Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 14
Sabina spune:
Gabitz, felicitari lui Stefan! cred ca esti tare mandra de el! Ai niste copii grozavi, sa stii!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
sant si eu cu 1/4 ochi pe-aici.
i-am dat branza cu banana neblenduite, a papat ceva, dar nu prea mult. acum am la foc supa din morcov, patrunjel, ceapa, rosie, dovlecel. Separat fierb piept de pui. e prima oara cand ii bag carne eu, pana acum a papat de la hipp carnita. sunt f. curioasa cum primeste.
Tomasa, recunosc, sunt si dulceata si papanash
poate gasesti ceva folositor pe-acolo.
Gabitz, astept cu mare interes filmul cu dansul castigatorului, pupam baietel talentat, in curand o s-o invete pe surioara cum e treaba cu tangoul.....
Danuta, mercic ! data viitoare asa o sa fac.
Marunzica, eu zic ca sunt sanse si la primul loc, sa vezi atunci ce poezie primesti ca premiu......de la mine, of course ( ' cine e pe primul loc, cine e pe primul loc....'- am auzit-o in cartier vara trecuta
). tot mai am nelamuriri cu supa aia, dar ma concentrez si revin cand o pun la cale.
Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Danuta,. Ma bucur mult ca papa bine Miru.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Pupici si de la noi...si eu ma bucur,ca si-asa eu o vad tot cam slabuta,Mihai zice ca nu-i...
rodicamaries spune:
tomasico, multumesc.
numai ca Darius te contrazice, azi a rostit primele cuvinte, imi venea sa plang de bucurie asta dupa ce i-am tot repetat mama si tata pana mi s-o acrit, si el nu si nu, azi dimineata din senin mi-a zis ba-ba si bau-bau, ambele niste complimente super 
.....................................................
Rodica mamica de Darius (19 sept 2007)
tomasa spune:
Gata, Sabina. Foarte reusite si induiosatoare pozele, amandoua! 
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Papanash,
. Chiar am gasit, multzu!
Rodica, hai ca a fost tare Darius
. Eu totusi refuz sa cred ca la tine se referea. Sigur nu ai o strabunica prin casa?
Gabitz, ne vedem noi. Avem tot timpul.
tomasa spune:
Cu ocazia votarii am observat si eu ca, desi sunt membru DC din 2004, am mai putine mesaje decat fete care sunt membre din 2006. Clar tb sa scriu mai des...![]()
papanash spune:
doamna TEO, ne spuneti si noua ce mai face Mihnutzu ? Dar dumneavoastra ?
Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by papanash
Marunzica, eu zic ca sunt sanse si la primul loc, sa vezi atunci ce poezie primesti ca premiu......de la mine, of course ( ' cine e pe primul loc, cine e pe primul loc....'- am auzit-o in cartier vara trecuta). tot mai am nelamuriri cu supa aia, dar ma concentrez si revin cand o pun la cale.
Sper sa primesc poezie chiar daca nu-s pe primul loc, macar asa sa ma consolezi
!Acum despre supa: deci, calesti carnea in putin ulei de masline, apoi pui la calit si ardeii grasi de 3 culori (rosu, galben, verde) taiati fasiute subtirele. Pui apa si lasi sa fiarba pana se inmoaie ardeii si apoi adaugi branza topita (cu verdeata si cu samantana) si cele 2 linguri vegeta/delikat si boia de ardei iute si dulce dupa gust. Putin piper si dupa ce iei cratita de pe foc pui crem fresh- Gata supa! Daca mai ai nelamuriri raspund cu placere!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">

Yannisa Milena
24.08.2007