Aspirante optimiste >20 ani (293)
Raspunsuri - Pagina 14
anidaz spune:
Buna seara fetelor.
Va spun ”bine ati venit” fetelor noi ,va pup pe toate.
Abia astept sa vad rezultatele testelor la cele care trebuie sa o faca,poate vedeti dublu.Doamne-ajuta!
http://tt.lilypie.com/d8JDp1.png
poate luna asta da!
BraveGirl spune:
Anidaz-acum am citit de problema ta cu maseaua. Imi pare rau pt tine.
Fetelor, va dau un sfat: duceti-va acum, inainte de a ramane insarcinate, la stomatolog. In sarcina apar imediat probleme daca nu sunteti ok cu dantura. Eu am ajuns joi seara de urgenta la stomatolog. Nu va pot spune ce dureri am indurat pt ca nu mi-a facut anestezie si nici antiinflamatorii nu pot lua. Am fost si vineri si azi ca sa-mi obtureze canalele. Sper sa nu ma mai doara. M-am temut f mult pt BB mic pt ca joi chiar plangeam si tremuram toata de durere cand imi umbla la masea. Am fost foarte stresata si nu e bine.
==========
Corina
6+
My baby
Albumul meu
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Ramo2007
Am aparut si eu de la dr.
Sarcina mea e de 5 S si 1 zi, dar la eco apare de 4 S si 2 zile, avand in vedere faptul ca am ovulat tarziu.Urmatoarea vizita e pe 23, cand sper sa-i aud inima bebelinului.
Continui Utrogestanul si acidul folic.
Pupici la toate.
Ramo5+
Puiutul meu scump
Felicitari ptr bb si vezi ca utrogestanul se da gratuit de la medicul de fam.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
Beatrice1982 spune:
Va salut fetelor...vad ca nu ni se arata prea buna luna asta pt aspirante, putine testari, teama de liniuta aia singura fara pereche....si multe altele,simptome care poate sunt de bebic sau de CM,poate vin rhushii, poate nu..cine stie?Sperante, rugaciuni dupa rugaciuni si speram ca DD sa fie bun cu noi si sa ne dea si noua un bebishor sa fim fericite....
Noi incercam de 1 an jumate , doctori peste doctori, analize peste analize si inca nik. mai multe va zic data viit ca viit tatic e nervos ca bazai tstatura si nu poate dormi.
Dar azi mi-a fost si mai rau, cred ca e fiara desi pana acum nu am avut probl din astea cu ea,dar nu stiu ce sa zic, ziceti si voi ceva...sanii snsibili senzatie de greatza toata ziulik, de mancat ioc, rau de la cafea...fiara? nu imi permit sa ma gand la BB ca am facut-o de atatea ori si degeaba.
Mai scriu maine, raul asta e ca shi cum ai avea ceva nod in gat care nici in jos nici in sus nu vine?
Ce scurgere au gravi in prima luna?
va pup paaaaa
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Sorvint
Buna fetelor. Eu sunt noua pe aici(adica am contul de ceva vreme dar o perioada doar am stat si citit ce scrieti voi si am incercat sa invat cat mai multe de la voi), si ca si voi sunt si eu o aspiranta la statutul de mamica.Noi incercam de aproape 3 ani si nu s-a intamplat.Dar acum am inceput sa luam si mai in serios problema. Am inceput cu dr, cu analize. Azi tocmai am venit de la dr si mare a fost surpriza cand mi-a spus ca toate analizele de pana acum au iesit bine.Mai am progesteronul.Si in functie de aceasta analiza vedem ce avem de facut in continuare.Mie mi-a spus ca am avut ovualatie luna asta. Dar eu mi-am luat de la farmacie un test care e nou aparut acum si mie nu mi-a aratat ca as fi avut ovulatie. In fine normal ca o cred pe dr mea.
Ma bucur ca v-am gasit aici si pentru asta ii multumesc adelei care mi-a spus unde sa va gasesc. Te salut adela si acolo unde mi-ai rasp la mesajul meu ti-am urat sa ai cat mai repede acele II liniute la care toate aspiram. Ma rog pentru tine si pentru toate fetele care sunt in aceeasi situatie ca si noi.
va pup si sper sa aflu de la toate cat mai curand vesti bune si multi
bine ai venit.
O investigatie la trompe ai facut?
Spermograma?
anca
de
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
anidaz spune:
Oh ce groaznice sunt aceste dureri de dinti
.
Eu maine merg la monitorizare,sper sa fie ceva folicul mai de luat in seama,insa se va sparge de la sine ,fiindca pregnyl nu am gasit.Daca nu binevoieste a face poc,probabil voi ingrosa lista celor cu chisturi in urma stimularii.
In plus mai am tot maine si un examen la un curs de calculatoare.Sper sa fie bine,il vom da online.
poate luna asta da!
anidaz spune:
Si cireasa de pe tort urmeaza miercuri cand voi merge la stomatolog sa-mi dea plomba jos ca sa-mi obtureze din nou canalele si presimt ca nu va prinde anestezia ,la fel ca vineri cand mi-a facut o extractie tot asa fara sa-si fi facut efectul anestezia,groaznic.
poate luna asta da!
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Beatrice1982
Va salut fetelor...vad ca nu ni se arata prea buna luna asta pt aspirante, putine testari, teama de liniuta aia singura fara pereche....si multe altele,simptome care poate sunt de bebic sau de CM,poate vin rhushii, poate nu..cine stie?Sperante, rugaciuni dupa rugaciuni si speram ca DD sa fie bun cu noi si sa ne dea si noua un bebishor sa fim fericite....
Noi incercam de 1 an jumate , doctori peste doctori, analize peste analize si inca nik. mai multe va zic data viit ca viit tatic e nervos ca bazai tstatura si nu poate dormi.
Dar azi mi-a fost si mai rau, cred ca e fiara desi pana acum nu am avut probl din astea cu ea,dar nu stiu ce sa zic, ziceti si voi ceva...sanii snsibili senzatie de greatza toata ziulik, de mancat ioc, rau de la cafea...fiara? nu imi permit sa ma gand la BB ca am facut-o de atatea ori si degeaba.
Mai scriu maine, raul asta e ca shi cum ai avea ceva nod in gat care nici in jos nici in sus nu vine?
Ce scurgere au gravi in prima luna?
va pup paaaaa
eu am avut o scurgere galbuie-bej pe toata perioada sarcinii
anca
de
povestea nasterii
cristi_2003 spune:
neataza fetelor

la toata lumea
azi erau programate cu teste BEBI si ALEXIA, dar alexia ne-a cerut voie sa mai amane cu 2 - 3 zile testul
http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png