Aspirante optimiste >20 ani (296)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

waw fete! dar aveti o viteza!!!
oana, noi pe langa ca am venit de-odata pe lume se pare ca incepem "cutrupeala" tot de-odata - in IUNIE. deci....te astept sa ne vedem in cj sa ne comparam burtile si pozele de la eco pana atunci ar trebui sa am doua cicluri normale, asa ca m-am decis sa mai incercam de atunci. in 11 iunie plec in second honey-moon in Tunisia si sunt hotarata sa prestez big time!. off! iar cracaneala la comanda si stat cu picioarele in sus 30 min

Kitzy galeria e cu tine

Maria

My Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Kitzy eu zic ca bebelina asteapta s-o aduca iepurasul , tinem pumnii.

Ramo 6+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

kitzy - vine ea si diana ta

dar se mai bucura putin de caldurica

http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

quote:
Originally posted by Maria_K

oana, noi pe langa ca am venit de-odata pe lume se pare ca incepem "cutrupeala" tot de-odata - in IUNIE. deci....te astept sa ne vedem in cj sa ne comparam burtile si pozele de la eco pana atunci ar trebui sa am doua cicluri normale, asa ca m-am decis sa mai incercam de atunci. in 11 iunie plec in second honey-moon in Tunisia si sunt hotarata sa prestez big time!. off! iar cracaneala la comanda si stat cu picioarele in sus 30 min

Kitzy galeria e cu tine

Maria

My Album

Asta e , Maria ! "Riscul meseriei" , dar....merita!!!!

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

quote:
Originally posted by Maria_K

Kitzy galeria e cu tine

Maria

My Album

Maria, mi-ar placea mult sa ne cunoastem fiind 2 -dutze mai ales ca stam asa aproape.
Apropo, tu la ce medic mergi in Cluj?

Anul trecut am fost si eu in Tunisia. Este superb. M-as mai duce si anul asta prin septembrie-octombrie.
Si la noi a fost luna de miere care nu am avut-o. Numai ca atunci nu ne gandeam la bebe

Oana

Un pentru noi...

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Fluturash i-o fi bine la mami in burtik, dar sa vada ce bine e afara la mami in brate...ce stie ea....
Maria merci mult de galerie, sper s-o aduca afara
Ramo eu sper sa vina inainte de iepuras, dar nu stiu daca are sanse...
Si da-mi voie sa te felicit pentru 6+ si iti doresc inca 33 de saptmani foarte frumose si cu noroc!
Cristi sa vina mai repede printesa mea ca si afara are parte de caldurica
Oana zici c-ai fost in Tunisia? Si eu am fost acolo in 2006, in luna de miere care a fost la un an dupa nunta, dar no...nu s-a putut mai repede. E foarte frumos acolo, m-as mai duce o tura

39+ cu Diana

AMR max 1 saptamana !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Kitzy , tu ai 39 de sapt de la UM sau de la conceptie?Dr. meu
m-a bagat in ceata, cica pe 14 dec fac 40 de sapt, dar eu am numarat si sunt 38 de la UM, dupa mine 40 ar fi pe 29 decembrie ....eu sper sa vina bebe mai repede, nu chiar asa aproape de revelion.
El cred ca vrea sa "ma nasca" de Mos Niculae...vedem noi.
Acum ma duc cu finutul la dr, intru mai pe dupa amiaza.

Ramo 6+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

eu merg la Cluj la d-nul doctor Geanta Gheorghe. este un om minunat. mi-a pus nr lui de tel la dispozitie. si acum cand am avut probl mi-a spus : Maria draga suna oricand, si la 2 si la 3 noaptea, oricand! nu ma deranjezi si nu ma supar!. daca nu era el si trebuia sa merg la urgenta in noaptea aia si mai nimeream si pe mana unui stagiar, cred ca trauma fizica era mult mai mare.

Maria

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ramo medicii de obicei calculeaza de la UM pt ca nu prea se stie cu precizie cand a fost conceptia.
Maria dar la ce clinica mergi? Ca eu n-am auzit de dr tau, la fel cum nici de dr mea n-a auzit lumea, dar conteaza sa fie cu suflet, nu neaparat foarte cunoscut.

39+ cu Diana

AMR max 1 saptamana !!!

Mergi la inceput

medicul meu lucreaza la Spitalul Militar.nasterile le are la Stanca

Maria

Pozele noastre

Mergi la inceput