Selectare culori produse

Selectare culori produse | Autor: aissa

Link direct la acest mesaj

Buburuzo, am lansat o comanda acum pe site dar nu am fost nicaieri intrebata ce culoare vreau sa fie produsul (fotoliu auto). Asa, in prezentarea produsului, ruleaza niste foto cu vreo 3-4 modele de culoare, dar eu de unde stiu exact ce culori ai in stoc si ce voi primi, implicit? Astept telefonul tau ca sa ne lamurim.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

Tocmai pentru ca stocurile variaza si tot timpul apar/dispar variante de design, am eliminat optiunea de selectie a modelului in momentul comenzii. Oricum, atunci cand suna oeratorul pentru a valida comanda, vei fi intrebata pentru ce varianta de culoare optezi si in cazul in care nu exista in stoc, iti vor fi prezentate alternativele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

S-a rezolvat, chiar foarte bine. Luni il primesc si e intr-o culoare care chiar nu era pe site la voi insa ma "aranjeaza" mai bine, adica rosu. Super, abia astept sa il vad!
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1973 spune:

Spune-mi te rog, am vazut in sectiunea jocuri educative ca aveti marca Knex pe care am mai vazut-o si prin Diverta cred (dar la preturi mult mai mari) dar ce chinezarie mai este si Zob sau ZOOB cum s-o numii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

quote:
Originally posted by Mihaela1973

Spune-mi te rog, am vazut in sectiunea jocuri educative ca aveti marca Knex pe care am mai vazut-o si prin Diverta cred (dar la preturi mult mai mari) dar ce chinezarie mai este si Zob sau ZOOB cum s-o numii?

Zoob este o chinezarie... americaneasca, de la unul dintre cei mai seriosi producatori de jocuri inteligente: Infinitoy. Sunt kit-uri de jucarii de constructie a caror particularitate este gradul de libertate si de "mobilitate" a obiectelor construite. Pe bune ca sunt niste chestii destepte! Sigur, s-ar putea sa fie fabricate in China, ca 90% dintre marfuri, de altfel...
Uite www.infinitoy.com/" target="_blank">aici site-ul producatorului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Zoob a fost una din investitiile cele mai bune pe care le-am facut in materie de jocuri de constructie. Nu s-a plictisit, il avem de doi ani si inca se mai joaca cel putin saptaminal cu el,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput