ORADEA (28)
lista oradenilor...
adana (Sebastian)
AdelaP (Tudor)
adi2003
alinaalex (Marc)
AllyMcBeal (Alexia si Medeea)
BlagaNadia (Rares)
Carla28
Cristina22 01.10.76 (Andrei 22.11.02)
cylyche (Edy 16.08.2007)
daraban(Delia)
FlorideCires (Andrei, Maria)
Hobi 28.03.73 (Bogdan 09.06.93)
gabi_j 04.12.77
gabi_k 07.05.67(Robert 20.05.97 si Lili 17.05.02)
goodmommy24 (Cati)
laurahadade (Diana)
lilach
lz_cecilia
mamagiuliei 24.07.78(Giulia 16.08.04)
marius 03.12.67(Daria 26.04 si Ioana 24.04)
ramonzca79
sileriki (Erik)
Trixi
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi
Raspunsuri
Gabi_K spune:
Cylyche eventual poti face lui Edy si un ecograf la sold, se face la Caritas. Cat despre alaptat: nu exista limita, pana cand e obligatoriu, insa OMS recomanda minimum 1 an, dar preferabil pana la 2 ani.
In loc de intarcat as fi introdus paralel cate o masa de formula.
Nu stiu daca din cauza laptelui a ajuns Edy rahitic, dar sincer, nu prea cred. Daca ia bine in greutate, daca e multumit intre mese, nu da semne de foame, atunci totul era o.k.
Sunt multi copii alaptati perfect sanatosi, si sunt copii hraniti cu formula si rahitici.
Oricum, nu se compara avantajele alaptatului cu ale formulei. Alaptatul are un singur dezavantaj in tara noastra: inca si acum sare lumea la tine daca alaptezi un copil mai mare de 2-3 luni... mai ales in locuri publice. Inclusiv familia, vecinii, tot anturajul vrea sa intarci copilul cat mai repede. Noah asta e...
cylyche spune:
Ms Gabi pt raspuns.
Prob e ca eu nu am mai avut de ales.a trebuit sa-l intarc pt nu-i mai ajumngea laptele .De cand ii dau formula doarme toata noaptea.
Iar in ceea ce priveste parerile altora vizavii de alaptat,eu am spsu manda ca si acum alptez ,iar acum imi pare rau ca nu mai am.
De fapt nu cred ca se numeste intarcat ceea ce fac eu,pt si acum mai suge o masa pe zii ,seara inainte de culcare.Daca nu suge ziua pana seara se strange suficient ca sa-l sature seara.
Gabi_K spune:
Cylyche trebuie sa te corectez...deci daca ii dai mai des sa suga se strange mai mult. Daca ii dai mai rar, se produce mai putin lapte.
Sfatul meu este sa inccepi fiecare ,masa de lapte cu san, si dupa aceea cu biberon. Chiar si peste zi. Si asa vei avea destul laptic seara, nu te teme ca se goleste sanul. Formula sa fie completare. Asa copilul se si satura, si va primi si lapticul tau.
Pupici:)
adi2003 spune:
Sa va spun de ziua de azi?
M-am apucat sa pun muscatele in jardiniere. Exact cand ploua, pe la ora 14. Apoi a venit soarele ala arzator de am facut insolatie pe balcon pana am schimbat pamantul in toate jardinierele si ghivecele cu muscate.
Pe cand sa fac curat dupa gradinarit, am facut o criza de colecist..ca 2 ore nu mi-am revenit decat dupa ce am varsat. Dureri de cap ingrozitoare.
La ora 21 primesc un telefon de la o cunostinta buna de familie ca i-a murit baiatul.Era suferind. Dumnezeu sa-l odihneasca.
Mai tarziu, la ora 22, a venit ploaia cu gheata si sunt convinsa ca toate muscatele de pe balustrada sunt distruse.
_
Daria - stiu ca ti-ai dorit poze, dar cu raul de azi n-am apucat sa le pozez iar la dimineata cred ca voi vedea dezastrul dintre flori. Asta e. Se poate si mai rau.
Album 1 + Album 2
szivarvany spune:
Siminel, ce zi urata ai avut, bine ca a trecut. Cand am vazut ploaia "aia" m-am gandit la tine, sper ca nu a facut ravagii !
O duminica frumoasa tuturor oradenilor ! 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
adi2003 spune:
Tocmai am facut inspectie pe balcon. 
Am niste muscate eroine. Au rezistat in buna parte ploii cu gheata. Uff...
M-am uitat pe prognoza meteo. Cica maine ar putea fi 25 grade la Oradea.
Album 1 + Album 2
marius spune:
Siminel este si o veste buna. In viata oamenii au zile bun e si sile mai putin bune. Pentru tine vestea buna este ca a trecut una din zilele tale mai putin bune.
Buna dimineata!
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
Mercedes spune:
Deci mergeti la circ sau ati fost?am vazut ca azi au program si de la ora 15..
daria bine ai venit sa ne spui cat a fost pe zi si pensiunea unde ati fost aici sau pe pm cum doresti, mersi.
Gabi_K spune:
neatza tuturor!
Noi abia acum incercam sa ne trezim, am sarbatorit aseara la Comunitate si am ajuns pe la 12 acasa.
La Multi Ani celor cu nume de floare!
adi2003 spune:
E asa de frumos azi si tocmai am bagat de seama ca in orele cand am fost la biserica mi-au mai inflorit niste muscate.
E ziua florilor, bucurati-va de fiecare plantuta, de fiecare zambet.
Merg imediat sa-mi vad nepotica.
La circ nu mai ajung, maine e ultima zi, azi merg la "stalp" (slujba tinuta in ziua care precede inmormantarea) si maine la inmormantare.
Important e ca suntem sanatosi.
Duminica placuta!
Album 1 + Album 2