Aspirante optimiste >20 ani (294)
Raspunsuri - Pagina 3
Beatrice1982 spune:
quote:
Originally posted by anadomnica
Beatrice1982 - esti o adevarata enciclopedie. Multumi pentru informatiile detaliate
Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
Pentru putin. Eu doar vreau sa va fiu de folos, sa treaca timpul asta mai repede sa uitam de cat de mult ne dorim un bebic si sa mai invatam si ceva folositor pentru noi in legatura cu acest subject.
Eu stiu cum e sa vrei cel mai mult din lumea asta un copilas care sa te faca fericita...si sa aduca bucurie la familie ....dar din pacate nu e intotdeauna cum ne dorim noi sa fie, de aia daca suntem aici pe forum sa ne sustinem unele pe altele ca altii oricum nu ne prea sustin si numai cine este in situatie stie cu adevarat despre ce e vorba si ce greu e uneori...
Sa fim tari si vom reusi!!!!

Beatrice1982 spune:
quote:
Originally posted by anidaz
Multumesc Beatrice,dar eu pot merge oricum la medic ca nu sunt gravi.
Fetelor m-a chinuit putin talentul si am facut un mic cadou pentru sotul meu,daca vreti sa vedeti intrati la semnatura si puteti sa-l copiati pentru sotii vostri.poate luna asta da!
un moment de iubire
ok, cu placere, trateaza-ti maselutzele sa fii gata de facut bebici!!
E frumos si ce a zis sotul tau?

adelaalba spune:
Salutare fetelor!
Eu am niste dureri

de la uratii astia!Multumesc ca mi-ati spus despre duphaston sa stiu si eu cu ce se mananca!

Oana-
multumim pt capitol.Sa ne tii la curent cu stareata si sper din suflet sa primesti vesti bune de la medic!
Sunt un pic trista pt ca o colega ,insrcinata in 7-8 saptamani a facut pneumonie.Mi-e asa mila de ea si sper sa nu afecteze bebeul!
anidaz spune:
A dat roade mesajul meu iti dai seama,
si apoi
.I l-am facut cadou de ziua lui ![]()
poate luna asta da!
un moment de iubire
Beatrice1982 spune:
quote:
Originally posted by Sorvint
Eu inca o data.
Pentru ca asa cum am spus mai devreme intr-un mesaj,dr mea nu mi-a explicat mai nimic cand am fost ieri la ea, voi posta mai jos rezultatele analizelor mele hormonale, poate reuseste sa ma lumineze si pe mine cineva. Eu am tot cautat pe internet si am citit si pe forum si desi dr meu spune ca au iesit bine, eu am unele indoieli. Asa ca :
Estradiol: 144 Faza foliculara: 21-251 pg/ml Faza ovulatorie: 38-649 pg/ml Faza luteala: 21-312 pg/ml Menopauza (fara THS): <10-28 pg/ml Menopauza (cu THS): <10-144 pg/ml
LH: 3.36 Faza foliculara: 2.39-6.60 mUI/ml Faza ovulatorie: 9.06-74.24 mUI/ml Faza luteala: 0.90-9.33 mUI/ml Menopauza: 10.39-64.57 mUI/ml
Prolactina: 21.93 1.2 - 29.93 ng/ml
FSH: 3.61 Faza foliculara: 3.35-21.63 mUI/ml Faza ovulatorie: 4.97-20.82 mUI/ml Faza luteala: 1.11-13.99 mUI/ml Menopauza: 2.58-150.53 mUI/ml
Testosteron liber: 2.90 <4.1 pg/ml Contraceptive orale: 0.3-2.0 pg/ml Post-menopauza: 0.1-1.7 pg/ml
Trebuie sa precizez ca anlizele astea le-am facut in ziua a 10 si nu stiu de ce pentru ca am citit pe aici ca sunt alte zile la care se face.
In speranta ca ma puteti ajuta va multumesc!
O seara minunata !
pe tine te intereseaza faza folicularadin moment ce le-ai facut in ziua a 10-a. Si te uiti la valorile normale pt faza foliculara si tragi concluzii, daca e intre limite e ok, daca nu atunci trebuie luate niste hotarari de medic, ca hormonii care nu sunt ok sa ti le faca intre limite.
Estradiolul daca ti 144 e ok, ca e intre 21-251;
Lh-ul e bun, prolactina e intre limite, fsh-ul intre limite,si testosteronul tre sa fie mai mic decat 4.1
e ok
tot
e bine
asa ca pune-te pe treaba
adelaalba spune:
Sorvint- subscriu la ce a zis Beatrice in legatura cu analizele tale.Si mie mi se par bune .M-am uitat chiar peste ale mele sa le compar si sunt ok.Eu am facut doar fsh,lh,prolactina.
vreau sa fiu
!
Sorvint spune:
Va multumesc mult fetelor pentru raspunsuri. ma bucur mult ca pana acum totul pare bine. Acum mai astept analiza la progesteron care este gata joi. Dr meu a spus ca daca si asta iese bine urmatorii pasi vor fi spermograma si apoi Histerosalpingograma pentru a vedea cum se gasesc trompele mele uterine.eu sincera sa fiu cam asta banuiesc ca am , pentru ca am citit ca se infunda trompele uterine si de la raceli netratate si de la diferite infectii(candida ....). Iar eu cu candida m-am luptat multa vreme si nici nu prea am avut grija de mine mai adolescenta fiind. Fugeam de ginecoloc ca de naiba. Am si o verisoara care dupa ce a facut Histerosalpingograma luna urmatoare a ramas insarcinata. Eu acum sper sa fie numai asta si sa vina un bebe cat mai repede in viata noastra.
Le urez acelasi lucru tuturor fetelor care isi doresc un bebe.
Seara buna si va pupicesc.
anidaz spune:
Buna dimineata,am facut o cafeluta buna
si in completare laptic cald,cine doreste?
Deja incep usor durerile prin burtica,semn ca nu mai e mult si se apropie ovulatia.Cred ca mi se va sparge foliculul si fara pregnyl,fiindca si luna trecuta cand nu am facut stimulare s-a spart.
sper doar sa prind momentul optim si sa se uneasca odata un
cu ovocitul meu.
poate luna asta da!
un moment de iubire
Butterfly1 spune:
Buna dimineatza fetelor ! V-ati trezit ? Eu da.....m-am trezit , dar prost....cu o ametala de mai-mai sa lesin , balonata si cu un pic de greata. cel putin azi , dupa o saptamana si ceva , m-am trezit si eu la ora 6 si ceva si nu la 4 .
Haideti la cafeluta ca se raceste , sau a laptic , fiecare dupa preferinte !
Butterfly
Butterfly1 spune:
Fetelor , tin sa va multumesc inca o data pentru urarile de bine si pentru ca sunteti alaturi de mine acum cand am foarte mare nevoie de voi si de incurajarile voastre ! Va pup si va iubesc pe toate !
Acum am mai multa incredere , mai ales datorita starii mai putin "confortabile" prin care trec acum ![]()
Va pup si sa va dea DD tot ce e mai bun pe lumea asta ! 

Butterfly

. Multumi pentru informatiile detaliate