Casnicia mea a fost o minciuna? (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hoppe spune:

Doamne, Try, l-ai caracterizat asa de bine!
Pe viitor nu stiu la ce sa ma astept.
Clar nu a terminat cu mine, mai am de tres.
Si este evident faptul ca de abia acum s-a trezit, realizeaza ce a facut, realizeaza cine sunt, ca om.
Nu stiu ce gandeste, ce este in mintea lui, dar ceea ce va face de acum incolo va fi doar sa-si satisfaca orgoliul, sa se vada din nou invingator.Si, bineinteles, sa ma umileasca pe mine.
Numai ca o sa aibe o surpriza de proportii.
Mi-am ales calea pe care vreau sa apuc, mi-am propus niste obiective personale, dar in primul rand mi-am propus sa fiu indiferenta la toate mizeriile pe care le va spune.
Si eu pot sa fiu invingatoare!
Pentru asta multumesc fetelor care m-au sustinut.
Dumnezeu stie ce o sa fie, poate sa se intample orice, dar eu vreau sa fiu alt om!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naiuta spune:

Ce bine zice Try.Si eu cred ca se lupta cu doua personalitati.Cel bun incerca sa invinga cel rau iar i-l tragea in jos.Din pacate n-a rezistat.Oricum 15 ani sunt multi.Deci a luptat cu sine.Si mai cred c
ca acea femeie a contribuit mult pana au ajuns aici.
Am observat si eu ca uraste sa se simta vinovat si mai mult,alti sa i-l invinuiasca.
O sa se simta si o sa recunoasca.Vine si timpul asta.Timpul rezolva toate.Tu hoppe i-l faci si deja l-ai facut sa se recunoasca.
I-n primul rand cu divortul iar in al doilea rand cu comportamentul tau de acum.
Doamne ce mult s-a inselat.Sunt sigura ca i-i trece des prin cap asta.
E nervos si nesigur pe el.
Si eu cred ca multe din spusele lui nici el singur nu le crede si am mai spus ca inauntrul lui nu te invinuieste pe tine doar asta foloseste ca arma.
Ca nu o sa fie ca inainte niciodata.
Eu sunt sigura ca v-a veni momentul cand i-si v-a dori sa fie totul ca inainte si a invatat multe din greselile lui insa nu cred ca tu i-l vei primi asa sau te vei comporta asa cum el o sa spere.
Eu cdred ca el a primit o lectie de viata mai dura ca tine.Ainvatat ca se ineala enorm.
Cred ca se intreaba el acum"eu si viata mea e o minciuna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

Hoppe, Try l-a descris, si dupa parerea mea, mai mult decit perfect. Eu te-as avertiza doar de o treaba. Cu cit vei deveni mai calma si mai hotarita sa nu il mai lasi, in sinea ta, sa-ti distruga gindurile si zilele cu intrebari, cu cit vei deveni mai puternica in a ignora iesirile lui de copil rasfatat cum bine le-a descris Try, cu atit va innebuni mai tare, cu atit va cauta noi si noi cai sa te "atinga" sa te "trezeasca" , sa ii acorzi atentie! Pt ca urla dupa atentie, atit si nimic mai mult. Era obisnuit cu ea de atitia ani.
Sa fi sigura de asta si mai ales pregatita. Cum am mai spus, in momentele alea, zimbeste..zimbesteste-ti tie sau lui. Din suflet, nu fals..lucreaza la asta. Nu te poate "atinge" daca nu ii permiti tu. De acum esti cumva responsabila de cum iti este tie si ce efect ai asupra lui. Daca pina acum, cind nu ii vazusei aceasta fata, nu aveai vreo vina, acum daca tu si copiii tai se simt rau, mai ales tu, daca iti umple gindurile si umerii de povara, este numai "vina" ta...pt ca il lasi sa o faca.
Pastreaza anii frumosi...si ce ai simtit pt el si mergi mai departe. Putini sint cei ce stiu a iubi. Tu esti unul din ei si bucura-te ca ai trait un sentiment la care altii doar viseaza. Nu ii da voie sa iti ia si asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Hoppe, daca inca mai cauti un psiholog pt cel mic, da-m ide stire sa-ti trimit un pm cu adresa de email a unui psiholog care mi-e mi-a lasat o impresie f buna. E de fapt o doamna psiholog. Specialziata tocmai pe relatia mama-copil. Am cunoscut-o (nu personal, ci doar virtual) aici pe DC si in putina noastra interferare mie mi-a lasat o impresie deosebita. Ea m-a ajutat (direct si indirect prin mesajele postate aici) sa decodez niste chestiuni considerate de mine importante si cand am gasit raspunsul/explicatia unor chestiuni am putut sa evoluez ca individ.
Are cabinetul in Buc, dar daca voi nu sunteti in Buc. poate are colegi de breasla pe care sa ti-i recomande.

Bine-nteles ca ar fi de preferat sa poti sa-l duci pe cel mic acolo, dar eu ti-as recomanda cateva intalniri cu ea chiar daca cel mic refuza sa mearga acolo. Ea iti poate oferi consiliere pe problema pe care o ai cu cel mic in sensul ca iti poate arata cum poti sa-l ajuti tu astfel ca el sa depaseasca mai usor problema. Ca sa nu mai zic ca te poate ajuta si pe tine sa intelegi cam ce e in mintea unui copil de 9 ani aflat in situatia in care e fiul tau si asta cu siguranta te va ajuta sa gasesti solutii mai usor pt cel mic.
Da-mi de stire daca vrei sa-ti dau emailul ei si apoi poti afla toate datele (tel, adresa) direct de la ea.

Mergi la inceput

Viata merge inainte.
Pe zi ce trece este mai nervos, si ati avut dreptate, foloseste cele mai dure expresii doar ca sa imi faca rau.Dar dupa cateva ore se scuza, ca la nervi nu se mai poate contola.Unde este oare, calmul acela engelzesc care il caracteriza?
Calmul meu il scoate din sarite.Probabil nu intelege ce se intampla cu mine.
Si tot eu sunt de vina ca la intalnirile cu copiii, acestia stau botosi si ii spun ca nu sunt fericiti ca nu este si mami.
Oare el credea ca se pot uita asa usor cei 16 ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

trateaza-l cu indiferenta.
atunci cand nu va mai primi semnale ca tot ce face te afecteaza, atunci va fi ca o musca fara cap, dezorientat...

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Maine este ziua baiatului meu.
Daca as putea as lua cu mana toata durerea din inimioara lui si mi-as pune-o mie.
Vreau sa fie cel mai fericit copil!
La multi ani, puiul meu cel mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

La multi ani baietelului tau, Hope, multa sanatate si puteres treaca peste toate cat mai putin vatamat pe dinauntru. Cu multa rabdare si dedicatie, va trece si peste asta.
Sa aiba parte doar de bucurii de-acum incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

la multi ani, puiului tau Hoppe!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

La multi ani baiatului tau, Hoppe!
Sa fie sanatos si baftos si sa aiba parte de realizari in viata!

Durerea si supararea sa stea departe de voi mereu!

Alice

Mergi la inceput