Raspunsuri - Pagina 4
Gianina21 spune:
quote:
Originally posted by iulia83
multumesc
am totul pregatit. maine e ziua cea mare, azi e ultima zi de 2 in 1 pt mine..ultima noapte de dragoste...urmeaza intaia noapte de razboi cat despre asistente & co. nu-mi fac probleme, ca vine mama cu mine si are pile peste tot..e ca o antena. mai greu o sa-mi fie acasa.dar ma descurc eu
sa ne auzim cu bine
edit: prefer anestezie locala, pt ca cea generala e mai periculoasa, plus ca refacerea e mai greoaie dupa ea, n-am voie sa ma ridic 24 h, sa misc capul...si nu vreau sa dorm cat scot fata...sa o aud si eu
Hello!
Cum a fost? Sunteti bine?
Astept poze cu bebita ...recuperare grabnica!
iulia83 spune:
suntem bine. de miercuri acasa. o sa pun si pozici cand o sa am timp
Pozici Iulia
Mami de Mufitza Elena Ariana
Gianina21 spune:
quote:
Originally posted by iulia83
suntem bine. de miercuri acasa. o sa pun si pozici cand o sa am timp
Pozici Iulia
Hello!
Ma bucur tare pt. voi! Hai sa va dau o veste: cred ca sunt gravida...
nu stiu 100%... am facut un test barza azi si a doua liniuta mi-a iesit f.... stearsa si subtire, dar am observat-o dupa 10 minute nu 3 cum scria pe test...mai astept cateva zile si repet testul(pana atunci sper sa nu-mi vina)!Va anunt peste 3, 4 zile ...pana atunci multa sanatate si sa de-a D-zeu sa ne ajute !
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by Gianina21
Mi-a venit CM ..........
Gianina21
imi pare rau pt tine. totusi, mai fa odata testul ca ciclu iti poate veni si daca esti gravida in unele cazuri. daca zici ca ti-a iesit a 2-a liniuta...daca nu, mai incearca
numai bine,
Pozici Iulia
Gianina21 spune:
imi pare rau pt tine. totusi, mai fa odata testul ca ciclu iti poate veni si daca esti gravida in unele cazuri. daca zici ca ti-a iesit a 2-a liniuta...daca nu, mai incearca
numai bine,
Pozici Iulia
[/quote]
Buna,
O sa mai merg la un control sa vad daca e totul in regula si probabil o sa cumpar teste de ovulatie... poate n-am nimerit ziua fertila...
pana atunci,
,
tusieu spune:
buna ziua fetelor ma numesc cristina am 26 de ani si .....miam facut un papa nicolau cu rezultat ascus celule scuamoase atipice nedeterminate si o genotipare hpv care mia iesit pozitiv cu radacinile 31,66,54 si mi sa recomandat sa imi fac un examen histopatologic ...va rog frumos sunt fff disperata am o fetita de un an si 5 luni nu stiu incotro sa o iau unde sa ma duc ......de mentionat( analizele leam facut la micomi in bucuresti)daca ati avea vreun nume de doctor ff bun care sa ma ajute sa ma indrume undeva...
liana.berbec spune:
tusieu,
La Micomi lucreaza dr. Badea din cate stiu eu care este un mdic f. bun dar si foarte greu de prins. Pentru problema ta te poti adresa cu incredere si dr. Gabriela Dinca. O gasesti atata la policu cat si la Centrul pt. depistarea si tratarea cancerului genito-mamar. Daca ai PM iti pot trimite nr. dansei de mobil.
11+