C'est la vie
Oricum ai lua-o, Alain Delon era in anii de dinainte un barbat bine, sa-i zicem atragator daca nu frumos! ( eu cred ca frumos, e singurul caruia i-as spune frumos)
http://www.equiweb.it/public/uploaded/forum/Silvi@/2005107152651_Alain%20Delon%201.jpg
Subiectul subiectului? Nu, nu despre Alain Delon as vrea sa vorbim ci despre realitate. Realitatea e ca imbatrinim, mai repede, mai usor, mai dramatic, mai urit.
Sau nu.
Peste ani, Alain Delon s-a facut asa:
http://d.yimg.com/us.yimg.com/p/afp/20070426/capt.sge.swt54.260407181029.photo00.photo.default-414x512.jpg
Tot frumos ( daca ma intrebati pe mine) caci in fiecare dintre ridurile si pungile de pe fata exista o poveste sapata adinc, sa fim seriosi, sintem ceea ce am trait.
Pentru mine, nascuta in '70, nu exista un dramatism dureros in transformarea lui Delon. Totusi, ce s-o fi intimplind in mintea celor nascuti in '90 sa zicem, apropo de cei ca el.
Cum il vede pe Delon, un adolescent, azi?
Repet, Delon e un pretext. Puteti sa cititi in loc de Delon, orice alt nume al celor nascuti in "'patruzeci +_si ceva".
De curind am vazut imaginea unui Delon in semicelebrul "joc" Second Life, iata:
http://www.fest21.com/files/images/delon.preview.jpg
Voi aveti impresia ca asa trebuia sa arate Delon in "a doua viata"?
Credeti ca cei care au lucrat la 3d in ce-l priveste pe Delon, au habar de Delon?
C'est la vie.
Mais, c'est la vie?
www.helpsonia.com
Raspunsuri
papadie spune:
Mais noooooooooooo!!!
www.youtube.com/watch?v=d2c95sMSC7Q&feature=related" target="_blank">c'est la vie!!!!
papadie, zen-sei
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by papadie
www.youtube.com/watch?v=d2c95sMSC7Q&feature=related" target="_blank">c'est la vie!!!!
papadie, zen-sei
"Emoticon cu femeie care lesina, isi duce batista cu saruri din sticluta, la nas, apoi lesina din nou, a naibii astia cu podelele lor de plastic , dupa care face ochii: (O.O), banuiesc ca nu este in lista asa un emoticon, deci il pun pe care l-am gasit:...
C'est la vie?
Apai pe mine de ce nu m-o anuntat nimenea?
Oh, papadique, ti-as zice vreo doua in franceza dar ce pacat ca am uitat cum se scria, cin' eram eu mai mique, asa ca scriu in romana:
tu fata, ai un umor ca sarea in bucate! Voila un pupique et iune flior ruj.
www.helpsonia.com
olympia spune:
Chiar era frumos, Alain Delon! Periculos de frumos, te doare sufletul cand il privesti.
Si te rog sa nu vorbesti de funie in fata spanzuratului! Ca tu... anii '70 si eu...'66... Si... nu stiu altii cum sunt, dar mie mi-a stat ceasul la 15 ani.
Pour toujours! C'est la vie!
andacos spune:
Mdaa.se pare ca mi-am asigurat portzia de vise pe noaptea asta!Si am citit si topicul ala de mai sus(sau mai jos) cu Shakira!
Dar...ma framinta tare!Vreau sa-l vad cu par!Pa cap!
Dana
Ramona J spune:
Gradinareselor, si voua va place Delon? Vad ca v-ati declarat virsta, eu cred ca de acolo ni se trage. Ma duc sa-mi pun DVD-ul cu Zorro...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
DarkBendis spune:
Zorro.... si io vreau...ui' acu intru pe amazon si ebay sa-l caut ca pe-aici "nu se gaseste"
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Ramona J spune:
Cred ca l-am luat de la Best Buy, nu stiu daca aveti asa ceva...
monica70 spune:
http://www.youtube.com/watch?v=73s8SiyVOlE
Si eu nascuta in '70 deci ... Alain Delon
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA {01.01.2006}
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."
www.youtube.com/watch?v=p5Pg59N851M&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=Tn1KFW2kcs8&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=_XYApregsFI&feature=related" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119327/#350 tii-ce-impact--au-gandurile-tale" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119993/fiecare-primavara-e-bucuria-unui-nou-inceput!" target="_blank">
Ramona J spune:
Zorro era sa fie primul meu film vizionat la cinematograf. Spun era, pentru ca mama n-a fost atenta si cind am ajuns acolo era "programul viitor". Asa ca am vazut "Orasul vazut de sus", film romanesc - cu Margareta Pogonat. Zorro a ramas deci al doilea film vazut la cinematograf.
anamaria spune:
si eu mi-s aceeasi generatie... ('70 - si 3, mai precis )
si da, imi place delon, si pot spune ca-mi place mai mult Delon matur (ca si Redford, Piere Brice si nu numai )... nu ca n-ar fi frumosi indiferent de varsta, dar parca la 30 de ani erau DOAR frumosi, dar dupa 40 - 50 ridurile le dau un aer mai... MAI!
in ridurile de la coltul ochilor vad povesti, de viata si de filme, experienta de viata, femei pe care le-au iubit...
cat despre lumea de azi... cred ca depinde de fiecare cum simte, eu una n-am nevoie se SecondLife, sau Third ... sau cate variante sunt si vor mai aparea!
mi se pare ca abia am timp sa trec prin viata asta, si parca de multe ori doar TREC, fara sa TRIESC cu adevarat!
ar mai fi si cartile citite de cateva ori, din scoarta-n scoarta, de le stiam pe dinafara...
au fost, in functie de varsta, Winnetou - da, tre sa-l trec si pe actorul din winnetou in lista, acu' ca mi-am amintit!
am cautat pe net, nu mi-am amintit din prima numele lui... si iata-l pe Pierre Brice asa cum arata azi: un barbat la fel de 'bine' ... cel putin pentru mine!
si multe alte carti, dar asta-i alta poveste...
nu stiu daca copiii mei vor mai avea aceeasi placere de a citi cartile respective (sau altele, in functie de gusturile lor, bineinteles!)
acum nici sa spun ca eu detin adevarul absolut... ca adevaratele valori sunt cele 'clasice', gen ce am/ ati spus mai sus!
pentru copiii mei poate ca in locul lui Delon va fi 'uratul' din second-life, desi sincer mi-ar parea rau, pt ca nu mi se pare ceva prea fericit sa iti petreci viata in spatiul virtual...
dar virtuale erau, pana la urma, si cartile, cand te puneai in pielea unui personaj drag...
asa ca discutie ramane deschisa, eu una nu reusesc sa ajung la o concluzie...
Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!