infertilitate primara

infertilitate primara | Autor: mirimir

Link direct la acest mesaj

Buna seara.Asa am fost diagnosticata.Mi s-a recomandat conduita terapeutica la Institutul Parhon la Dl.Prof.Dr.Constantin Dumitrache.Poate cineva sa-mi spuna cum pot sa ma programez?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Programarile la d-ul prof. Dumitrache se fac la tel. 3172041 interior 182 - la d-na Cristina. Este greu de prins la tefefon. Programarile se fac peste cel putin 1 luna si vei sti doar ziua (mi s-a intamplat sa ajung acolo la 5,45 dimineata iarna, sa stau in picioare in frig si la prof. sa intru la 2,30 iar pe lista lor de programari eram prima). Trebuie sa fii acolo la poarta la ora 6 (recomand eu) - ei spun 7, insa se ia in general in ordinea sosirii. Este groaznic cat timp pierzi in picioare pe acolo pentru a intra 5 minute la prof. Eu am fost 2 ani la dumnealui iar in ultimele 6 luni am mers in paralel si la alt medic. Pentru ca in tot acest timp mi-au recomandat amandoi acelasi tratament si mi-au spus aceleasi lucrusi, am renuntat la dumnealui si merg mai departe la d-na dr. Bajenaru Magda de la MEDLIFE ( tel pt programari: 2094030)care este un super om cu care am comunicat foarte bine, este sufletista si implicata si face foarte multe lucruri pentru pacienti. Plus ca nu se compara conditiile si programul. Ca bani, se cheltuie cam la fel. Sa stii ca am recomandat-o la inca 5 persoane care la fel au fost impresionate de dumneaei.
Daca mai ai si alte intrebari , poti sa-mi spui sa ma stradui sa-ti fiu de folos. Stiu cum este ca orbecai pe la doctori, sa tot stai sa astepti pe la usile lor.

Mergi la inceput

Daca nu esti din Bucuresti , sa-ti faci programare dimineata. Daca trebuie sa faci analize, te va ajuta sa le faci la urgenta , sa ai rezultatele in 3 ore si sa pleci cu tratamentul de la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79 spune:

buna fetelor mar interesa daca printre voi este vreo una dintre voi are ovare atrofice(menopauza precoce )si daca a ramas insarcinata si cum ?????????????sper sami raspundeti si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maribela spune:

sunt tot in situatia ta.eu am 40 ani si tot sper intr-o minune.spre sa ne auda cineva!!!

Mergi la inceput

Buna fetelor,

In legatura cu menopauza precoce, mi-a povestit d-na dr. Bajenaru de o pacienta de-a ei care avea 20 si ceva de anisori si a fost diagnosticata astfel si ca ea i-a recomandat sa mearga la medicina Materno-Fetala (MEDLIFE)sa faca stimulare si sa i se recolteze ovocite sa le aiba depozitate pentru mai tarziu, cand va dori sa aiba copii. Iar singura varianta este bine-nteles FIV.
Ma gandesc ca daca totusi nu este nici o sansa cu ovocitele voastre se poate face FIV cu ovocite donate. Binenteles ca asta ar fi ca ultima varianta, in cazul in care de la voi nu se mai pot obtine ovocite sau nu mai sunt de calitate.
Deci inseamna ca in principiu este posibil sa ramaneti insarcinate indiferent de gravitatea si faza in care va aflati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Buna Gianina34,
Multumesc foarte mult pentru informatiile care mi-au fost de un real folos.La Prof.Dumitrache am programare la sfarsitul lui iulie.La Medlife am ajuns deja, ai avut dreptate despre dna.dr.B.M., foarte draguta si sufletista.Din pacate dg.SOPC a cazut ca o ghilotina asupra mea dar dna dr. m-a incurajat.Multumesc .Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M15 spune:

buna tuturor,

spuneti-mi si mie, va rog, daca stiti ceva despre dr. mihaela pena - endocrinolog la medlife.
am programare la ea si as vrea sa am citeva informatii : de bine sau ....mai putin bine.
merci.
M15

quote:
Originally posted by Gianina34

Buna fetelor,

In legatura cu menopauza precoce, mi-a povestit d-na dr. Bajenaru de o pacienta de-a ei care avea 20 si ceva de anisori si a fost diagnosticata astfel si ca ea i-a recomandat sa mearga la medicina Materno-Fetala (MEDLIFE)sa faca stimulare si sa i se recolteze ovocite sa le aiba depozitate pentru mai tarziu, cand va dori sa aiba copii. Iar singura varianta este bine-nteles FIV.
Ma gandesc ca daca totusi nu este nici o sansa cu ovocitele voastre se poate face FIV cu ovocite donate. Binenteles ca asta ar fi ca ultima varianta, in cazul in care de la voi nu se mai pot obtine ovocite sau nu mai sunt de calitate.
Deci inseamna ca in principiu este posibil sa ramaneti insarcinate indiferent de gravitatea si faza in care va aflati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Draga M15, eu merg la D-na Dr.Bajenaru de la medlife Grivitei,cred ca tu mergi la Unirii,din intamplare am vazut-o pe dr.ta in Grivitei se pregatea sa dea consultatii.Pare foarte draguta si sufletista, este slabuta si finuta.altceva nu stiu sa-ti spun.poate te ajuta alte fete.succes.

Mergi la inceput

M15 - nu stiu nimic despre doctorita ta, decat ca este la Medlife de la Unirii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina_e spune:

Buna fetelor, astazi am descoperit acest forum si m-am bucurat mult la gandul ca am gasit persoane cu care as putea discuta despre probleme legate de infertilitate.Doctorul care m-a examinat echografic saptamana trecuta mi-a prescris pentru stimulare ovariana OVOMID din ziua a 5 a de menstruatie. Imi poate spune cineva daca a auzit de acest medicament si ce reactii adverse pot fi? Va multumesc. Pupici

Mergi la inceput