casnicia mea.incotro?
Raspunsuri - Pagina 2
ileanna spune:
Ufff ... alt handicapat care nu pricepe care-i drama asa de mare ca gusta si el olea' de pasarica
Si ca sa fie tacamul complet ... ea e prinsa-n offside complet: bb mic, fara servici presupun.
26S cu bb Vlad
http://bd.lilypie.com/STIcp2.png
MissParker spune:
Nu vreau sa pun paie peste foc, dar mie mi se pare trist ca pe ea o deranjeaza cel mai mult nu faptul ca e inselata, ci faptul ca el nu vine acasa cu o vorba buna.
anna77, daca ar veni acasa cu o vorba buna, ti-ai regasi linistea sufleteasca si ti-ar fi indiferent cu cine umbla el in paralel??
Pai atunci spune-i asa: "Draga, fa tu ce vrei, traieste-ti viata si fericeste si alte femei, dar minte-ma frumos si pe mine, sa stau si eu linistita"...
Asa o "liniste" iti doresti? Pentru mine aia ar semana a moarte, nu a liniste.
Ce optiuni materiale ai daca divortezi? Te-ai descurca? Atunci fa-o, cu cat mai repede cu atat mai bine!
Felicia 30+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Oliv75 spune:
Inteleg ca esti la a doua casnicie si nici asta nu e prea roz in momentul de fata...ce sa zic, parca ti-a iesit ghinionul in fata, a scos pistolul de la brau si te ameninta ca daca nu joci cum canta el o sa fie vai si amar.
Incearca sa-l convingi, pe sot, ca intentia ta de a divorta este reala (chiar daca nici tu nu crezi asta) si vezi cum reactioneaza...daca insa totul se rezuma la vorbe(tu ca pleci, el ca nu te mai insala), iar niciunul nu-si respecta promisiunea (adica sa actioneze, cand e cazul, conform propriilor declaratii anterioare), atunci starea de tensiune se perpetueaza si agraveaza.
naiuta spune:
Ma ILEANA cu "gustatul de pasarica m-ai dat gata".M-am distrat oleaca!
Sa vorbim serios.
Nu cred ca e normal asa o viata.Nici eu nu inteleg.Care-i treaba?Te deranjeaza ca nu vine acasa?
Vorbeste urat?
Pai poate sa ma ia in brate in fiecare zi daca "gusta alta pasarica" ce farmec are sa traiesc cu el.
Cica mama ti-a crescut fata.Offf..nu cred ca inteleg nimic mai putin pe autor?!
babyblue spune:
alta drama..ajung sa cred ca a fi femeie si a face un copil-doi, e o dovada de un risc extrem:)) nu se stie niciodata cand vei fi inselata sau batuta sau aruncata in strada, fara drept de apel...si nepunticioasa in fata situatiei.
si doamne fere sa ai deja un divort la activ, ca al doilea devine drama secolului...
_
Babyblue va pupa pe toti!!
"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -
carla2005 spune:
Anna, eu zic sa stai sa analizezi bine situatia, sa vezi ce vrei tu de la viata si de la omul de langa tine! Eventual pentru inceput muta-te la mama ta sa vada ca intentia divortului este reala, cred ca lucrul asta te-ar ajuta si sa vezi mai clar lucrurile, iar pe el l-ar ajuta sa vada ca te poate pierde cu copii cu tot! Va fi ca o pauza care va va ajuta pe amandoi sa vedeti ce faceti cu viitorul vostru si al copiilor!
Iti doresc sa stii ce vrei de la viata si sa nu-ti fie frica de ea!
mama de 1 an si 5 luni
alessia105 spune:
cu toate rosiile care vor urma ..intreb si eu cateva lucruri ptr ca intrebarile tale si explicatiile tale sunt fffffffffffff vagi ..iar a ne da cu opinia dupa niste chestii atat de vagi poate sa ne faca pe noi ca simplii privitori din afara cuplului vostru sa fim partinitatori ( nu cred ca iti doresti un raspuns care sa il puna pe el la stalpul infamiei si pe tine sa iti ridice statuie de martira ...banuiesc ca il cunosti destul de bine sa iti dai seama ca odata l-ai iubit din "n" motive..motive care sunt inca acolo ) ...Asa dar intrebarile : de ce te gandesti la divort inainte de a incerca de a face tot ce poti sa iti salvezi casatoria ????????ai incercat?...inafara de vb faza cu rasul lui...ai incercat si altceva ..decat sa il faci sa rada???? ce te deranjeaza mai mult faptul ca are pe altcineva sau faptul ca trebuie sa divortezi din nou ?
Vezi tu dupa capu' meu un cuplu se bazeaza pe 2 persoane,deci implicit pe eforturile si /sau greselile ambilor parteneri ...iar faptul ca el nu numai ca ti-a acceptat fiica din prima casatorie, dar si tine la ea ( chiar tu spui " el tine enorm la fete nu am ce comenta " imi da mie de gandit ca el te-a iubit muult si ca pe undeva v-ati pierdut ...sau poate te-a pierdut
Nu intreb asta ca sa iti arat ca femeia tre sa inghita tot de la barbat ..departe de mine gandul asta ... nu consider ca o femeie trebuie sa fie sub papucul sotului..asa cum nu consider ca un barbat trebuie sa fie sub papucul sotiei...dupa mine un cuplu trebuie sa fie bazat in primul rand pe respect reciproc ,ci te intreb ptr ca desi nu stiu povestea vostra sunt sigura ca si tu ai facut unele lucruri care l-au "ajutat" pe el sa urmeze calea gresita si acum sa iti rada in fata ...tu ai adevarul tau ..el il are pe al lui ..poate daca el ne-ar scrie i-am da dreptate lui ...solutia se numeste comunicare ... asuma-ti greselile ..fa-l sa isi asume greselile ( sigur poti daca esti un pic diplomata ,inventiva si stii cum sa il iei ) ...iarta, dar nu uita ...fa-l sa te redescopere( ptr ca se presupune ca te cunoaste deja) ...Daca nu poti,nu vrei, nu il mai iubesti sau nu iti mai pasa atunci divorteaza ...nu cred ca nu vei reusi chiar si cu doi copii ... dar daca crezi ca merita si ai ptr ce lupta nu renunta la lupta ...si asta ti-o spun din proprie experienta ... odata am lasat totul balta fara lupta ...mi-a parut rau ( ba sincer am distrus si viata celui iubit)..a doua oara era sa fac aceeasi greseala ...ba mai mult ceream respect dar nu ofeream respect ...am luptat cu morile de vant ...a fost cumplit ,dar a meritat ... si la momentul actual sunt fericita cu adevarat ...m-am reinventat ptr El ...desi sunt casnica nu sunt frustrata de asta sau nu ma consider in nici un fel sluga lui ..e o meserie ca oricare alta ..numai ca imi ofera satisfactia de a vedea cum imi creste copilul ( la cel mare am pierdut atat ..din cauza job-ului)...am respect pentru ca respect...am un mic bussines tocmai datorita lui ptr ca m-a sprijinit in ideea mea nastrusnica ...
Daca reusesti sa gasesti puntea dintre voi ...si incepi sa lucrezi la ea ( slava domnului sunt atatea site-uri de psihologia cuplului de unde te poti inspira si invata) sunt sigura ca vei fi capabila sa faci puntea un pod trainic ...daca vrei ,dar cel mai important DACA SE MERITA
Nu vrei ...asta e ..nu esti nici prima ..nici ultima ..tu si copiii sa fiti sanatoase ca restul se rezolva de la sine oricat ti-ar fi de greu ..e doar greu, dar nu imposibil
Succes!
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine