Ce sa fac? AJUTATI-MA!!!
Va rog sa ma ajuta-ti intr-o problema: sunt de 4ani si jumatate cu o fata si in toamna trebuia sa ne casatorim. de ziua noastra pe 30.11.2007 cand am implinit 4ani am cerut-o de sotie si a fost foarte bucuroasa. in tot timpul de cand suntem impreuna nu cred ca am stat despartiti mai mult de 3zile si ne-am vazut in fiecare zi. ea este clasa a-XII-a si in ultimul timp nu mai mergea asa de bine intre noi,ne-am certa de cateva ori pe diverse motive,cum ar fi:eu sunt putin prea gelos si prea posesiv,ea mi-a spus ca aceste lucruri nu vor duce la ceva bun dar nu prea am luat in seama. ea a reusit sa ma schimbe foarte mult in timpul cat am fost impreuna deoarece eu fumam si ma tineam de scandaluri si ea m-a facut sa las toate astea si sa fiu numai pentru ea. Isi dorea foarte mult un copil alaturi de mine si vroia sa ne mutam impreuna cat mai curand,dar mie imi era frica de responsabilitati. acum ne-am despartit definitiv si nu stiu ce sa fac sa o am inapoi pentru ca nu pot sa traiesc fara ea. acum mi-am dat seama tot ce am gresit si ma tem sa nu fie prea tarziu,pentru ca o vad cat de bine se simte fara mine si a spus-o chiar ea,a mai zis ca nu mai exista cale de intoarcere ca vrea sa fie libera,sa nu o mai controleze tot timpul cineva.TREBUIA SA FIE SOTIA MEA. Sufar foarte mult pentru ca ea era tot ce aveam eu mai bun pe aceasta lume.Ce sa fac ajutati-ma cu un sfac la e-mail:danielalin_vlad@yahoo.com
Raspunsuri
Gabi_K spune:
Fata are 18-19 ani, de 4 ani e doar cu tine. Cred ca e prea tanara pt maritis, si asta a simtit si ea. Trebuia s-o lasi mai libera... incearca sa vorbesti cu ea, poate mai este cale de intoarcere, dar in caz de reusita ai grija sa n-o sufoci cu gelozia ta.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi
Rufus spune:
Hai, mai, alinule...de ce trebuie sa fie sotia ta? Si-a schimbat fata planurile, la varsta ei e ceva normal. Dar tu cati ani ai?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
ladyJ spune:
Alin,cred ca esti foarte tanar.
Casatorie iti trebuie acum?Stai linistit,cunoaste alte fete,iesi in oras,ca timp de insurat ai,slava domnului.
Cred ca la tine acum e doar o chestie de obisnuinta cu fata asta,sau de orgoliu.Ia-o incet,tot raul e spre bine.
AVoogt spune:
Ai mai , zau asa... deja ce simti tu pentru ea se numeste obsesie. Nu e de mirare ca te-a parasit, tu fiind gelos si posesiv ...sunt si fete care accepta un asa iubit dar majoritatea...fug cat le tin picioarele
Tu ce varsta ai ?
Lasa insuratoare ...iesi cu prietenii, distreaza-te , fa-ti un viitor ...si abia atunci
AVoogt
monk spune:
nu te mai grabi atat, viata e frumoasa si merita traita. Mai ai rabdare si lasa un timp pana sa o cauti asa o sa stii ce e mai bine pentru tinehttp://forum.desprecopii.com/forum/icon_mi_6.gif
http://forum.desprecopii.com/forum/icon_mi_6.gif
Natasa spune:
Sa nu te superi, dar pe aici nu o sa-ti plinga nimeni de mila pentru c espui tu. E dureros, dar e o etapa din viata. E foarte bine ca fata nu a acceptat sa se csatoreasca acum. Cursuri de specilizare, facultate nu vreti sa faceti? Aveti casa, salarii, o pregatire care sa nu va dependenti de parinti?? Ma indoiesc. Mai ai rabdare sa vezi ca viata e facuta din responsabilitati, nu numai din metafore...Cit despre faptul ca te-a facut sa te lasi de fumat si de scandaluri, foarte frumos. CInd ai renuntat, ti-ai facut tie un serviciu! CApul sus si lasa fata in pace.
susur spune:
Ai speriat-o cu obsesia ta.La varsta ei exact de marirat si trantit plozi ii arde,tu chiar nu pricepi ca fata are doar 18 ani ? Viata de acum incepe .Accepta situatia si nu mai fi egoist , totul pentru tine
Cristina_A spune:
Alin, imi pare tare rau pentru tine ca treci prin asa ceva. Contrar parerilor celor care au scris inaintea mea, eu nu cred ca "asa-i viata", ca asa trebuie sa fie la varsta asta, ca daca esti tanar nu esti capabil de sentimente profunde. Mi se pare falsa si ideea ca daca esti tanar, trebuie sa-ti "traiesti viata", sa "cunosti" fete/baieti cat mai multi, sa fii superficial, c-asa (zice lumea ca) e tineretea.
Dupa parerea mea, problemele tale sunt mult mai grave decat par.
When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.
AVoogt spune:
Alin, imi pare tare rau pentru tine ca treci prin asa ceva. Contrar parerilor celor care au scris inaintea mea, eu nu cred ca "asa-i viata", ca asa trebuie sa fie la varsta asta, ca daca esti tanar nu esti capabil de sentimente profunde. Mi se pare falsa si ideea ca daca esti tanar, trebuie sa-ti "traiesti viata", sa "cunosti" fete/baieti cat mai multi, sa fii superficial, c-asa (zice lumea ca) e tineretea.
Dupa parerea mea, problemele tale sunt mult mai grave decat par.
Nu o sa mai zic nimic ca deja ma doare capu'
AVoogt
marius spune:
Uite care este treaba.
1. In mod sigur nu este in regula cu tine. Nu spui adevarul. Si asta deja este o mare problema. Nu poti sa mergi nicaieri cu minciuni.
2. Si tu si oricine altcineva nu suntem proprietatea nimanui. Fiecare suntem proprii nostri stapani. Nu ai nci un drept asupra nimanui in afara de tine insuti. Asa incat TREBUIA este o tampenie. NICIODATA sa nu mai spui acest cuvant cand te vei gandi la altcineva in afara de tine. Denota un egoism feroce. In mod sigur esti bolnav de gelozie. Un pic asa cum spui tu ascunde o alta realitate extrem de cruda. Asa incat la modul cel mai serios ai grija cum te comporti ca nmu este deloc in regula. Cu acest fel de a fi vei reusi sa ramai singur in viata.
3. Nu te compatimi. Daca esti bun atunci poti sa faci lucruri bune.
4. Ai grija cu obsesiile. Ai o doza extrem de mare de comportament obsesiv. Poate ar fi bine sa consulti un psiholog. Nu o lua in nume de rau vorbesc prieteneste. Nu am spus psihiatru. Psiholog. Te poate ajuta in volbura ta.
5. O domnisoara (si nu numai!!) are dreptul la viata. Nu la tine. La viata ei personala. Nu ai nici un drept sa-i furi viata. Atunci cand iubesti pe cineva bucuria acelei persoane este bucuria ta nu invers.
6. Nu ea a reusit sa te faca sa renunti la ceea ce spui tu ca ai renuntat. Tu ai reusit. Pentru tine. Nu pentru ea. Tie iti este mai bine nu ei. Asa incat daca ai facut-o ai facut-o TU doar pentru tine. Deci poti. Asa incat continua. Tu nu esti cadoul nimanui. Nici ea nu este cadoul tau. Ea nu-ti poate pretinde, tu nu poti sa pretinzi.
7. Daca ti-as spune acum ca te iubesc m-ai crede? Ai spune "uite si la idiotul asta" "e homosexual". Ce reactie ai avea? Sigur nu una pozitiva. Ei bine daca poti sa intelegi asta atunci gandeste-te ca si alte persoane pot sa fie ABSOLUT LA FEL ca tine. Cum TU ai aceste reactii normale dealtfel in egala masura le are oricine. Nu? Si nu este firesc? Avem noi oare dreptul sa cerem altceva? In mod sigur NU.
Asta e baiete. Capul sus si drum drept si CORECT sa ai in fata.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa