Azoospermie - cap 18 -

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by pisix

Buna dimineata fetelor !

Haideti la cafeluta

Apropos de tema noastra, mie nici acum nu mi-a venit CM si evident ca ma roade sa mai bag un test dar mi-am promis sa mai astept pana vineri...

Va pupa o pisica paranoiata !

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Auzi, cel mai tare ar fi sa scot eu acum majoretele, ca la subiectele alea de pe forum unde fetele isi fac galerie dupa o monitorizare si o prestatie reusita! HAIDE PISIX!

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU PETITIA PENTRU LEGEA MAMELOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Scuze pentru absenta, am fost ocupata in week-end cu sarbatorirea zilei sotului si apoi cu datul examenului de permis pe care l-am luat, in sfarsit! Si sunt foarte incantata ca am reusit, deja ma obseda si ajunsesem sa asociez esecul la acest examen cu restul esecurilor ( inseminari, fiv-uri..)
Am citit pe nerasuflate ce ati scris voi, ati fost tare harnicute!
Ref la intrebarea pe care a pus-o Pisix, vreau sa va spun ca si eu tot ca voi sunt, inca sper sa raman natural, acum sper si mai mult datorita operatiei de varicocel si nu stiu daca e bine sa sper chiar asa, parca in prostie, pt ca asa nu reusesc sa scap de stress..
Chiar si ieri, trebuia sa-mi vina, au fost vreo doua pete maro pe seara si apoi toata noaptea nimic si dimineata speram, daca aveam vreun test prin casa il faceam. Insa acum nu mai e cazul, ca mi-a venit in toata regula. Bineinteles ca nu ma pot abtine sa nu sper ca ar fi ciclu peste sarcina, sunt cu capul, stiu!
Dalailana, ma bucur ca ati scapat de operatie si va doresc sa vedeti cat de curand efecte pozitive!
Marush ma bucur ca ai mai intrat pe aici, sa ne incurajezi!
Pisix, te inteleg f.f. bine! Ai vazut ce am scris mai sus.
Yioana ai dreptate cu trecerea timpului..si cu teama de esec, e foarte greu dar trebuie sa incercam, ce sa facem.
Si eu parca as mai incerca, dar inca speram sa mai creasca spermograma si daca nu, poate la anul facem alte planuri.
Copilutzu, nu ti-e dor de noi, nu mai intri si tu pe-aici?

Va cu drag pe toate!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Fetelor, intru sa va spun ca am facut Dublu test si a iesit risc scazut la trisomia 21 (Sdr. Down) la fel si pentru trisomia 18 (Sdr. Edwards). Pliul nucal este ok, are 1,8 mm.
Vineri merg la control ca am avut o pata maronie pe chilot, dar avand in vedere hematomul pe care l-am avut, nu ma mira. Sper sa fie bine si va tin la curent.
Va pe toate!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

ioana_p76 - duble felicitari ! sa-ti traiasca sotul si ...sa fie intr-un ceas bun si ...fara evenimente rutiere !
Ei draga mea ...sincer incep sa inteleg ca nu suntem cu capul pt faptul ca ...nu ne-am pierdut speranta ! Cred ca e o chestie fireasca in natura omului, sa spere si atunci cand nu mai e nimic de sperat
anes draguta de tine ! m-ai bagat in ceata total ... nu stiu daca ce ti-a iesit tie e bine sau rau ?...
Iyoana - hai ca m-a bufnit rasul ...cum ar fi ? Oricum, eu m-am surprins zambind ironic citind mesaje ca cele pe care le descrii tu si gandind peiorativ <E-hei, fetita ... crezi tu ca-i asa usor?...>
Si venea "fetita" peste 2 saptamani cu vestea cea mare si mi-am dat seama ca de fapt, marea majoritate a oamenilor fac copii si numai gandindu-se la sex ...
Asa ca nu mai intru pe subiectele alea

In fine, partea rationala din mine a inceput sa constientizeze ca sunt stupida sa ma gandesc la sarcina asa ca am inceput sa asociez aceasta intarziere cu tratamentul naturist pe care-l fac ...desi eu speram sa-mi vina mai repede nu mai tarziu.
Oricum, in ultima vreme chiar simt ca lucreaza, am tot felul de senzatii in zona ovare si alte organe de pe-acolo asa ca ... astept resemnata. Numai ca asta imi va intarzia FIV-ul si cred ca de fapt asta ma scoate din minti !

Fetelor da ne ducem gratios si constant pe pagina 2 ...

Mergi la inceput

Iyoana - scuze nu am vazut mesajul tau anterior
Ha, pai fiecare subiect are chestiile lui trendy, la noi a devenit asta cu ovocite & spermatozoizi donati
Pfii, ce prostii vorbesc, asta e la moda pe alt subiect <IAD samd>, noi o dam una si buna cu biopsii, varicocei, etc
Hai sa spunem ca la noi sunt trendy P-ICSI, IMSI si alte prescurtari sofisticate pe care numai noi le intelegem
Da chiar o sa caut definitii usor de inteles sa o rog pe iuca sa le puna pe prima pagina ca astea chiar sunt de interes pt noi

Da chiar ... iuca ce mai face ?

Sa stii ca sotul nu stiu cat are FSH pt ca el a fost mereu in grafic asa ca nu am retinut.
Cat despre alegerea clinicii ... succes si sa fie cea mai buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello la fetele mele dragi!

Dalailana, Marush, multumesc de sfaturi si info. Sotul meu a fost "controlat" anul trecut tot de Cauni si i-a zis ca atunci cand se hotaraste la operatie sa il sune, ca e bine sa o faca pana in 30 ani. Intre timp am ajuns la Cocei si am lasat-o moarta cu operatia. Mi-e teama de ce zicea Pisix, ca de la oligoastenoteratozoospermie severa sa nu ajungem la azoo....
Am zis ca daca primul FIV nu reuseste o sa ma gandesc si la varianta asta.
Pisix, te-ai mai gandit la clinica? Auzi, da Ungaria nu iti surade deloc? ca eu acolo am vrut intai, iar acum sunt setata pe Austria, dar parca si Unagria imi da tarcoale

Eu am fost plecata ieri si marti, iar azi sunt full la serviciu, sper sa mai pot intra diseara sa va mai citesc.

Pupici multi!

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Pisik imi doresc ca daca tot tehnica a avansat in domeniul asta, sa ma bucur de noile descoperiri si poate sa ma ajut de ele.

Din pacate, noi nu facem parte din categoria Fivoaselor obisnuite, pentru ca la noi sunt mult mai multi daca, se impune mai multa experienta, mai multa tehnica, medii de cultura mai altfel, teste mai avansate pentru a alege spermatozoizi nu doar dupa aspect, etc

Mie mi s-a spus verde in fata ca in Romania nu exista experienta pentru asa ceva.

De ce sa ma duc in Ungaria, unde sunt aceleasi preturi si unde in afara de conditii mai bune nu imi ofera tehnici in plus ?

Stiu ca am devenit obsedata de tehnici dar sunt lucruri pe care nu le pot spune pe forum care m-au convins ca trebuie sa ne straduim mai mult.

Nu o sa ignor faptul ca unele cupluri au noroc si reusesc aici (pt ca eu cred ca efectiv au f mult noroc) si oricum ...cu riscul de a descuraja pe cineva, haideti sa fim realiste: cate sunt cazurile de reusita pe care le stiti ?

Nu vorbim de reusite dupa operatii de varicocel ... vorbim de reusite cu azoo pur.

Nu e decat Mickey D.
Si mai e o fata care ...am senzatia ca totusi a facut cu donor.

In rest ... NIMIC.

Asadar ... mi-a trebuit ceva timp pana am realizat ca nu am nici macar aceleasi sanse cu fetele de la FIV. Am mult mai putine.
Asa ca am realizat ca numai in strainatate mai are sens sa incerc.

Ungaria nu e inca sufiecient de experimentata. Daca tot ma chinui prin alte tari macar sa stiu ca e altceva.

Asa s-a nascut un nou subiect, FIV Austria, unde va invit si pe voi sa bagati un ochi si sa va convingeti ca de fapt un FIV intr-o clinica avansata nu costa chiar atat de mult (e mult, oricum) si nici cu mult mai mult efort decat daca ai face in tara...

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna fetelor !
Ioana La Multi Ani pt sotul tau si sa vi s eimplineasca cea mai mare dorinta .

Pisix sunt si eu de acord cu tine. Am ajuns is noi la un nivel unde ne uitam ca tehnica sa avanseze. dEsi in ungaria ne-au zis ca totul a fos tok cu embrionii , torusi nu s-au prins si atunci dam vina pe partea genetica. Ei si aici ar trebui un pic de lucru ca sa vezi de ce, ceea ce nici la unguri nu est einca. Doar te duci , te bag amai mult in seama, is mai draguti, dar al reusita cam aceas ca si la noi. Si eu de ex am ajuns al concluzia ca majoritatea din nereusite or fi din incompatibilitate dintre ovul si sperma sau genetic. Si daca este o posibilitate ca aceste inconveniente sa l eliminam de ce sa nu o facem.
Sper sa nu va suparati pe mine , dar asta simt eu si ast ama scris.
Sunt si eu o oligoastenospermista, si stiu ce inseamna sa te chinui si sa speri degeaba pe antural.
Dar luam taurul de coarne si facem to posibilul.
Va pup is multa reusita in lupta naostra

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,

Imi cer scuze ptr absenta, recunosc ca de vina a fost doar faptul ca am avut o perioada mai incarcata la servici si nici acasa nu prea am intrat pe internet.
Referitor la tema propusa, si eu uneori mai sper intr-o minune, dar ma trezesc repede la realitate, imi spun ca o minune ar fi sa reusesc prin FIV, nicidecum natural.
Ioana_p76 LA MULTI ANI ptr sot si FELICITARI ptr obtinerea permisului. Sa te fereasca DD de evenimente nedorite. Eu cred ca tu chiar poti sa speri sa ramai natural, pentru ca operatia de varicocel a imbunatatit substantial situatia.
PisiX pun definitiile pe prima pagina cu cea mai mare placere, ai dreptate cu FIV-ul facut pe alte meleaguri, dar problema, cel putin pentru mine, e de natura financiara. Chiar si pentru un FIV la Giulesti e nevoie sa fac un credit, dar nu stiu cu ce sansa de reusita.

Mi-a fost dor de voi si va pe toate cu drag

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

Pisik06 hai ca m-ai speriat? Cum adica sa dai din oligoasteno teratozoospermie in azoospermie in urma unei operatii de varicocel dupa 35 de ani? Pana acum nu ne-a spus nimeni nimic de treaba asta.....lamuriti-ma si pe mine repede ca deja ma ingrijorez!!!!!!

Mergi la inceput