Copii din 1995-1998(18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

flower, ai postat si tu intre timp...
Baiatul tau e un dulcic!

Acum am avut o revelatia, deja ma gandesc sa ma duc sa v-astept la adolescenti, nu de alta, da' ai vostrii sunt inca pui mici, greu sa fim pe aceeasi lungime de unda?...

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

mQQm ,sunt de anul trecut ,n-au data ? si mai uite http://good-times.webshots.com/photo/2199258760103379866gaWioJ

vrei sa pleci ,te simti vizata ?

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mQQm
flower-power, impinsul asta pe care il face scoala e de foarte bun simt, ca sa nu se inteleaga gresit. Nazisti sunt ceva parinti chinezi, dar nu e cazul nostru. Trimite-l pe Tibi afara cu mingea, sa nu-ti strice dragi de cozonaci, agho zice ca-i insorit afara. Se pare ca ai tu pe cineva in colimator pe-aici, cine o fi?...Io m-apuc sa fac clasamente si elimnari!

Era cu dedicatie aluzia sau directa ca nu reusesc sa ma prind ?

Si la ce concluzie ai ajuns ?

Acu eu sper sa-ti/va dati seama ca glumesc

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by flower-power

mQQm ,sunt de anul trecut ,n-au data ? si mai uite http://good-times.webshots.com/photo/2199258760103379866gaWioJ

vrei sa pleci ,te simti vizata ?

Da, pai le-am vazut si alea de prima data.

Intrebarea ta n-am inteles-o... Limbajul tastelor e mai limitat, asa ca imi dau un time-out bine-meritat acuma...

Paste fericit va doresc, din suflet!!! Si un iepuras darnic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Mihaela

Sa ai o zi minunata si speciala.

MqqM - eu nu mai puteam de curiozitate cum e treaba cu home schooling, mersi de raspuns. Ca eu am mai pus intrebari pe tema asta si in alte postari din trecut, dar am crezut ca nu vrei sa comentezi pe subiect.

Mara, ai un baiat super si frumos .
Ce frumosi ti-au iesit cozonacii. pe tasatura ...

Ieri de la servici am iesit cu colegii. In drum, conducand spre locul de intalnire, m-a apucat asa o inspiratie pentru o postare / comentare...ca eram foarte determinata cand ajung acasa, sa intru sa scriu. Ei bine, dupa un pahar - doua de vin, am uitat complect ce vroiam sa scriu. De azi dimineata imi tot storc creierii.

Azi ne-au venit banii de la Dl Bush pentru economic stimulus, si i-am dat pe biletul lui Elliot.

revin.

Mergi la inceput

MQQM - ziua ta se apropie cu pasi vertiginosi... Nu zici nimica???

Mergi la inceput

Merci Sanca de aprecieri si tie ,mQQm .Sanca ,iar am un feeling ca a cam trecut ...,da poate iar imi joaca feste memoria ...
De treba dl Bush asta ,cum va da el voo lapte ,branza ,carne ,oo

mQQm ,iti raspund ,ca pana maine vb lui Sanca ,uit ce-am vrut sa spun

quote:
Originally posted by mQQm
[vrei sa pleci ,te simti vizata ?

Daca despre intrebarea asta-i vb atunci ma refeream la asta "Acum am avut o revelatia, deja ma gandesc sa ma duc sa v-astept la adolescenti, nu de alta, da' ai vostrii sunt inca pui mici, greu sa fim pe aceeasi lungime de unda?... " si la asta "Se pare ca ai tu pe cineva in colimator pe-aici, cine o fi?...Io m-apuc sa fac clasamente si elimnari! "

'Da, pai le-am vazut si alea de prima data.'

Ai si tu putina ingaduinta ,ca-s boboaca la pus poze ,abia dupa aia vazui ca-s si celelalte

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sanca

MQQM - ziua ta se apropie cu pasi vertiginosi... Nu zici nimica???

Esti tare dragutza , dar ziua mea fuse fuse si se duse, ohohooo. N-am zis nik pt ca n-am fost pe forum deloc in perioada aia.
Cum sa nu vreau sa vorbesc despre homeschool? Ca doar noi sunt foarte fericiti cu alegerea, pacat ca n-am inceput mai din timp ca n-am avut incredere in P ca e serios. Daca n-am raspuns la vreo intrebare, e pt ca n-am observat-o, mea culpa, stiu c-am avut perioade in care am scanat mai mult. Scuzele de rigoare, trage-ma de maneca in viitor, cu rosu si bold . Si intreaba-ma, orice, chiar imi face placere.

Ai fost in China?

flower, asa am inteles initial, da' m-am gandit c-am inteles gresit...

Mergi la inceput

Nu am reusit sa citesc din urma sa vad ce ma inspirase ieri. . .

Mihaela masina de spalat vase nu ar trebui sa strice mobila de bucatarie. Dar sa stii ca am auzit ca unele sa se defecteze si sa curga apa din ele. Asa ceva s=ar putea sa fi stricat dulapul alaturat. In US, sa stii ca e mult la moda - "refacing" - adica se schimba numa usile la mobila de bucatarie sa schimbe aspectul. Si e mult mai ieftin. Asa ca daca dulapurile arata bine in interior, s-ar putea sa te interesezi cat v-ar costa numa un "refacing"
La mine, sotul spala vasele. Mai si Elliot din cand in cand, asa mai fortat, si bombanind. Matei ajuta la pus vasele la locul lor.

MqqM- nu am fost in China... Sotul meu a lucrat cu japonezi vreo 15 ani si nu prea il atrag tarile asiatice... Numa in Malayesia am ajuns si Singapore. Dar as vrea sa merg in China. Astept sa creasca Matei un pic mai mare si cu el ma duc, ca e fascinat de tot ce citeste despre China. Scriam de o agentie care am lucrat pentru un client de la servici, nu pentru mine, personal.

Va doresc o Sarbatoare luminoasa, si plina de bucurii, iar Inaltarea domnului sa va aduca lumina in suflete.

numa bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Nici io n-am avut timp sa citesc tot intru intr-o pauza de bucatarit...

flower nu indraznesc sa te mai ignor ...Frumos baiat si istet dar asta se stie deja. Am trecut fugitiv peste cozonaci ca sa nu imi inec tastatura .Cum zici tu ca nu te-am bagat in seama?Nu ai vazut ca te-am citat la problema Andrei?Tu ai venit prima cu rezolvarea dar io am dus-o pana la cap...Si asa ca sa nu tac, io tot n-am inteles ce conteaza ca e x/y sau y/x si scuze ca sunt mai grea de cap dar acu' se fac nr. negative la clasa a 5-a?Au luat-o de la americani ca astia le fac din clasa a treia.Ca ajung la liceu si habar nu au e alta poveste...

Mihaela am vazut in trecere niste urari asa ca si "La Multi Ani!" chair daca sunt mai intarziate.Fetele stiu ca eu trag cortina la urari mai mereu.

mqqm noi ne-am invatat cu gogoritele astea politice sau afaceriste dar asta numai ca am trait in Romania si avem neuronu batatorit de acolo.Sunt convinsa ca noi dezbatem aici si unii isi rad in barba si se ingrasa pe seama "panicatilor".Gata ca ma dau fetele afara de pe subiect!

Sanca n-am apucat sa te citesc am vrut doar sa stii ca nu te ignor.Raman datoare...

Fug ca tiuie cuptorul

Katy

Mergi la inceput