Am plecat
Raspunsuri - Pagina 3
angipangi spune:
quote:
Originally posted by arinaa
Sincer ma surprinde"luarea la misto" a unora dintre voi.Dahriana a postat acest subiect doar pt cei care erau interesati de soarta ei.Asa ca am sa va rog sa incetati cu batjocora.
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
quote:
Unde e mistoul?si eu eram interesata de partea a doua a telenovelei si cum am zis va urma si a treia
mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora
maria_bunica spune:
Sa ai grija de tine si sa nu mai permiti niciodata ca cineva sa te umilieasca,oricat de indragostita ai fi!
Fericire si impliniri iti doresc,sincer si din tot sufletul!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
CHOWPERSA spune:
Sa ai grija de tine si nu te increde in tot ce spune noul prieten.Eu sunt tot sceptica, dar bine asa sunt eu si nu vreau sa te demoralizez dar mai e bine sa fii cu ochii larg deschisi sa nu cazi in aceeasi capcana sau in alta Doamne fereste.
pupici
ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
p.a.ade spune:
Nu cunosc subiectul in intregime dar nu conteaza,orice femeie care are curajul sa se desprinda de omul care ii face rau,fizic sau psihic,este de laudat.Un sfat care ti-l dau din tot sufletul este sa ai grija si cu actuala relatie pt. ca s-ar putea sa-ti dai seama ca nu este poate ceea ce vrei.Incearca sa ai o siguranta pt. tine,financiara si chiar morala.Nu te implica inca foarte mult sufleteste,asteapta lucrurile bune vin de la sine.Iti spun asta pt.ca de multe ori o persoana te poate atrage pina in momentul in care locuiti impreuna si din momentul acela sa incepi sa-i vezi defectele si atunci vine dezamagirea.In ceea ce-l priveste pe celalalt nu are sens sa mai discutati prea mult la tel.sti cum se spune,boala lunga moarte sigura,si totusi in sufletul sau s-ar putea sa nu-i convina actualului chiar daca el ti-a zis.Curaj si priveste inainte .
Guestus spune:
Noi cei care tinem la dahriana, si ne implicam, si ne pasa de soarta ei vrem ca sa scrie la o ora fixa ca este okay...ca altfel ne facem probleme ca a incaput pe mina unui dr mengele.
Dahriana spune:
Va multumesc f mult ca ati scris atatttttt!
Sunt mai linistita,mai calma,neimplicata sufleteste...dar nici nu vreau.
Guestus ..si uite ca n'am dat peste Hanibal Lecter
..Dahri...
Guestus spune:
Foarte bine ca esti neimplicata sufleteste ....dar te pomenesti ca a intrat diavolul in tine si te-ai implicat trupeste...spune sincer aici
coltofeanu spune:
quote:
Originally posted by Dahriana
Sunt mai linistita,mai calma,neimplicata sufleteste...dar nici nu vreau.
..Dahri...
..neimplicata sufleteste ??? Atunci de ce te-ai mutat la el? Omul acela te tine doar asa sa se uite la tine? Ii platesti chiria intr-un anumit fel ? Eu nu prea inteleg....
Iti convine aceasta situatie ? Poti accepta asa ceva?
AVoogt spune:
neimplicata sufleteste...dar nici nu vreau
Pai atunci ...tu cam ce simti pentru el daca ai decis sa te muti la el?
Eu te-am sfatuit sa te muti la el in cazul in care ai anumite sentimente...iti place ,te atrage etc. dar asa chiar nu mai inteleg, poate sunt eu mai .
AVoogt
Dahriana spune:
Poate am fost exagerata scriind neimplicata sufleteste.
Bun....am vrut sa zic ca nu-l iubesc(e normal,nu)? Tin la el si ne intelegem bine.Ma respecta,ma rasfata.
Sentimente mari de iubire nu pot spune ca am...asta e.
Atractie fizica,da,este,f multa.
..Dahri...