Americancele gatesc :))

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Da, dar cred ca-i ia si gustul mielului...

Bravo, fain de tot ca i-ai dat gata pe musafiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

intru numai ca sa zic ca ieri mi s-a parut bestial mielu' meu, nu stiu, poate pt ca se termina?
nu mai zic ce-a infulecat copilu' care m-a si intrebat "how is this meat called"?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Ma bag si eu in discutia despre miel. Desi nu sint chimista am citit undeva ca orice acid fragezeste carnea. Eu am marinat mielul in zeama de lamiie, ulei de masline, ceapa si mirodenii (intre care busuioc). A iesit super.

Nu conteaza in ce il marinati, vin rosu, alb sau lamiie. Important e sa nu amestecati vinul rosu cu lamiie de ex. Sau nu puneti otet pt. ca desi il marineaza va lua gustul si mirosul de otet.

Mai aveam pe undeva o reteta de miel cu portocale. Si zeama de portocale fragestete carnea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Io daca am plecat din pripa nu am apucat sa fac mai nimic spre rusinea mea!!!!
Am hotarat vineri la 10 noaptea sa plecam, m-am apucat de drob si oua atunci, le-am terminat pe la 3 dimineata si la ora 7 eram pe I-95!!!!!! (cu drobu si ouale in portbagaj!!!)

Cozonacul insa il voi face maine sau duminica, (in Dobrogea, nu stiu daca si prin alte parti) se sarbatoreste Pastele Blajinilor...si se vopsesc oua si se imparte cozonac!!!!

Alintaroma, arata super cozonacii tai!!! Ce reteta ai folosit????

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Sinzi voi sa fiti sanatosi si bine ca v-a priit iesirea la verdeata :). Am admirat pozele si David se face mai frumos pe zi ce trece , pacat ca-i mai mic decit Bianca mea

Reteta de cozonac o am de aici de pe forum dar nu mai stiu spre rusinea mea cine a scris-o (ca eu le salvez si printez ce imi place) spune la sfirsit ca e preluata de pe culinar si apartine mamei celeste asta daca te ajuta cu ceva ... scrie ca se poate face si la masina de piine dar eu inca nu am, asa ca am framintat pina mi-au tremurat minutzele dar macar au iesit frumosi si buni. Asta e a doua oara in viata mea cind fac cozonaci asa ca eu is multumita de rezultat.
Oricum asteptam poze cu cozonacii belated

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela6 spune:

buna,
sper sa nu par .....nebuna, dar nu stiu unde sa plasez acest mesaj.
pt ca voi locuiti in america si vorbiti curent limba engleza m-am gandit ca sigur ma veti ajuta sa traduc acest mesaj gasit pe email.
sincera sa fiu ma sperie...........

"Dear friend,

I am very happy to inform you about my success in getting that
fund.Now, I want you to contact my secretary on the information below:-

Name:- Mr.Mark Donald , Ask him to send to you the total sum
of($1.500.000.00) US Dollars in a bank draft, which I kept for your compensation.
So contact him immediately on his e-mail:(marcdooonnn@yahoo.it) and
send him the below information to enable him deliver your bank draft to
you.

1.YOUR FULL NAME:_
2.YOUR ADDRESS:_
3.TELEPHONE NUMBER:
4.YOUR AGE:
4.OCCUPATION:_

Regards,
Barr.Dennise Williams."

am citit si recitit acest msj. am tradus, dar imi este frica sa nu fi inteles gresit.
si daca tot v-am deranjat ce credeti ca ar trebui sa-i raspund.
multumesc pt efort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

DAniela, genul asta de mesaje se cheama "spam" si in general te anunta ca ai cistigat milioane, ca poti sa-ti maresti diverse parti ale corpului, ca un domn din Nigeria abia asteapta sa te imbogateasca si asa mai departe. Nu le mai deschide si sterge-le direct!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Nu i da nici o data!!! e PACALEALA MAREEEEEEEEEEEEEE!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Daniela si eu cred ca-i spam ... asa ca da cu ignor ...
By the way fetele de aici ati vazut la stiri ce spamuri pun astia in practica acum vis-a-vis de cecul de la bush? iti trimit email ca si cum ar veni de la IRS ...

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela6 spune:

multumesc mult. normal ca nu ii dau datele mele, dar..........nu am mai patit asta pana acum .........
e mai bine ca am vb cu voi.

Mergi la inceput