cum sa-l fac sa inteleaga
Raspunsuri - Pagina 3
CHOWPERSA spune:
deobicei persoanele implicate intr-o relatie cu cineva casatorit nu il cauta si nu trimit mesaje cand stiu ca ar putea fi acasa, se complac la statutul de amanta/amant, cel putin la inceput.Asa ca nu prea poti sa-l prinzi verificand telefonul, fiindca chiar daca suna undeva poate usor sterge apelurile din memoria telefonului.
ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
viomary spune:
el nu este mereu asa ,il apuca si il lasa crizele astea, il lasa mai mult dupa ce ma culc cu el si las copilul singur peste noapte
da e adevarat ca poate sterge mesajele si apelurile din telefon sau poate sa-mi zica ca e o persoana de la serviciu si acum nu o sa ma apuc sa verific ....ca nu-s tampita
l-am anuntat ca vreau sa stam de vorba diseara dupa ce adoarme copilul sper ca o sa pot sa -mi zic punctul de vedere si sa-l fac sa inteleaga
va multumesc
babyblue spune:
quote:
Originally posted by anyella
Mustele se prind cu miere.
Aniela
mustele...
atat!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -
CHOWPERSA spune:
Cred ca trebuie sa vorbesti cu el deschis si sa-i spui tot ce te macina.Asteptam vesti....bune.
ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
viomary spune:
cu riscul de a-mi lua avertisment spun doar atat :anyella am ignorat primul mesaj dar acum scuteste-ma de comentariile tale -nu de aceste sfaturi am nevoie
multumesc
aura_m spune:
Viomary ceea ce ti se intampla tie imi aduce aminte de filmul: " Alo , aterizeaza strabunica", cred ca toata lumea stie acest film, tu esti Julieta si sotul tau Romeo, personajele principale din film, cand el romeo avea o relatie extraconjugala si tot el isi acuza saraca sotie, care nu isi vedea capul de treburi si de copii, ca il inseala. Poate faci rost de film si il vizionati impreuna, morala filmului este foarte buna, ca tot sotia este cea mai buna si daca te inseala si isi da seama de greseala facuta poate se schimba.
AURA
alex_ioanid spune:
bunica mea imi spune mereu ca "gelozia e cea mai urata boala intr-o relatie"... si tind sa ii dau dreptate. actualul meu iubit a avut in trecut o relatie in care fata respectiva l-a inselat, si de atunci e mereu "precaut"... insa acest precaut, mie mi se pare prea mult... vrea mereu sa stie absolut tot ce fac, cu cine ma intalnesc... totul!
i-am spus ca nu sunt genul de persoana care sa insel, si ca ma deranjeaza reactiile lui, si il vad ca de multe ori se abtine, dar cu toate astea ii mai scapa cateodata cate un: "pentru cine te imbraci asa", sau chestii de genul asta... am inceput sa ma obijnuiesc si sa il ignor, insa stiu ca pe el il macina mereu ganduri din-astea... sincer nu stiu cum o sa scapam de problema asta... si stiu ca pe parcurs o sa ne afecteze relatia. ![]()
in cazul meu nu se poate pune problema ca el ma insala, caci ne petrecem 90% din timp impreuna... si restul timpului (cam 2-3 ore pe zi) le vorbim la telefon... [:)))]
nu stiu, sincer ce sfat sa iti dau, as avea si eu nevoie de unul... poate gasesc aici printre randurile scrise de fetele de pe acest forum ![]()
anyella spune:
Daca vrei sa te montezi singura impotriva sotului si ai nevoie de asta(tu stii cel mai bine ce e intre voi),atunci
verbal sau nu, e binevenit.Recunosc ca nici eu nu m-am exprimat prea elegant,dar acesta era sfatul meu citind prima ta postare.A doua postare se referea scurt la faptul ca daca vrei sa ai o casnicie trebuie sa faci compromisuri,mai mari sau mai mici in fct de gradul de suportabilitate al fiecarei femei.Oricum zicala mustele se prind cu miere era in contextul postarii tale prin care spuneai ca l-ai anuntat ca vrei sa stati de vorba.O femeie cred eu ca e facuta sa fie delicata,sa isi exprime punctul de vedere fara a bate cu pumnul in masa.Aceasta e parerea mea.Doar a mea.Si la primul meu raspuns cind ti-am zis "baga cornu in perna',am crezut ca o sa te distreze expresia,eu am preluat-o de mult de la o buna prietena.Si tot acolo ti-am atasat o
.Nu iti comentez "atitudinea",ti-am explicat pt ca ma simteam datoare(nici eu nu stiu de ce).Te scutesc.Ma retrag,cu scuze,nu cu frica de triunghi,in fond sintem pe net,daca vrem sa intram e ok,daca nu...nu.Si poate ca devenim mai interesanti si nu ne "ignora" ceilalti useri daca avem o diferentiere ![]()
Aniela
babyblue spune:
raman sceptica in ceea ce priveste reusita unei relatii, dupa ce barbatul incepe sa insele nevasta.
roaga-te sa nu fie asa..ca nu te vad bine.
si tu spui ca de 2 ani traiesti un cosmar...2 ani!! ai idee unde va duce tot stresul asta al tau?
iti spun eu unde: la imbolnavirea spiritului si apoi a trupului...
si cand vei cadea la pat, nu stiu dc barbatul adulterin te va sterge la fund...asta apropo de compromisurile pe care e bine sau nu sa le faci in viata asta.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -