FIV in Ungaria 37

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Buna gagici,

sunt un mesager fffff important miha2004 a facut ieri beta hcg si are valoarea 637.56 deci este...

Va scriu eu pentru ca ea are probleme cu calculatorul.

Eu va multumesc pentru galerie si incurajari , azi am facut testul dar se pare ca maine voi stii ce si cum...

vom vedea...

Va pup pe toate !!!
Claudia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

buna
vreau sa o felicit pe MIHA2004- BRAVO SI MULTA SANATATE!!!!!!!!!!!!!!

Liana - te asteptam cu vesti

mult succes tuturor si credinta in DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Miha2004 Felicitari! Sa ai o sarcina usoara si bebei sanatosi! Bine ai venit in clubul mamicilor de gemenasi in ce zi ai facut bHCG-ul?

Klu bafta multa!!

Andrada 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Miha2004 iti spun si aici FELICITARI !!! . Sarcina usoara, la termen si bebei sanatosi!!! Perseverenta ta trebuie sa fie un exemplu pentru toate fetele.
Daca lupti, daca nu te dai batut pana la urma vei reusi!

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...

Mergi la inceput

MULTUMESC pentru urari Pamy, Adela, Andicu !!!

Adela mi-a promis ca ma suna sa-mi cante gemenii la telefon asa ca .... sunt langa telefon!

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Multumesc pentru urari !

miha2004 a facut ET pe 24 aprilie iar la o asa valoare se pare ca nu va mai trebui sa-l repete peste 2 zile ...
Zadori a spus ...maybe twins ...

liana asteptam vesti ...
atelocin tu stii...

klu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Miha2004, FELICITARI!!! oau, ce valoare frumoasa!! si eu cred ca sunt . Sarcina usoara si bebe(i) sanatos(i)!!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

In speranta ca va incepe, va continua si se va termina la fel ca acesta, cu vesti bune va astept la un nou capitol AICI!
DOAMNE AJUTA !

Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

miha 2004 felicitari!!!!!!!!!!1111

andrada p: mersi de griji. tu ce faci? ce fac bebicii? burtica e bine?
eu nu mai pot cu hainle astea. saptamana trecuta imi erau buni o pereche de pantaloni si azi ma strang de inebunesc. asta e, azi incep saptamana 17, deci a 5-a luna de sarcina... :)

pupci la gagici si bebici!!!!!!!

+17

Mergi la inceput