Regasiri (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Kokorina, noi ii dam Iuliei asa:
- lapte: Zuzu sau Brenac
- iaurt: Campina sau Cremoso (Danone)
- cascaval: Hochland clasic

Nu te mai agita atata din cauza noastra ca te intelegem foarte bine. Fa-ti treaba linistita. Oricum, la intoarcere nu scapi, trebuie sa spui tot

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Iulia este pe drumul cel bun. Mai are mucisori, dar nu multi. Vad ca si vremea tine cu noi si ne tine in casa obligat-fortat, sa se faca copilul bine.
Astazi a descoperit ca daca isi baga degetele in urechi nu mai aude bine. Si tare se distra pe chestia asta. Radea de se prapadea

Am mai terminat un capitol din "Curatenia de Paste". Ieri a fost "Baia". Am facut-o luna. Am mai spalat si o masina de rufe, am mai si gatit Iuliei pentru cateva zile...
Astazi am venit chitita de la servici sa fac clatite japoneze.
Au iesit foarte bune, le-a apreciat si Iulia. Dulci... Problema cea mare a fost la intorsul clatitelor, ca astea nu se pot arunca in sus si mi se indemana mai greu sa le intorc cu spatula. Apoi am inceput sa ung tigaia cu ulei si parca mergea mai bine.
I-am zis lui Mircea ca daca mai vrea clatite de-astea, sa imi aduca tigaia aia dubla pentru pancake de la soacra-mea ca si-asa nu o foloseste deloc, cum a luat-o asa sta in dulap.

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by kokorina
DE CARE LAPTE SA LE CUMPAR?DE CARE IAURT SA LE CUMPAR?DE CARE CASCAVAL SA LE CUMPAR?

te pup si bine ca ai mai aparut si tu prin zona.

lapte - ZUZU ROSU - desi am auzit de bine si despre DORNA rosu, mili rosu, fulga gras - ca nu-i stiu culoarea.
cascaval - luam pentru eade la delaco - sper ca am scris corect.
iaurt - luam CAMPINA si cand nu gasesc din asta, iau NAPOLACT.

fetelor - va pup pe toate - fug la nani - am avut o vizita pana acum cateva minute si sunt franta.
noapte buna

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare

eu sa zik mai bine ?? nu prea . iar ma doare gatul ........... of !

koko : drum bun ! noi lapte nestle , iaurt prodlacta sau napolact , cascaval prodlacta de tip penteleu . mai mancam almette, niste iaurtele mici cu fructe care nu stiu acu cum se numesc dar numai la supermarket le-am vast si f rar lapte napolact - dar preparat cu gris sau taitei .

miro : super idei de jocuri ai ! mai baga .....ca noi urmarim , talpitza s-a executat pana seara nimerea gaurile cu siretul . margele inca nu am gasit sa le insiram pe atza dar .....cautam :)

vio : horror ! eu am auzit acum vreo luna pe cineva care a lasat copilul o ora in partea cealalta a apartamentului intr-o camera izolat timp in care copilul a plans continuu ..... mi-a parut rau ca in conjuctura respectiva nu i-am putut spune vreo cateva . cica dupa o ora de plans era rosu la fata si ii curgeau mucii pana-n pamant .... mi-a fost o milaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! asta e ......parinti si parinti !

dianarus : te pupam si stam cu pumnii stransi

dodo : pupici
mephala : pupicioi
si la fel la toata gasca de fete cucuiete !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Koko, noi le dam baietilor lapte - Dorna uht 3,5% grasime, iaurt - Yoplait cu capsuni/caise/mango...., cascaval - Delaco sau Hochland.
Nu stiu ce program avem pe 28, ne-am propus sa vizitam cateva manastiri, daca sunt in Iasi si ne putem vedea, poate-mi dai pm cu un nr. de telefon.
Spor la impachetat.

Angi, multumesc de vot, .
Ma bucur ca ti-au placut clatitele. Da, si la mine au fost probleme cu intorsul lor, aluatul fiind mai dens. Primele 3 le-am cam ratat, urmatoarele mi-au iesit tare aspectuoase.

Danita, sanatate! Pentru dureri de gat sunt bune niste pastilutze homeopate - Homeogene 9, se sug din ora-n ora...parca.

Desiree, curaj, se va face bine...e doar o chestiune de timp.

noapte buna.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
(multumim celor care ne apreciaza poza din concurs)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

iaurt, smantana (uneori) - tnuva, napolact
iaurt fructe - tnuva, campina, uneori danonino
lapte - fulga, la dorna

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Am mai stat pana acum sa mai pun cateva poze.
De aici incolo.

Am plecat la nani.
Noapte buna tuturor

Angi poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

acum a adormit si raspund lui koko pe care o pup si sper sa o pot vedea

lapte: de oricare, fulga,dorna,milli..uht, 3.5 grasime

iaurt: campina, napolact, natur

cascaval iti recomand cu caldura hochland clasic

see you tomorrow, ca adorm pe tastatura!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineatza, poftiti la , ceaiul verde il pastrez pentru mine.

Angi, adorabila Iulia, simpatica joaca voastra de-a catelusii.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
(multumim celor care ne apreciaza poza din concurs)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna de dimineata,
servit si eu cafeaua in fata compului - TNX mephala.
papat si Kara iaurtul cu biscuiti si acum mai trage o tura prin centrul de activitati si iesim afara.
Noi am facut deja curatenia de primavara printre jucariile Karinei - insa ea era de fata - asa ca nu foarte multe au putut fi puse deoparte - cand le revedea ... incepea sa se mire la ele, sa le iubeasca, sa se joace cu ele ...asa ca au mai scapat o tura de scosul din uz.
Asta s-a intamplat si cu centrul de activitati - care e vesnic in top -il strang dupa o saptamana doua - si il dosesc in spatele canapelei de la ea din camera ... si tot il gaseste si imi cere sa-l remontez.
Deci inca nu ma lasa inima sa-l duc la pastrare pentru bebe 2.

Angy vazut si eu poze si filmuletze - imi place jocul vostru cu catelusii - si noi ne jucam asa ... dar Kara incepe sa dea tare cu animalutul din mana de podea - asa ca deja devine violent jocul - si incerc sa-l intrerup in acest caz. Mai avem mult de lucrat la acest joc.
Cu puzzle-ul mi-a placut Iulia mult. Vezi - aici avantajul vostru ca aveti un covor cu multe piese mici. Covorul nostru nu e asa interesant si se cam aseamana piesele intre ele - aici vb de cerculetele de la 8 cu cele de la 9 si 6. - deci in afar de cifre - nu are ce puzzle sa faca.
super de voi - poti deja sa incerci sa-i cumperi un puzzle de4-6 piese.

Dolores cum ii David? spune-ne de el.

vapup pe toate - pup pe toate bolnavioarele si pe toti puii bolnaviori si revin cand maintorc de afara.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput