trompe infundate

trompe infundate | Autor: bb_wanted

Link direct la acest mesaj

salutari, tuturor.am si eu o problema:de mult timp ma chinui sa fac un bb, si de aprox o luna am aflat ca am ambele trompe infundate(hidrosalpinx), mai rau cea dreapta,si in plus am si peretii uterini lipiti(sinechii uterine),"bun"..., am aflat ce am,dar ce ma framanta pe mine acum este ca dr mi-a propus o interventie chirurgicala prin care sa-mi curete trompele si sa le faca, citez:" ca o palma deschisa pt ", si ca voi ramane foarte repede . insa am tot citit si m-am cam speriat, nu stiu daca este cea mai buna optiune,dr parea foarte optimist si mi-a spus ca nu e altceva de facut.mentionez ca este un medic fff bun(am incredere in el, fapt ca ma deplasez in alt jud ca sa merg la el). in concluzie , as vrea un sfat si cel mai mult sa vb cu o fata care a suferit o astfel de interventie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

bb un ochi plange pt diagnostic si altul rande pt ca si eu sunt din br. Cum s-a ajuns la acest diagnostic? ai facut histerosalpingostomie?
Cu hidrosalpinxul sansele sunt minime, chiar daca te curata el se reface si e toxic pt spermatozoizi, si sa pp ca ramai exista riscul sarcinii extrauterine. La prima laparo mi s-a curatat trompele si m-au trimis acasa sa-i dau bataie dar am mai pierdut aproape doi an, acum am facut laparo 2 si am trompele clipsate, sg speranta e fiv.
La ce fel de interventie chirurgicala te referi, sti mai multe amanunte? Prin laparoscopie se poate rezolva si nu e complicata.
Ce alte optiuni mai ai? ai mai cerut si parerea altui dr?
Daca te mai pot ajuta nu ezita sa intrebi si poate mai primeste si alte pareri.

nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

buna, bb_wanted

anul trecut am facut laparo, diagnostic: endometrioza si sactosalpinx stang.De atunci tot astept minunea...

parerea mea este sa faci operatia si dupa ac mai vezi...
mult succes si sa iei cea mai inteleapta decizie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

am diagnosticul in urma efectuarii histerosalpingografiei,si din pacate dr a spus ca este singura optiune, adica aceasta interventie chirurugicala, laparoscopica, nu stiu,urmeaza sa ma internez peste cateva zile, dupa CM,insa nu inainte sa mai vorbesc cu dr cu siguranta, dar mi-e teama,nu de operatie ci de o nereusita....eu sunt optimista si curajoasa dar am 3 ani si jum de cand incerc... as vrea sa aud pe cineva sa zica ca a reusit, ca pna acum numai de rau vad pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

BB wanted, uite aici s-a mai discutat despre problema trompelor. Poate te ajuta cumva...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118895

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

bb nu pot sa-ti spun decat, ce as fi facut eu daca eram in locul tau, de fapt chiar am facut asta, fa laparo, rezolva cu trompele atat cat se poate, idem si pt uter, mai asteapta poate se intampla minunea si sa nu uiti sa dai de baut.
Fi optimista in continuare, aveti incredere in voi si mai ales in cel de sus.
Daca pe net nu ai gasit lucruri care sa te incurajeze, sa sti ca inca se mai intampla minuni.
Bafta multa.
nico

Mergi la inceput