Dura lex sed Lex (Clubul Juristilor)(14)
Raspunsuri - Pagina 12
LoraG76 spune:
Buna dimineataaaaaa!!! O noua zi!!! 

Dau o cafea aburinda si cu zaharina, cine se ofera s-o primeasca???!!! ![]()
Unora ce le pasa...sunt in week-end, in plimbare (Kriss, Luna, musai sa ne povestiti cum a fost cand reveniti)....numai eu stau azi acasa??? Dar dispar acusi prin oras si la manichiura/pedichiura, azi am timp pentru mine!
O zi cat mai buna sa aveti!
Lora, mami de Iustina
eva03 spune:
Buna ziua!
Multumesc pentru cafea Lora! O servesc cu zaharina de foarte multa vreme. Sper ca zaharina sa nu fie asa nociva cum se spune...
Am restanta niste raspunsuri. In primul rand Angela: te rog frumos sa mai astepti ca sa reconstitui lista. Nu o mai am in calculator si va trebui sa o reconstitui dupa fise.
Kriss te invidiez pentru iesirea din WE asta! Superb! Si eu imi doream sa merg, dar la mine lucrurile sunt deja foarte complicate si nu mi-am permis. Dar ma bucur nespus pentru tine, pentru ca am inteles ca ai din ce in ce mai multa nevoie de relaxare.
Luna WE placut si tie!
Mathilda, Irina, Claudela la munca! Asteptam...
Tot timpul va urmaresc
chiar daca nu intru prea mult.
Va doresc un we placut. Oricum, e soare

!!!!!
Luna75 spune:
la "raport"
deci am avut o minivacanta de vis,de povestit nu am ce caci cuvintele ar fi de priosos iar vocabularul limbii romane oricat de bogat ar fi nu poote surprinde esenta - emotii,vibratii,sentimente impartasite sau nu
insa normal ca orice poveste finalul neaparat cu happy end si cu un citat superb
Good things happen to good people! 
angelapriboi spune:
Buna dimineata,
Lora mersi mult de cafea,foarte buna si chiar aveam nevoie dupa weekend.
Eva nu-i nici o problema ca astept.Intre timp mi-am gasit toate subiectele sintetizate intr-o carte care cica e editata de baroul Bucuresti.Sunt cam 1000 de pagini din toata materia.
Pe mine ma interesau subiectele care v-au picat la examen.
Mathilda multumesc pentru urari si spor la
.
Kriss foarte bine ca incerci sa te relaxezi.Copilul inseamna un servici de 24 de ore.
Asa ca orice moment de respiro este bine venit.
Hai ca mai trebuie sa si muncesc.
O zi buna
LoraG76 spune:
'Neata!
Hai ca mai merge o cafeluta, este???!!! ![]()
Luna, frumos...cred, nu stiu ca n-am vazut! ![]()
Kriss, cum a fost la concert?
Noi ieri am mers la padure, mai multi cu copiluti cam de aceeasi varsta, a fost frumos, copiii s-au jucat, gratarul a fost bun (de unde reiese ca n-am mai tinut cont de dietaaaa...., oricum scopul a fost atins, dar mai am pana joi inclusiv), asa ca abia astept urmatoarea iesire!
O zi buna sa aveti!
Lora, mami de Iustina
kriss79 spune:
salut
am ajuns aseara tarziu.a fost super!!
luna , sa iti fie de bine wee!
eva,imi pare rau ca nu ai putut merge.
biletele erau cam scumpe, noi le-am primit, adica sotul le-a primit de la un prieten din buc, erau de 200 lei/buc..
a fost ok ca rudele lui stateau tot in cotroceni, f aproape de una din intrari.
nu mai fusesem niciodata si mi-a placut f tare..
angela, spor la invatat!
sunt cu fata in brate si nu pot scrie prea mumlte..
va pup
o sapt buna!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
angelapriboi spune:
buNA DIMINEATA si va invit la o cafeluta bunnnnna.
Am si niste capuccino pentru cine vrea.
Kriss ai facut poze la concert sau nu v-au dat voie cu camera?
hai ca va pup si va doresc o zi buna.
Angela
Luna75 spune:
sa vina cineva si sa nege tot ce am citit sau m ai bine zis sa spuna ca intra-deavr halucinez - nu se poate sa fiu eu cea care o pateste cu camera ascunsa desi jur ca in anumite momente chiar am simtit ca ma filmeaza cineva dar chiar am nevoie de ODIHNA -
de nu veniti sa imi spuneti ceva chiar acum fug,fug,si nu ma mai opresc
dar sa fug unde? 

![]()
![]()
![]()

![]()

kriss79 spune:
http://www.flickr.com/photos/21391795@N08/?saved=1
daor cateva poze..am filmat ceva cu telefonul..dar nu le pot pune..nu le recunoaste..sunt mp4..daca vrei pe mess..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by kriss79
http://www.flickr.com/photos/21391795@N08/?saved=1
daor cateva poze..am filmat ceva cu telefonul..dar nu le pot
sa inteleg ca intr-adevar cineva ma filmeaza si nu visez? sau m-a filmat si ma filmeaza dar tare curioasa as fi sa vad ce a filamt ,cum si mai ales de ce ca la o adica eu nu am facut nimic menit sa fie filmat
ghici ciuperca ce flickr.com e banat deci te astept cu explicatii pe PM caci eu incerc,incerc - leg,dezleg,si iarasi leg si dezleg dar ceva nu se leaga si chair am crezut la un moment dat ca se dezleaga niste chestii si cand as fi crezut ca s-au dezlegast mai tare s-au innodat
sa dau vina pe cine,ce - chair nu stiu ce sa spun,sa zic, - sa rad sau sa plang dar mai degraba palng caci daca intr-adevar m-a filmat cineva pe aici zilele astea chiar ca trebuie sa aterizez direct pe LUNA - caci rusinea ar fi greu de suportat sau glorie mare,mare alora care au puteri paranormale si bine ca au dar sa se coupe de corpurile bolnave,nevinovate nu de capul meu obosit si suferind (vindecat)