ORADEA (28)
Raspunsuri - Pagina 11
adi2003 spune:
Nu, n-am mai plecat. Lasam Suncuiusul pe o zi mai calduroasa.
Poate ne vedem in parc si la zoo.
Album 1 + Album 2
cristina22 spune:
noi am fost in Balcescu si in 15 minute am si iesit. Tare slaba miscarea p-acolo.
Mey, poate pana la urma nici nu mai ploua...
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
Gabi_K spune:
Vreau sa ies in Balcescu mai tarziu, asa pe la 10-11.
Daca ploua, mergem la Lotus. Ca in casa tot nu ramanem.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi
adi2003 spune:
Eu cred ca ma apuc de gradinarit. Ma cam enerveaza vremea de afara.
Ieri am mai luat doua muscate si vreau sa le pun in jardiniera. Am si de stropit cu insecticid ceva flori, acum e momentul ca nu e soare.
Mi-a trecut cheful de orice plimbare. Poate ies mai la amiaza, daca apare soarele.
Album 1 + Album 2
andy.p spune:
.Ce faceti azi??Urata vreme sa mergi pe undeva.Noi vom merge la curte la ai mei sa vedem daca putem face un gratar ceva...desi ma cam indoiesc cu vremea asta.
Gabi vezi ca ti-am raspuns la intrebarea care mi-ai pus-o in urma cu vreo doua pagini,nush daca ai vazut.
20+
laura si andy (07.04.2002)
Gabi_K spune:
Laura mersi, am vazut raspunsul tau, deci tu ai situatie mai simpla. Nu am raspuns atunci, fiindca mi-am batut capul cu programul de azi:( No asta e, am iesit la selgros, ca aveam de cumparat una-alta, si am fost un pic si la Lotus.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi
adi2003 spune:
A trecut si 1 Mai.
Am gradinarit si m-am plimbat cu nepotica.
Am pus cateva poze aici.
Vestea buna e ca am aflat ca maine sunt libera. Asa ca ma bucur de mini-vacanta.
marius spune:
Noi am fost in p-cul Balcescu unde ne-am dat la mici am mancat pe rupte sunt mort dupa ei fiind la volan din pacate nu am baut o bere, apoi in Felix si acum acasa. Cred ca ma duc fac un dus si ma bag in pat la TV. Daca ma apuca somnul.... somn de voie. Maine suntem liberi si noi contra unei zile de concediu de odihna si luni program normal. Cam asta ar fi
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
cristina22 spune:
si noi am facut ceva carnuri la gratar, ne-am jucat fotbal si eu am incercat sa fac plaja.Cum ramaneam io in chiloti, cum fugea soarele...
Acum cand ma gandesc ca e ultima zi de concediu, imi vine sa fug in lumea larga.
Imediat dam o fuga pana-n in Hu, nu ma intrebati pt ce, ca nu stiu. Asa sa ma plimb cu colegu' de camera
, iar Andrei va ramane la ai mei.
Numa' bine!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
La noi ziua de ieri a trecut ca oricare alta zi libera: aranjat prin casa, iesit afara, nimic iesit din comun, am profitat si eu si m-am odihnit, atat cat m-a lasat fi`mea :-)
Imediat merg la lucru ... bleahhh ... ca sa nu mai zic ca voi merge si duminica pala la birou, k sefu` merge in conced ... ata ete. Macar Giulik se va distra, ei ii place tare mult pe acolo :-)
O zi frumoasa tuturor !
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada