Am plecat
Am vrut sa va zic..doar atat.
Ca am plecat...pt cui ii pasa de mine si s'a implicat f mult si mi'a raspuns !
..Dahri...
Raspunsuri
joxy spune:
Daca pleci vreau sa vin cu tine
Daca pleci ia-ma si pe mine
Daca pleci n-ai sa poti trai
Cu tot ce-a fost si nu mai vrei sa stii.
AVoogt spune:
Hehe ai sa fiu prima care-ti raspund ... stiu ca poate or sa vina si altii sa zica ceva legat de telenovele dar
Ma bucur c-ai plecat Pai si cum decat atat spui, ce secretoasa mai esti ?!? Da si tu mai multe detalii , cum este cu actualul ...mai bine pentru sufletul tau ?
AVoogt
Dahriana spune:
Cu actualul este f bine!
Ma bucur ca ma suporta,pt ca ..de ieri sunt pe nicaieri.
Fostul mi'a pus un program pe calc cu o zi inainte sa plec..si a citit tot ce am vb inaintea plecarii,dar eram deja plecata cand a citit.
M'a rugat sa nu plec..i'am spus adevarul pana la urma.I'am spus ca am pe altcineva si ca plec.A incercat sa ma retina:a plans,m'a rugat,mi'a promis schimbari drastice.
Dar am zis: nu!
M.am urcat in masina si dusa am fost.Ieri s'a intamplat asta.
Cum ma simt..linistita pe o parte,dar trista..poate e normal.
El m'a sunat de 15 ori cred ..de atunci..sa ma intorc.
I'am zis: Nu!
Actualul chiar mi'a spus sa ii raspund la tel pana se obisnuieste cu ideea ca am plecat,ca nu mai sunt acolo.
Acum:mi'e bine,dar nu constientiez!
Dar sunt linistita,primesc atentie maxima,grija,tandrete.
..Dahri...
AVoogt spune:
Ma bucur pentru tine si sper sa va fie bine si sa va iiubiti mult Dar totusi eu sunt de parere ca nu ar trebui sa mai tii legatura cu fostul , nu face decat sa te indispuna (eu cam asa cred).Doar ai inceput o noua relatie,nu stai sa-i dai lui explicatii ... fii fericita cu actualul si lasa trecutul,schimba cartele!
AVoogt
Morgano spune:
Ce mare scofala, era previzibil... mare eveniment de subiect
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
n/a spune:
e normal sa ai un iz de tristetze. Ai avut un trai cu amul ala , asha cum era. Incearca sa mergi inainte si sa evitzi sa te uitzi innapoi. Succes. Sper sa auzim numai de bine.
Ai facut bine ca ai plecat. Ai fost o curajoasa. Vei vedea ca te vei linishti si itzi vei putea vedea de viatza. Viatza ta are shansa sa intre pe un fagash bun. Ai grija de tine si da-ne de veste daca se mai petrec lucruri majore in viatza ta. NU uita. Asigura-tzi spatele. Nu sta pe tanjala daca eshti cu noul iubit. Pune-tzi in cap scopuri nobile, care sa te ajute pe tine sa excelezi, sa mergi spre mai bine. Fi ca taurul spre toreador si incearca sa itzi gaseshti echilibrul financiar.
Foarte important. Nu repeta greshelile trecutului. Cu acest baiat sa nu ai o relatzie mediocra. Nu folosi injuraturi, cuvinte urate sau reproshuri prea taioase. Nu-i permite prea multe verbal sau nu-i intinde limita rabdarii. Fi mai ... feminina, mai cizelata, mai doamna. Impune-tzi respectul, respectandu-te pe tine prin atitudine si conduita. RASEAZA-TE
Gabi_K spune:
Sa fie intr-un ceas bun! Nu te uita inapoi, nu merita. Eu una nu i-as raspunde nici macar la telefoane sa inteleaga ca s-a terminat totul.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi