Am plecat

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

quote:
Originally posted by arinaa

Sincer ma surprinde"luarea la misto" a unora dintre voi.Dahriana a postat acest subiect doar pt cei care erau interesati de soarta ei.Asa ca am sa va rog sa incetati cu batjocora.

Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

quote:
Unde e mistoul?si eu eram interesata de partea a doua a telenovelei si cum am zis va urma si a treia

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Sa ai grija de tine si sa nu mai permiti niciodata ca cineva sa te umilieasca,oricat de indragostita ai fi!
Fericire si impliniri iti doresc,sincer si din tot sufletul!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Sa ai grija de tine si nu te increde in tot ce spune noul prieten.Eu sunt tot sceptica, dar bine asa sunt eu si nu vreau sa te demoralizez dar mai e bine sa fii cu ochii larg deschisi sa nu cazi in aceeasi capcana sau in alta Doamne fereste.

pupici

ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p.a.ade spune:

Nu cunosc subiectul in intregime dar nu conteaza,orice femeie care are curajul sa se desprinda de omul care ii face rau,fizic sau psihic,este de laudat.Un sfat care ti-l dau din tot sufletul este sa ai grija si cu actuala relatie pt. ca s-ar putea sa-ti dai seama ca nu este poate ceea ce vrei.Incearca sa ai o siguranta pt. tine,financiara si chiar morala.Nu te implica inca foarte mult sufleteste,asteapta lucrurile bune vin de la sine.Iti spun asta pt.ca de multe ori o persoana te poate atrage pina in momentul in care locuiti impreuna si din momentul acela sa incepi sa-i vezi defectele si atunci vine dezamagirea.In ceea ce-l priveste pe celalalt nu are sens sa mai discutati prea mult la tel.sti cum se spune,boala lunga moarte sigura,si totusi in sufletul sau s-ar putea sa nu-i convina actualului chiar daca el ti-a zis.Curaj si priveste inainte .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Noi cei care tinem la dahriana, si ne implicam, si ne pasa de soarta ei vrem ca sa scrie la o ora fixa ca este okay...ca altfel ne facem probleme ca a incaput pe mina unui dr mengele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Va multumesc f mult ca ati scris atatttttt!

Sunt mai linistita,mai calma,neimplicata sufleteste...dar nici nu vreau.

Guestus ..si uite ca n'am dat peste Hanibal Lecter

..Dahri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Foarte bine ca esti neimplicata sufleteste ....dar te pomenesti ca a intrat diavolul in tine si te-ai implicat trupeste...spune sincer aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

quote:
Originally posted by Dahriana

Sunt mai linistita,mai calma,neimplicata sufleteste...dar nici nu vreau.
..Dahri...

..neimplicata sufleteste ??? Atunci de ce te-ai mutat la el? Omul acela te tine doar asa sa se uite la tine? Ii platesti chiria intr-un anumit fel ? Eu nu prea inteleg....

Iti convine aceasta situatie ? Poti accepta asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

neimplicata sufleteste...dar nici nu vreau

Pai atunci ...tu cam ce simti pentru el daca ai decis sa te muti la el?

Eu te-am sfatuit sa te muti la el in cazul in care ai anumite sentimente...iti place ,te atrage etc. dar asa chiar nu mai inteleg, poate sunt eu mai .

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Poate am fost exagerata scriind neimplicata sufleteste.
Bun....am vrut sa zic ca nu-l iubesc(e normal,nu)? Tin la el si ne intelegem bine.Ma respecta,ma rasfata.

Sentimente mari de iubire nu pot spune ca am...asta e.

Atractie fizica,da,este,f multa.

..Dahri...

Mergi la inceput