Dura lex sed Lex (Clubul Juristilor)(14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

eva, sa inteleg ca el a ramas pe scena ,tu nu - dar mergeti impreuana cu Claudiu sa-l vedeti
foarte bine caci daca voi nu va mai intelegeti desi iubirea exista - de ce sa sufere copilul si mai stii la o adica va casatoriti din nou caci la o adica si iubirea infloreste si inverzeste mai bine cand nu e inlantuita deci ...mai stii
mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Buna Dragele mele,

Stiu ca nu am mai trecut de ceva timp pe aici,mai precis un an ,dar au fost foarte multe lucruri care s-au intamplat in viata mea si nu vreau sa-mi amintesc ....
poate pe parcurs am sa va spun ce s-a intamplat cu mine ,dar acum nu ma simt in stare.
Vreau sa va felicit pe toate pentru realizarile pe care le-ati avut si sa va spun ca "NUMAI LUCRURILE FRUMOASE TREBUIE BAGATE IN SEAMA"
Restul trebuie sa treaca pe langa noi.
Kriss felicitari pentru bbelina.
Eva felicitari Doamna Avocat si te rog sa-mi trimiti si mie subiectele de la examen.
Irina am vazut ca si tu vrei sa dai la barou ,spune-mi cum stai cu pregatirea.
Luna toate cele bune si care mai e viata prin Emirate.
Lora cum mai e pe la Piatra.
Daca am uitat pe cineva imi pare rau .Am sa incerc sa va citesc din urma sa vad ce s-a mai intamplat.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

URAAAAAA!!!!! S-a intors ANGELA!!!!

Bine ai revenit! Ma bucur din suflet Angela ca ai revenit! Te ajut cu subiectele, bineinteles.

O cafea? Un ceai? Sunt pe aici, prin zona pana spre dupa amiaza. Si am o speta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De toata frumusetea!

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

ANGELAAA bine ai revenit!!imi pare rau pt. lucrurile urate din viata ta care au trecut!!Sa vina cele bune si frumoase numai de acum incolo!!
Multumesc! Bebelina mea e o domnisoara deja!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

waaaaaw!!!! Lipsesc si eu azi de pe forum si uite ce lume noua, da' veche apare!!!
Angela, draga, bine ai revenit printre noi, chiar ne-am facut griji si, din pacate, se pare ca pe buna dreptate!!! Imi pare rau ca ai avut probleme, sper din tot sufletul sa-ti fie bine acum, in masura in care e posibil. Te pup si sper sa vii cat mai des pe aici! Piatra Neamtul infloreste!!!
Kriss, Eva, Irina, Mathilda, Luna, Claudela si restul fetelor care nu mai trec pe-aici, dar poate citesc, va pup pe toate si sa ne auzim cu bine! (sunt cam in criza de timp, scuze...)

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

ma bucur pentru revenirea Angelei - si voi incerca sa mai aduc si o alta oaie ratacita Mariana Tache

normal numai lucrurile bune trebuie luate in seama - eu am invatat asta de mult timp in urma si normal de acolo si optimismul si increderea in viitor

Hakuna matata ori Please don't worry - lion king

poate mai pun si o melodie despre asta (la jurnal) caci lumii i-a palcut sursa mea de inspiratie
deci un week-end placut caci eu plec la Dubai cateva zile intr-o misiune "diplomatica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Super:
http://www.trilulilu.ro/nick57/62472d823b3e30
Sa traiti bine!!!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Buna dimineata,

se pare ca eu dau cafeaua in dimineata asta .
Hai ca mai fac si capuccino si ceai si ce mai vreti voi.
Din pacate mai am un hop de trecut ,dar sper ca totul sa revina la normal.
In rest ce pot s ava spun decat ca MI-A FOST DOR DE VOI!!!!!
Eva astept subiectele.
Luna distractie placuta in Dubai
Kriss asteptam al doilea bbe.

o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Buna fetelor!
Angela bine ai revenit!! in privinta baroului asa e si pe mine ma bate un gand problema este ca imi vine foarte greu sa tocesc seara cand ajung de la munca si termin restul treburilor, dar trebuie neaparat sa ma urnesc.
Eva ma bucur ca ai finalizat. acum poti sa ii dai o sansa sa te recucereasca daca crezi ca merita.
Luna distractie placuta sa te gandesti si la noi cand te duci la Dubai ca tare mi-ar place sa ajung acolo.
Kriss, Lora va pup!
Eu sunt cam prabusita din cauza subiectului bebe care nu mai apare, luna viitoare plec in concediu 10 zile la turci dupa care cand vin trebuie sa fac un hsg si mi-e cam frica de ce voi afla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
Angela, multumesc de cafeluta!
nu am inteles prea bine, astepti tu BB sau era o indemnare la al doilea BB la mine?scuze
Am iar niste probleme si ma simt la mijloc, simt ca o iau razna, as vrea sa plec cu fata o sapt undeva prin N Moldovei, probabil in iunie..nu am mai iesit din oras de un an, toata ziua cu fata, rar ma mai intalnesc cu cineva la o cafea/suc, ai mei se cearta des pe probl de partaj si altele si mai urate, sotul e prins intre cearta lor la firma si nu e langa mine total cum mi-as dori..vreau sa ies din cotidian, sa nu mai stiu de nimeni..
Irina, vacanta placuta la turci! nu te mai gandi la ce e rau..va fi bine! va veni si BB! sunt sigura!cine stie poate nu 1, ci mai multi!(apropo de asta, am citit de michelle81 a carei poveste cred ca o stii, se pare ca acum are 3 in burtika..)
Luna, succes in Dubai!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput