Timisoara, Impreuna! (99) stati pe-aproape...

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Eu nu prea ma pricep sa scriu dar vreau sa va spun ca m-a ajutat tare mult ca am scris aici cu voi, au fost zile in care poate nimeni nu ma intreba ce fac , doar voi care nu ma cunosteati .Imi pare rau acum ca am pus linkul ala dar demult simteam nevoia sa o fac si nu am facut-o .
Inca odata multumesc pentru sprijinul vostru.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Hai Lore, ia de la noi cel mai mare pupic, si gadeste pozitiv, de acum nu mai esti singura, mama doamneeeeee, da ai o familie numeroasaaaaa, de o sa te plictisesti de noi........

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claudia74

VIO e www.youtube.com/watch?v=lUIxfADqZ0s&feature=related" target="_blank">ALATURI DE INGERI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

Si eu alaturi de VOI .Totul este asa cum vrea Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Cu polenizarile stau binisor,problema e ca am o scurgere care nu prea stiu ce poate fi, ca numai ce terminasem inainte de CM un tratament pentru o inflamatie.Ma cam enerveaza chestia asta.
La intrunire nu am putut veni deoarece doar ieri seara am aflat,mi-a zis Lore pe mess si azi imi progamasem un tur de shopping la vecinii nostri .Imi pare f. rau ca nu am aflat mai devreme dar nu am mai intrat pe comp. vreo cateva zile si am cam ramas in urma cu stirile !

Album Lormi

Mergi la inceput

Pregatite???

Sampania e la rece???

3........

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Stati asa ca ma indragostisem in seara asta de ALEJANDRO .....deci unde este ALEJANDRO

Mergi la inceput

Radu ne face galerie,

e aici langa mine...cica vrea sa auda reactiile...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Doris daca era asa intre 2 polenizari aveam timp sa scriu un rand si aici !

Album Lormi

Mergi la inceput

Maria, mama ce pomenesc cafeaua aia de la party...
Mai bagi una?

POZE CU NOI

Mergi la inceput