Selectare culori produse
Buburuzo, am lansat o comanda acum pe site dar nu am fost nicaieri intrebata ce culoare vreau sa fie produsul (fotoliu auto). Asa, in prezentarea produsului, ruleaza niste foto cu vreo 3-4 modele de culoare, dar eu de unde stiu exact ce culori ai in stoc si ce voi primi, implicit? Astept telefonul tau ca sa ne lamurim.
Raspunsuri
Buburuza-shop spune:
Tocmai pentru ca stocurile variaza si tot timpul apar/dispar variante de design, am eliminat optiunea de selectie a modelului in momentul comenzii. Oricum, atunci cand suna oeratorul pentru a valida comanda, vei fi intrebata pentru ce varianta de culoare optezi si in cazul in care nu exista in stoc, iti vor fi prezentate alternativele.
aissa spune:
S-a rezolvat, chiar foarte bine. Luni il primesc si e intr-o culoare care chiar nu era pe site la voi insa ma "aranjeaza" mai bine, adica rosu. Super, abia astept sa il vad!
Multumesc.
Mihaela1973 spune:
Spune-mi te rog, am vazut in sectiunea jocuri educative ca aveti marca Knex pe care am mai vazut-o si prin Diverta cred (dar la preturi mult mai mari) dar ce chinezarie mai este si Zob sau ZOOB cum s-o numii?
Buburuza-shop spune:
quote:
Originally posted by Mihaela1973
Spune-mi te rog, am vazut in sectiunea jocuri educative ca aveti marca Knex pe care am mai vazut-o si prin Diverta cred (dar la preturi mult mai mari) dar ce chinezarie mai este si Zob sau ZOOB cum s-o numii?
Zoob este o chinezarie... americaneasca, de la unul dintre cei mai seriosi producatori de jocuri inteligente: Infinitoy. Sunt kit-uri de jucarii de constructie a caror particularitate este gradul de libertate si de "mobilitate" a obiectelor construite. Pe bune ca sunt niste chestii destepte! Sigur, s-ar putea sa fie fabricate in China, ca 90% dintre marfuri, de altfel...
Uite www.infinitoy.com/" target="_blank">aici site-ul producatorului.
Andrada spune:
Zoob a fost una din investitiile cele mai bune pe care le-am facut in materie de jocuri de constructie. Nu s-a plictisit, il avem de doi ani si inca se mai joaca cel putin saptaminal cu el,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu