cum micsorez poze

cum micsorez poze | Autor: dulcetica

Link direct la acest mesaj

Am niste poze digitale si doresc sa le introduc intr-un fisier word intr-un tabel,2 rinduri,2 coloane si cu un scris cu informatii sub ele,deci cite 4 poze pe un format A4,ar trebui sa rezulte in final.Nu reusesc sa pozitionez poza in mijlocul patraticii.Dau insert imagine din fisier si se duce la naiba s-o ia lateral dreapta sau stinga,dupa caz.Umblu eu pe acolo si nu reusesc s-o centrez.Risc sa-mi crape o vena.Ajutor!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Trimite-mi pozele pe mail si incerc eu. Da-mi un PM sa-ti trimit adresa. Sau pe YM, ID-ul il gasesti la profilul meu.

S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Nu le pot trimite pe mail deoarece e prea multa informatie.Se poate doar pe mess.Am trimis pe privat id meu pt mess.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

cauta pe net VSO Image Resizer sau altceva pt redimensionare poze.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Direct in word, dai click dreapta pe imagine, alegi Text Wrapping--->Square. Dupa aia cu drag and drop pui poza unde vrei, si daca tragi de margini sau de un colt o poti micsora sau mari dupa bunul plac.
Eu am Word 2007, daca ai o varianta mai veche de word probabil ca vei gasi text wrapping la format picture.
bafta!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,

multumim,

Mergi la inceput