Gasca de Constanta (98)
Raspunsuri - Pagina 15
Dodo-pui spune:
O zi buna Constanta!
Camelia
vazut printesa mica pe/pe langa role
.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
STATI ce-i inghesuiala asta aici
.
Avem
pentru toata lumea
.
O zi buna Constanta!
intregul 
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
Ontica Camelia spune:
in aceasta "inghesiuala"
.
Cred ca am ratat cafeaua
, a mai ramas si pt mine ceva????
Va rog, macar un pic de...zatz! ![]()
Nu stiu cum este la voi da' eu am o "gamada" de treaba, tre' sa invat pentru sesiune (am examen nasol - oral- miercuri), mergem la dr. sa vedem ce facem cu polipii Alexei si, fiindca toate erau ok acum este mucoasa.
Sotul a plecat cu fetele la maica-sa ca sa ma lase sa invat, iar eu...
. 
Gabi ma bucur ca ti-au placut "sportivele" mele, Alex ma bate la caps-o duc la dansuri "unde merge Andrada", la gimnastica, dar 24 ore din zi sunt prea putine si nu mai ajungem unde-si doreste, asa ca incercam sa compensam cu rolele. 
Gata! La invatat cu mine ca nu mai tine.
tuturor!
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Dodo-pui spune:
Buna dimineata Constanta ![]()
Michelle bine ai venit,daca vrei sa te trec in listutza da-mi si data nasterii daca vrei a ta ,a puiutului tau,
Camelia sper ca ai reusit sa pui" mana " pe cursuri.Bafta pentru miercuri;
Poftiti la cafa
si o gustarica
.
intregul 
Varsta lui Bogdan
michelle-usa spune:
quote:
Originally posted by Dodo-pui
Buna dimineata Constanta
Michelle bine ai venit,daca vrei sa te trec in listutza da-mi si data nasterii daca vrei a ta ,a puiutului tau,
Camelia sper ca ai reusit sa pui" mana " pe cursuri.Bafta pentru miercuri;
Poftiti la cafasi o gustarica
.
intregul
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui BogdanCredinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
care lista?
michelle
Ontica Camelia spune:
'Neatza!
Michelle bun venit in Constanta si la topicul nostru!
Gabi multumesc! Cursurile le am, doar sa la invete cineva ar mai trebui. ![]()
Vreau si eu o
tareeeeee! Merci.
O saptamana usoara, fara stress!
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by michelle-usa
care lista?
michelle
La inceputul capitolului (pagina 1)este o lista cu toate fetele care intra aici, numele copiilor lor & datele de natere.
tot noi

(5 aug 2007)www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Dodo-pui spune:
Cami multam' ca ai explicat.Eu cu timpul,Coane Fanica...dupa...-
pai incearca cu cea mica sa-i dai cursurile sa vezi ce le"citeste-marunt-marunt"
.
si spor la invatat!
Varsta lui Bogdan
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by Dodo-pui
Cami multam' ca ai explicat.Eu cu timpul,Coane Fanica...dupa...-pai incearca cu cea mica sa-i dai cursurile sa vezi ce le"citeste-marunt-marunt"
.
si spor la invatat!
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui BogdanCredinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Buna idee, micutza a mai prin 2 sesiuni anul trecul in burtik, acum sunt sigura ca simte lipsa si le-ar rezolva rapid
Eu is suparata, i-am facut Alexei exudat la Iowemed si nu au "placutze" de anlize ca sa-l lucreze.
Speram sa avem azi toate analizele ca maine sa mergem s-o vada medicul orl-ist si sa ne spuna ce facem cu polipii, ii scoate sau nu.
Asa ca tre' sa facem loby la ei pana le aduc materiale sau il facem in alta parte si le cerem banii inapoi pe el (nu inteleg de ce l-au recoltat daca stiau ca nu au ce le trebuie; sper sa fi pastrat mostra corect). 
tot noi

(5 aug 2007)www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator