Rahova sau apropiere(42)
Raspunsuri - Pagina 14
MIRCLAU spune:
buna seara fetelor
suntem prin zona,abia am venit,pana la urma ieri ne-am imbarcat in masina si am fost pe la tara,a fost supeeer vreme frumoasa,andy incantat de tot ce inseamna animalute pe langa casa omului,si in drum i-am cumparat si o bicicleta cea mai mica marime curoti ajutatoare,vreau sa va spun ca sunt mandra de el ca deja a inceput sa mearga un pic pe ea
ceea ce nu ma asteptam asa repede,dar binenteles ca a luat si vreo 5 trante
asa ca am petrecut fff frumos si de maine incepem o noua distractie
,parcuri,plimbari,etc
MONICA ma bucur ca ruxi este mai bine,si al meu de un timp face caca ba moale,ba normal,nici nu mai stiu....dar ii dau ceai de menta si trece,cred ca si din cauza alimentatiei
ALINUTZZA 
restul fetelor pe unde sunteti?
va pupic pe toate,acum astept niste musafiri si pe urma baie si nani

MIRELA mami de andreas nazdravan
monica-elizabet spune:
bravo Mire, ma bucur ca v-ati distrat
si plimbareala placuta in continuare
noi ieri am facut un drum mai lung cu masinuta...merge f fain
azi sa vedem pe unde o zbughim ca de frumos e frumos afara
va
pe toate
monica
monica-elizabet spune:
ce liniste-i pe-aii...pe unde sunteti fetelor?
noi inca nu ne-am hotarat pe unde mergem astazi...
ieri am fost putin la cumparaturi, piscina, gratar si pescuit...dar toate in acelasi locushor...n-am avut prea mult de umblat
azi e cam innorat...speram sa nu ploua
pe toate
monica
Dory232002 spune:

In sfarsit acasa..., astazi am revenit si noi de la tara.
Monica, sa stapaniti sanatosi masinuta, ma bucur ca Ruxi si-a revenit, cum mai este cu gradi?, Alex cum merge cu scoala?
Mirela, imi pare rau pt. fratele tau, nasoala faza cu, cumnata...no coment.
Vio,
, nu mai fii suparata in legatura cu scoala, o sa imtrati voi in normal, sper cat de curand.
Acum cate ceva despre noi:
Alexa este la mama caci am o tona de rufe de calcat pt. ca maine sotzul meu pleaca 3 sapt. in delegatie
.
Ieri am avut acolo botezul nepotzelei mele (fetiza cumnatului meu cel mare) si am muncit 2 zile la toate preparatele
singura, singurica, iar ieri a tras o ploaie de de-abia am putut sa ducem farfuriile in bar, dar in final totul a fost ok.
Si noi ia-m cumparat vineri o bicicleta Alexei din Rosiorii de Vede dar nu vrea sa invarta pedalele, Mire, tu cum ai procedat cu Andy de a prins idea de a invarti??Din pacate nu am mai avut loc in masina sa o luam la Bucuresti, dar sper cat de curand sa o luam si sa ma mai chinuesc cu ea pe aici..In rest, toate bune si frumoase.
monica-elizabet spune:
Dory, ma bucur ca v-ati distrat dar tu ai si muncit 
![]()
sa stapaneasca sanatoasa alexa bicicleta cea noua si sa invete cat mai repede pe ea.
si ruxi si alex sunt ok, nu au mai fost la scoala si gradi de joi...asa ca sa vedem maine cum o sa fie la ruxi dupa pauza asta ![]()
alex se descurca f bine la scoala, acasa mai face figuri si ne mai 
dar la scoala d-na este f multumita de el
si-mi zice ca un hotz sentimental ce este...ce vrei mai mami??? trebuie sa fiu si eu rasfatzat undeva..si la scoala nu-mi permit ![]()
mai nou vrea si el la semi, unde-si face temele si alte activitati extrascolare(innot, tenis, pictura, etc) dar ne costa de ne rupe aici dar o sa-l lasam macar o luna si pe el...sa vada cum este...
la noi abia acum a iesit soarele...toata dimineata a fost intunecat asa ca ne pregatim sa plecm la bazin...sa ne dam pe toboganul cu apa ![]()
pe toate
monica
Dory232002 spune:
Monica, multumim, 
si aici de cand am ajuns la Bucuresti este ft. nasoala vremea, este ft. inorat si ploua...
Ma bucur ca sunt ok copilasii.
preda_vicky spune:
sa va
pe toate! Pana acum o ora m-am luptat cu o durere de cap
si ameteli, acum m-au napadit rushii
. Si cica maine incep serviciul, gata mini-vacanta
.
Si cum o sa
si maine, numai chef de iesit din casa n-am
.
Monica, pescuit? Wow, vreau si eu! Imi place la pescuit, nu am mai fost de ani de zile.
, sa incepeti o saptamana minunata!
http://community.webshots.com/user/viki39
Dory232002 spune:
Viky, 
Fetelor, am uitat ca maine ma chemat cei de la ultimul interviu, de la firma de monitorizare publicitate sa vedem ce o iesi...
monica-elizabet spune:
vicky, rau e daca vin rau daca nu vin ![]()
si sper ca maine sa te simti mai bine
dory
tinem pumnii
monica
preda_vicky spune:
Buna dimineata!
Dory, BAFTA! Tin pumnii!
Monica, da, ma simt mai bine!
Va servesc cu o
fierbinte, va doresc o zi buna si va
cu drag pe
.