ORADEA (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

no, salutare!!
Simi-foarte putine lucruri in viata merita o tura de plans. Iti spune o explangacioasa.Ne bucuram de fiecare moment asa cum e el, bun sau mai putin bun.
Iti multumesc de aprecieri. Cu plantutele tare de greu mi-a fost sa ma hotarasc, noroc cu "nevastuicu'", citat din Marius, care a stiut ce vrea. Pretul a fost 69 lei, cu ghiveci cu tot care a fost 10 lei. Sunt si fara ghiveci.

Gabi-ceva gheata pe obrajor!! Uff copilasii astia!! Daca o intrebi, nu-ti spune de unde s-a ales cu buba??

Merg sa pun masina de spalat in fonctie, ca are de lucru, biata de ea, nu gluma!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Cristina, nici n-au fost asa de scumpi. Eu pe un hibiscus mic am dat 30 lei in piata si e totusi o planta de apartament in crestere.
La tuia ma asteptam la preturi peste 100lei/buc.
Nu te-ai uitat cumva la programul serelor?

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Simi-sunt si la 200-300 lei, dar mai mari.
La program nu m-am uitat, iti dai seama cand m-am vazut intre atatea minunatii, ce zapaceala m-a cuprins.
Da' poti sa tvezi pe pagina lor macar un numar de telefon, daca orar nu au.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Si nu ti-ai luat www.piatadeflori.ro/index.php?p=planta_detail&id=1405&limit=10&c_ord=cat,den&t_ord=&d=&dis=&key=&cat=4¤tPage=43" target="_blank">nematanthus?

Ah..mi-am adus aminte de jurnalele de calatorie de pe pagina www.carpati.org/jurnale/1/" target="_blank">aceasta. Am la ce visa. Vorbeste o turista care si-a schimbat profilul pe contabilitate.M-am ales doar cu kg in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cylyche spune:

salut la toti
raportez o viroza urata lui Edy cu muci ,tuse ,eurespal si nurofen.
Noi de 1 am fost la niste prieteni in velenata la casa si am papat bucate facute la gatar.
Nu e sigur dar posobil sa mergem la iarba verde numai sa ne lase timpul.
Tin sa spun ca de cand ii dau lui Edy nan 2 ,doarme toata noaptea,in sfarsit.Cred in curand va iesi si al 3-lea dintisor ca saliveaza rau.
Daria ,figura e Giulia ,chiar ar trebui s-o dai la dansuri.
Gabi sanatate puisorului mic,cred ar fii mai bine sa nu-i lasi sa joace lupte greco-romane.Felicitari pt steluta.

Va pupacesc pe toti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Fetelor, aveti idee cat costa un apartament cu doua camere, etaj I, finisat, situat pe Bulevardul Dacia, chiar langa magazinul Profi, in blocul turn de la sosea?

Si mai am o rugaminte, unde gasesc costume barbatesti, model clasic. Sotul meu si le facea la un croitor, dar croitorul a murit si efectiv nu am chef sa iau toate magazinele la rand.

Va pup si va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare oradeni !
Noi acum am picat in casa, am profitat de o invitatie si am vizitat Pestera Ursilor, spre bucuria Giuliei, care nu a fost niciodata si si a mea, nu am fost de vreo 10 ani. As fi putut sa ascult "povestea" pesterii, insa traseul e prea scurt ... sper sa mai mergem.

WE frumos tuturor !
Poate ne vedem maine pe la cetate, ce ziceti ??? ???

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Danamiha-preturile la apartamente sunt foarte variate. Nu stiu daca ti-ar putea raspunde cineva concret. Eu zic undeva peste 50000.
Pt costum incearca la Padamure, vis a vis de BNR.

Daria-da' ce repede v-ati intors!!I-a placut Giuliei??
Andrei a cam stat in brate la tat-su, ca ii era putin teama.

Simi-poi nu stiu de ce nu mi-am luat. M-am oprit la tuia, dar voi mai merge!

Io-s cu vizitatori, iara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by cristina22

Danamiha-preturile la apartamente sunt foarte variate. Nu stiu daca ti-ar putea raspunde cineva concret. Eu zic undeva peste 50000.
Pt costum incearca la Padamure, vis a vis de BNR.

Daria-da' ce repede v-ati intors!!I-a placut Giuliei??
Andrei a cam stat in brate la tat-su, ca ii era putin teama.

Simi-poi nu stiu de ce nu mi-am luat. M-am oprit la tuia, dar voi mai merge!

Io-s cu vizitatori, iara...

Mii de multumiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Bine v-am regasit. Recunosc ca n-am avut timp sa citesc din urma dar sper din tot sufletul ca ati petrecut Sfintele Pasti si minivacanta cu sanatate si voie buna.
Rugaminte: am nevoie de un avocat care sa ma ajute sa intocmsc o inaintare (oare bine zic?)no sau un of in legatura cu un contract de vanzare-cumparare. Stie cineva sa-mi recomande. Nu vreau inca sa dau pe nimeni in judecata, unul din punctele contractului e ca in cazul in care apar divergente sa se incerce pe cale amiabila. Dar io vreau sa fie intocmit ca lumea. Va rog muuult de tot. Nu e chiar f urgent, dar dupa ziua de marti vreau sa trimit companiei sesizarea.
No si inca ceva: cunoasteti pe ceva reporter de la TVS si jurnalist de la Jurnalul Bihorean?
Is pusa pe fapte mari, nu?
Multumesc mult pentru ajutor si odihna sau distractie faina in continuare.

Mergi la inceput