Aspirante optimiste >20 ani (292)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikimodo spune:

bun venit delfina, si sa stai cat mai putin la noi (la aspirante)...imi pare rau pt ce ti s-a intamplat...Vei vedea de data aceasta o sa fie bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

Buna seara fetelor,acum am ajuns acasa si am intrat sa va salut....si sa va pupicesc.
Delphinas bine ai venit in randul nostru,imi pare rau sa aud ca ai pierdut 3 sarcini,important e ca ai avut puterea sa mergi mai departe si sa nu fii descurajata ...oricum sunt sigura ca vei lega noi prietenii si ma bucur sa vad ca esti vasluianca de a mea

http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

multumesc de primire
arianaa ma bucur sa vad ca mai sunt moldovence, in special vaslui. nu pot spune ca ma mandresc cu acest minuscul oras, important e ca eu sa nu ma plafonez aici.
nu am voie sa ma descurajez in ceea ce priveste dorinta de a avea copii. eu sunt singura la parinti si stiu cum e sa fii singur. eu vreau 2 copii pt care sunt dispusa sa fac chiar imposibilul sa ii pot avea.
ma trece si pe mine cineva pe listuta???
Delphinas(Veronica)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Delphinas, imi dai te rog si data nasterii sa te pot trece pe lista?

Oana

Un pentru noi...

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna searadragele mele!Va multumesc din toata inima pentru gandurile de bine!
Am reusit sa merg si la doctor azi...Mi-a zis ca el clinic nu se poate pronunta inca...Mi-a zis sa mai asteptam doua saptamani si apoi sa revin la control...ecograf nu avea nici un sens sa fac acum...
Incerc sa imi pastrez calmul, sa raman cu picioarele pe pamant...sa vedem cum va evolua situatia...
Am facut un Surecheck la cabinet si a iesit si cea de-a doua liniuta doar ca nu e asa de intensa cum mi-as fi dorit...
Nu mi-a dat nimic de sustinere...mi-a zis sa asteptam sa treaca astea 2 saptamani...
Oricum va tin la curent!
Va imbratisez tare-tare si va multumesc la fiecare in parte ca sunteti alaturi de mine!

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Claudela, parerea mea sincera e ca trebuie sa iei ceva de sustinere de acum avand in vedere ca ai mai avut probleme.
Mai fa teste vreo 2 zile, vezi cum sunt si incepe sa iei Duphaston sau Utrogestan.
2 saptamani e tare mult si se pot intampla multe.
si felicitari inca o data!

Oana

Un pentru noi...

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Oana, nu pot sa iau asa dupa capul meu...Din moment ce doctorul nu mi-a recomandat si mi-a zis sa mai asteptam...Atata timp cat nu am certitudinea ca e bebita, ca e pozitionat unde trebuie... ce sa sustin?Ma gandesc si eu...Nu ma pot juca cu hormonii...

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikimodo spune:

mama lor de hormoni, cu ei nu te poti juca. MAi asteapt a 2 sapt...pana atunci..stai linistita ca nu e bine sa te stresezi...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Buna dimineata !

Poftiti la ... haideti acum cat e calda...

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ce cautati pa pagina 2?
Claudela stai linistita ca si la mine a fost la fel. Cea de a doua liniuta iesea pala si am fost la dr si mi-a spus ca e prea devreme pt eco, dar atata timp cat exista 2 liniute sunt insarcinata. Am fost dupa o sapt la eco (la 5 sapt si 2 zile) si am vazut saculetul in uter. Uita-te la mine in album, pe pag 2 la testele mele care sunt ultimele facute. Deci inainte aveam liniute si mai pale.

==========
Corina 6+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput