dermatita atopica
buna fetelor,daca stie cineva cum se trateaza dermatita atopica sa-mi spuna si mie.nu ne mai trece nici cum. am fost la dermatolog si mi-a spus sa o dau cu hidrocortizon si nu ma prea incanta idea sa o dau pe fata.
Raspunsuri
diuna spune:
Nu stiu ce ai mai folosit pana a ajuns medicul sa-ti prescrie hidrocortizon. Firma Avene tocmai a lansat o gama noua de produse ptr dermatita atopica, f bine cotate si cu rezultate f bune. Si fara sa prezinte pericol ptr copil, asa ca hidrocortizonul care, fie vorba intre noi, nu are nimic de a face cu fata, tocmai ca pe corp e problema mare, e contraindicata aplicarea pe suprafete mari. Ce varsta are copilul si cat e de generalizata dermatita?
p.a.ade spune:
Buna.Cauta bine pe forum ca mi se pare ca mai este subiectul asta unde sunt mai multe pareri.Fetita mea are 7 luni si acum doua luni i-a aparut dermatita si am renuntat la cosmeticele pt. bebe.De atunci folosesc doar ulei de masline natural nu din comert si fetita mea nu mai are nimic.La cealalta care acum este mai mare nu i-a trecut pina la aproape 2 ani cind am mers la mare cu ea indiferent de cite unguente avea prescrise de medici dermatologi.
mititica79 spune:
nu am folosit decat crema de la avene pt piela sensibila tot de el prescrisa, si mai nou ii iese numai pe fata, pe obraji, are 1.4 ani
gabitzam spune:
Subiectul s-a dezbatut extrem de mult pe DC, incearca functia de cautare a forumului.
Baietelului meu i s-a declansat cam pe la trei luni si l-a tinut pina pe la un an, un an jumatate.
Pina la un an i-am facut baita de seara cu apa de taratze. Dupa fiecare baie hidratare foarte buna. Am incercat diverse creme, de la Avene, Mustela, Eucerin, Atoderm. Cand avea pusee foloseam Advantan Milk, strict pe zona cu eczema. Acum are aproape 3 ani si nu a mai avut probleme. L-am ferit de toti alergenii din alimentatie, cat am putut.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla