Protejare parchet
Am observat ca acolo unde culiseaza scaunul ergonomic de la birou, parchetul s-a zgariat de la rotile acestuia.
Aveti vreo idee cum pot sa protejez parchetul in acel loc? Sau daca pot sa pun ceva pe rotile de la scaun?
Mersi!
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
Raspunsuri
ursuletul spune:
Am vazut la Ikeea un plastic tranparent dreptunghiular, ca un fel de covoras. Habar n-am cat costa. Ar trebui sa cumpar si eu dar nu stiu daca n-ar da bine mai degraba o mochetuta colorata decat plasticul ala, ma mai gandesc.
CorinaDani spune:
buna,
aceeasi problema am avut-o si eu acasa, se zgaria parchetul de la rotitele scaunului de masa al bebitei mele. am incercat initial sa blochez rotitele si sa lipesc o chestie ca din pasla, se gaseste la praktiker, e speciala pentru protejarea parchetului si ajuta la culisarea mobilei pe pardoseala, fara sa o zgarie. dar suprafata pe care am lipit materialul respectiv este destul de mica, asa ca bucatelele respective n-au rezistat prea mult. am gasit o alta solutie, foarte eficienta : am "imbracat" rotitele in sosetute groase, care i-au ramas mici bebitei mele. asa ca acum am un scaun de masa incaltat cu sosetute rosii si galbene :-))) nu stiu daca la birou ar arata bine...
Anca Wish spune:
Corina, ce ingenioasa esti!!!
In cazul scaunului meu, nu am cum sa aplic aceeasi metoda pentru ca ar bloca culisarea scaunului.
Am pus pe toata suprafata totilor banda izolatoare (ceva subtire). Rezultatul? S-a rupt si acum, pe langa zgarieturi, sunt si niste dungi lipicioaase
mmmm...o minune!
SOS - salvati-ne copiii!
http://www.petitieonline.ro/petitie/memoriu_privind_adoptiile_in_romania_prin_modificarea_legii_273_2004-p04160042.html
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
festina spune:
Si noi am avut aceeasi problema ... am rezolvat-o inlocuind rolele originale ale scaunului cu unele speciale pentru parchet (au o banda din plastic/cauciuc mai moale de culoare gri) pe care le-am cumparat din IKEA.
Anca Wish spune:
Festina, multumesc pentru informatie
Nu am stiut!