Am plecat

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

auzi la ea !!!ii lipsesc ,certurile.,bataile si injuraturile

Poi mai asteapta ca vor veni daca tot iti lipsesc.

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Si daca nu vin singurele ele insele, se pot provoca, desigur

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

:) dc iti lipsesc certurile si bataile, inseamna ca te-ai dereglat rau de tot in relatia aia.
mai bine "rabda" pana iti trece, dc vrei o sansa de reabilitare.
probabil ca vei mai "recidiva" la fostul de cateva ori, pana iti vor ajunge pumnii si certurile de tot.
nu ti-a ajuns inca, inseamna! sau a ajuns sa-ti placa....se intampla si asta.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

sunteti niste rele!
pana acum suspinati si ii duceati dorul lui dianaintruder, va lipseau telenovelele, a incercat flaviuta da nu v-a placut in totalitate....
sunteti niste rele!

D mama, pai tu nu ai habar pana la varsta asta cum e normaul intr-o relatie? ce model ai avut in copilarie? cum erau ai tai ca familie si ca dinamica? (Miss Parker, nu vreau sa iti iau locul, da ma mancau dejtele)

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

maru,model in familie.. ?
Un tata care a disparut inainte sa ma nasc eu..amanta era deja insarcinata.
O mama posesiva,care mi'a impus ideile ei si m'a ameninta ca,voi ajunge oricum la vb ei.
Un tata alcoolic de la 10 ani pana acu.
Mama,care a vandut ap nostru ca sa'i cumpere astuia alcoolic masina..si caruia ii accepta tot,cu gandul:Ce sa mai caut la varsta asta?

Asta e modelul familial...

..Dahri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Annnca draga, mult succes si la cat mai multe povestiri pe post de Marie cu alta palarie!
Iar celor care se scandalizeaza ca mai face lumea haz de ceea ce scrie aceasta fata, le spun doar sa caute subiectele postate anul trecut sub numele de Annnca, vor intelege de ce...
Multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BalMascat spune:

si eu sunt confunza, cand isi zicea annnca a mai plecat odata de la el. si el ii pitise pasaportul, blah blah blah
dupa ce ea ii gatea mancare buna si el o ignora.
sa intelegem ca ai plecat si ai revenit la el, si ai plecat din nou?
sau ai plecat de la el, ai ajuns la alt el, si acum la un altul?
ca eu nu mai pricep nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Offf... iar incepi subiecte de acest gen? Ai o doza de sadism in tine. Hai sa-ti spun ceva. Am mai spus-o dar ma vei obliga sa urmaresc muuult mai atent ce faci pe aici. Te-ma rugat sa nu confunzi acest forum ca pe un teren personal. Am spus-o amical, am spus-o mai voalat, am spus-o direct. Subiectele personale nu fac obiectul acestui forum. Pentru cei care doresc totusi sa isi dezvolte sectiuni personale s-a creat posibilitatea de a avea blog-uri. Acestea functioneaza sunt deja destul de utilizate de membrii DC asa incat iti adresez o cerere directa sa utilizezi aceasta functionalitate pentru subiecte personale. Acest mesaj este valabil pentru orice utilizator DC. Tin sa precizez ca generarea de subiecte "fluviu" contravine in mod direct conditiilor de utilizare a acestui forum. Nerespectarea conditiilor de utilizare atrage dupa sine sanctiuni ce pot duce pana la interzicerea accesului.
Sper sa se inteleaga corect acest mesaj.
Utilizati blogul personal pentru subiecte personale.

Multumesc

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput