ORADEA (28)
Raspunsuri - Pagina 13
cristina22 spune:
no, salutare!!
Simi-foarte putine lucruri in viata merita o tura de plans. Iti spune o explangacioasa
.Ne bucuram de fiecare moment asa cum e el, bun sau mai putin bun.
Iti multumesc de aprecieri. Cu plantutele tare de greu mi-a fost sa ma hotarasc, noroc cu "nevastuicu'", citat din Marius
, care a stiut ce vrea. Pretul a fost 69 lei, cu ghiveci cu tot care a fost 10 lei. Sunt si fara ghiveci.
Gabi-ceva gheata pe obrajor!! Uff copilasii astia!! Daca o intrebi, nu-ti spune de unde s-a ales cu buba??
Merg sa pun masina de spalat in fonctie, ca are de lucru, biata de ea, nu gluma!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
adi2003 spune:
Cristina, nici n-au fost asa de scumpi. Eu pe un hibiscus mic am dat 30 lei in piata si e totusi o planta de apartament in crestere.
La tuia ma asteptam la preturi peste 100lei/buc.
Nu te-ai uitat cumva la programul serelor?
Album 1 + Album 2
cristina22 spune:
Simi-sunt si la 200-300 lei, dar mai mari.
La program nu m-am uitat, iti dai seama cand m-am vazut intre atatea minunatii, ce zapaceala m-a cuprins.
Da' poti sa tvezi pe pagina lor macar un numar de telefon, daca orar nu au.
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
adi2003 spune:
Si nu ti-ai luat www.piatadeflori.ro/index.php?p=planta_detail&id=1405&limit=10&c_ord=cat,den&t_ord=&d=&dis=&key=&cat=4¤tPage=43" target="_blank">nematanthus?
Ah..mi-am adus aminte de jurnalele de calatorie de pe pagina www.carpati.org/jurnale/1/" target="_blank">aceasta.
Am la ce visa. Vorbeste o turista care si-a schimbat profilul pe contabilitate.M-am ales doar cu kg in plus.
cylyche spune:
salut la toti
raportez o viroza urata lui Edy cu muci ,tuse ,eurespal si nurofen.
Noi de 1 am fost la niste prieteni in velenata la casa si am papat bucate facute la gatar.
Nu e sigur dar posobil sa mergem la iarba verde numai sa ne lase timpul.
Tin sa spun ca de cand ii dau lui Edy nan 2 ,doarme toata noaptea,in sfarsit.Cred in curand va iesi si al 3-lea dintisor ca saliveaza rau.
Daria ,figura e Giulia ,chiar ar trebui s-o dai la dansuri.
Gabi sanatate puisorului mic,cred ar fii mai bine sa nu-i lasi sa joace lupte greco-romane.Felicitari pt steluta.
Va pupacesc pe toti!!!
danamiha spune:
Fetelor, aveti idee cat costa un apartament cu doua camere, etaj I, finisat, situat pe Bulevardul Dacia, chiar langa magazinul Profi, in blocul turn de la sosea?
Si mai am o rugaminte, unde gasesc costume barbatesti, model clasic. Sotul meu si le facea la un croitor, dar croitorul a murit si efectiv nu am chef sa iau toate magazinele la rand.
Va pup si va multumesc!
szivarvany spune:
Salutare oradeni !
Noi acum am picat in casa, am profitat de o invitatie si am vizitat Pestera Ursilor, spre bucuria Giuliei, care nu a fost niciodata si si a mea, nu am fost de vreo 10 ani. As fi putut sa ascult "povestea" pesterii, insa traseul e prea scurt ... sper sa mai mergem.
WE frumos tuturor !
Poate ne vedem maine pe la cetate, ce ziceti ??? ???
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
cristina22 spune:
Danamiha-preturile la apartamente sunt foarte variate. Nu stiu daca ti-ar putea raspunde cineva concret. Eu zic undeva peste 50000.
Pt costum incearca la Padamure, vis a vis de BNR.
Daria-da' ce repede v-ati intors!!I-a placut Giuliei??
Andrei a cam stat in brate la tat-su, ca ii era putin teama.![]()
Simi-poi nu stiu de ce nu mi-am luat. M-am oprit la tuia, dar voi mai merge!
Io-s cu vizitatori, iara...
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
danamiha spune:
quote:
Originally posted by cristina22
Danamiha-preturile la apartamente sunt foarte variate. Nu stiu daca ti-ar putea raspunde cineva concret. Eu zic undeva peste 50000.
Pt costum incearca la Padamure, vis a vis de BNR.
Daria-da' ce repede v-ati intors!!I-a placut Giuliei??
Andrei a cam stat in brate la tat-su, ca ii era putin teama.
Simi-poi nu stiu de ce nu mi-am luat. M-am oprit la tuia, dar voi mai merge!
Io-s cu vizitatori, iara...
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
Mii de multumiri
AdelaP spune:
Bine v-am regasit. Recunosc ca n-am avut timp sa citesc din urma dar sper din tot sufletul ca ati petrecut Sfintele Pasti si minivacanta cu sanatate si voie buna.
Rugaminte: am nevoie de un avocat care sa ma ajute sa intocmsc o inaintare (oare bine zic?)no sau un of in legatura cu un contract de vanzare-cumparare. Stie cineva sa-mi recomande. Nu vreau inca sa dau pe nimeni in judecata, unul din punctele contractului e ca in cazul in care apar divergente sa se incerce pe cale amiabila. Dar io vreau sa fie intocmit ca lumea. Va rog muuult de tot. Nu e chiar f urgent, dar dupa ziua de marti vreau sa trimit companiei sesizarea.
No si inca ceva: cunoasteti pe ceva reporter de la TVS si jurnalist de la Jurnalul Bihorean?
Is pusa pe fapte mari, nu?
Multumesc mult pentru ajutor si odihna sau distractie faina in continuare.