Manute si picioare reci, am nevoie de sfaturi

Manute si picioare reci, am nevoie de sfaturi | Autor: cybip

Link direct la acest mesaj

Buna,
De doua zile copila mea are mainile si picioarele vinete, buzele sunt vinete deasemenea, desi e imbracata si temperura in casa e putin peste 22 grade C, nu am infofolit-o niciodata, nu am avut cu ea probleme pana acum, ma sperie ca nu are nici pofta de mancare si nici lichide nu vrea bea. Sta in fata focului si mie care de obicei sunt friguroasa mi-e foarte cald ei insa tot ii este f frig.
Va rog mult dati mi un sfat, la doctorul ei azi nu pot ajunge sambata e inchis, doar la spital, in urgenta.....
Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Mainile si picioarele reci, in general indica o circulatie periferica proasta. Iar buzele vinete indica probleme cardiace, din cate stiu eu. Poate ar trebui sa mergeti la urgenta, totusi.
Sa speram ca nu e nimic grav !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Mai poate fi si o tulburare stomacala severa-pentru maini si picioare reci si vinete dar buzele sunt cianotice la cei cu insuficienta cardiaca si in asfixii si palide la anemici. Ele pot fi caracteristic unor boli ca: pneumonia, gripa, meningita.
Dar sper ca ati ajuns deja la spital.
Asteptam vesti ca sunteti bine.

ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

mda... eu cred ca nu asteptam sa se faca sambata pana sa merg la medic... daca tot nu ai dorit sa ajungeti la urgente; subscriu la ce au zis fetele, asa stiam si eu... mai mult la prima auditie azi cand i-am spus cumnatului meu () despre cazul tau, mi-a spus ca poate fi o raceala! dar bineinteles dupa ce mi-a zis "MERGI LA MEDIC!"

sper si eu ca sunteti bine acum, asteptam vesti de la voi!
sanatate multa!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Buna,
In primul rand multumesc pentru raspunsuri, am fost la medic si a spus ca nu are nimic, e doar foarte friguroasa. Eu nu cred ca a fost doar atat pentru ca in cateva zile a facut febra, vomitat toata noaptea si diaree cat cuprinde. Banuiesc ca a prins vre-un pardalnic de virus de la gradinita si acum facem enterocolita. Suntem pe regim si vad ca se simte mult mai bine, desi nu e activa ca de obicei.
Cu drag,
Cybip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Multumim pentru vesti, Cybip !
Bine ca e doar o enterocolita !
Insanatosire grabnica micutei tale !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput