tu astepti "DHL" (oare ce e asta?) eu butonez aici.
Azi de dimineata era mai frig. Cand m-am intors acasa ma scurgeam pe strada de caldura. Uff! Sanca, asa ca te inteleg ca vrei sa lenevesti la umbra.
Cum sunt inca singura acasa, ma relaxez din plin si gust fiecare moment de liniste.
Noi mai mergem maine la serv., apoi avem iarasi liber joi, vineri, sambata si duminica ( 4 zile) - o mini-vacanta. In Buc. nu-i asa mare agitatie, desi se-ntorceau multe masini.
Maine mai scriu, apoi voi dispare din nou si-mi va fi dor de voi.![]()
ANDRA, ai vorbit cu Robert? A ajuns cu bine in cantonament?
In vacanta de vara dintre clasa a V-a si-a VI-a, parintii mei m-au lasat in tabara tocmai la Satu Mare. Va dati seama c-am traversat tara. Mama mea mi-a explicat ca m-a lasat ca poate asa ma invat sa mananc mancaruri diferite, ca eram si eu o mofturoasa!!! Toata verdeata din ciorbe ramanea intr-o margine de farfurie. Nici acum nu-mi dau seama cum reuseam. Copiii mei nu-mi fac una ca asta, ei chiar mananca legumele si verdeata din ciorbe si alte preparate culinare![]()
Si-mi amintesc eu ca eram uluita ca n-am vazut verdeata in ciorbe acolo, in tabara si comentam la modul negativ.
Dar a fost frumos, desigur.
Voi v-ati lasat mai des copiii in tabere? La noi la scoala nu s-a ivit deloc ocazia ca sa mearga in tabere organizate de invatatorii sau profesorii lor. Si n-au fost in nicio tabara pana acum, numai in excursii si nici acelea n-au fost prea multe. Au fost separat, cate o saptamana, dar numai la pensiuni, nu in tabara, dar cu o ruda-prof. la alta scoala. Bine, mhldvrc stiu ca i-a lasat tocmai aici, o aruncatura de batz, la Cambridge.
Iar Sanca e ff curajoasa si-l trimite singur pe Elliot pana in Ro.![]()
![]()
![]()
agho spune:
mhldvrc, multumesc! 

Si sa inteleg ca el e 'caine', voi mai putin asa, daca va permiteti sa mai glumiti pe seama rezultatelor echipei lui favorite?![]()
mhldvrc spune:
Noi nu, nu tinem cu nimeni, doar cu romania cand are meciuri, dar nu ne omoram. Asa ca putem face glume, el saracu tace si inghite, ce sa faca, uneori se infurie si ne amuza si mai tare. Daca ar fi la scoala o materie numita fotbal ar avea nota 10 pe linie.

mhldvrc
mhldvrc spune:
Tatiana, anul trecut a mers prima data in tabara, pana atunci nu a lasat-o taicasu. Mihai a mai fost in niste tabere, dar in tara.

mhldvrc
flower-power spune:
Hai ca ne-am intors si noi din parc ,ne-a prins un pic ploaia ,dar a fost asa placut .Mai putin pus bicla murdara de noroi in portbagaj...S-au distrat atat de bine juniorii ca nu se mai dadeau dusi ,TB a invatat-o pe CORA sa mearga pe bici ...aici,au jucat badminton ,handbal ,fotbal...Am pus si niscaiva floricele
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de
Tibi-Mares
ralualexandrei spune:
Agho au ajuns cu bine,antrenorul mi-a spus ca e incantat de conditiile de cazare si de mancare.
O sa scoata untul din ei saptamana asta ca ii asteapta nationalele.
Mara voiam sa-ti spun ca m-am indragostit de baiatul tau ptiuuu deochi ca frumos e.
Spre deosebire de voi eu n-am iesit in parc ca mi-am asteptat baiatul sa vina de la Campina,ma refer la Radu,si sa facem o tura de cumparaturi ca maine o iau de coada cu spalatul si am nevoie de materii prime si bineinteles ca a venit cu maaaare placere ca la munte au facut economie la banii pe care i-am dat ca sa-si cumpere huse la masina,baiat chibzuit ce sa mai.
Mihaela_s tin pumnii strans strans pt maine,dar sunt convinsa ca vei face fatza cu brio.
Mihaela rock ce sa-i faci daca asa te-am botezat noi toate
,felicitari pt kilogramele in minus si tine-o tot asa.
Va pup fetelor si ne citim maine!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
mhldvrc spune:
Multumesc, Andra!
Sper sa nu ma opresc aici, vreau sa scap de toate, dar cum am mai spus, in timp. Nu ma grabesc foarte tare, nu sufar deloc, deloc, deloc marea, nu-mi place sa ma bronzez. Asa ca am facut de ceva vreme un pact cu cei mici, mergem la mare doar sa vizitam, la plaja doar dupa 17-17:30, iar la Aqua Magic doar maxim 1-2 zile. In rest MUNTE, munte si iar munte, am noroc, si lor le place muntele, dar adora marea.

mhldvrc
Sanca spune:
No, c-am aparut si io.
Nu am comentat ieri, dar discutia Agho – Mihaela rock m-a cam bagat in ceata… Cand am vazut ca nici Mihaela nu stia despre ce e vorba, mi s-a mai ridicat moralul…
MqqM – numa cinci oua? Pai am vorbit in Rom cu matusa mea, si ea a vopsit 30… Cum or putea manca atatea oua – ca nu e decat ea si sotul, mie greu de imaginat. N-ai facut si tu cumparaturi mai serioase la Veta… Noi mergem la Rusu, ca Veta nu are magazin in San Diego.
Nu ne zici nimica de Mr P, cum a ajuns, ce face in Rom, etc, etc?
Katy, nici eu nu intru in apa din Pacific ca e rece rau. Nu stiu, dar parca mai in tinerete, mai mergeam mai des in ocean. Ma uit la oamenii din apa – si zic… “turistii…”
Zi-mi si mie cand ai timp, cum gasesti scorul / punctele de la scoala? E vreun web site? Sant si charter schools? La liceu vreau ca Elliot sa incerce la un charter school vis-à-vis de casa noastra, numa ca se intra tare greu acolo.
Alma, vazut pozele. Esti o tipa bine
. Pozele de la Poinana sant foarte frumoase. Asteptam poze si cu copila, sa comentam daca-ti seamana ori ba.
Mara, te-am vazut si pe tine prin bezna aia din poze??? Tu erai in canadiana bleo? Cine-I Cora?
Andra, deci esti minus un copil. Bine ca a ajuns cu bine, si succes la antrenamente. Cand e botezul lui finutzu?
Mihaela, bafta la teste. Iti tin pumnii, dar stiu eu ca o sa treci cu brio ca tu esti fata silitoare. Bafta si la curatenie, sa predati apartamentul cu bine, si sa te auzim din casa ta.
Mihaela
, deci asa, o sa va faceti vacanta de vara pe la munte. Copii tai bat cararile, face-ti si trasee? Pai daca e sa mergeti pe munte toata vara, mai dai jos cateva kg.
Agho, deci asa, ai fi vegetat si tu la umbra… La noi a inceput sa se mai raceasca vremea, bate si vantul sanatos…deci santem “back to normal”…Dar ce-I cu voi de aveti atata liber? Ce viata … . Daca ar fi si la noi pretul de tabara mai accesibil, da, i-as lasa pe baieti in tabere toata vara. Independenta, prietenii, invata si ei prostii, limite, se mai maturizeaza. Eu sant pentru.
Astazi l-am dus pe Matei la programarea de la Orho. Pe 17 iunie ii scoatem bratariele de pe dinti. Ar trebui sa sar in sus de bucurie, dar sant ingrijorata cum o sa aibe grija de retainers, cum o sa le poarte…. Si in 2 ani, o luam de la capat, cand ii ies toti dintii permanenti. Alti bani, alta distractie.
Revin la oful meu cu Elliot. Eu am tot discutat cu Elliot, mai ales dupa ce l-a incurajat asa de bine pretenul… Copilul meu parea tare pe pozitie, si mi-a zis, ca nu se lasa el asa cu una, cu doua, si chiar imi parea bine ca nu a pus la inima niste vorbe aruncate in vant. Cand colo, la o saptamana mai tarziu sa vina si sa ne zica ca el nu mai vrea sa fie in echipa de fotbal la anu’. Oricum, fara sport nu-l las. Ma gandeam sa-l dau iara la tenis. Pana la toamna cand vine din Rom gasim noi o solutie.