Aspirante optimiste >20 ani (292)
Raspunsuri - Pagina 12
mihaelacg spune:
Is supi rau de tot
Am vb cu nenea
si mi-a zis sa lasam luna asta sa treaca, sa nu mai iau vit ca nu ma ajuta cu nimic, si ca de luna viitoare incepem stimulare din ziua 1 cu Hex.....S (atat am inteles, va rog poate stiti voi ce medicament e asta) 2 zile (parca) dupa care incepem din z 9 monitorizarea si sustinere hormonala.Stau si ma intreb acum la cate zile mi-o veni luna viitoare menstruatia daca luna asta mi-a venit la 15?
Va rog, poate stiti voi care e trat. pt stimulare mai sus mentionat ca eu nu stiu decat de clomifen care se ia din z 5 -9
Ramo2007 spune:
Nikimodo, eu am facut teste Oview, incepand cu Z10, in Z16 si 17 s-au pozitivat si acum e un bebit la mine in burtica.Acete teste se fac la pranz.
Oana, esti bine, ce-i cu tine de n-ai mai scris?

Ramo
4+
Puiutul meu scump
ruxandrab spune:
Ramo stiu ca ai scris dar nu am chef sa caut... stiu ca inainte tu facusei monitorizare... in ce zi a fost foliculul ala mare?
Asteptand un ingeras
Ramo2007 spune:
Ruxi
, n-a fost monitorizare in adevaratul sens al cuvantului.In februarie, am hotarat sa merg la medic in Z11 (miercuri)...si atunci era foliculul de 19 mm, si endometrul de 10,3 mmm.Trebuia sa prestez si sa merg vineri sa vedem daca s-a spart sau nu.Nu m-am mai dus si nici n-am prestat cum a spus el, am facut de capul meu in martie, adica teste si uite ca e bebit.
Eu zic ca testele de ovulatie nu au cum sa dea gres si asa prestezi cand trebuie...ca asa non stop e mai greu.
Ramo
4+
Puiutul meu scump
ruxandrab spune:
Ramo
am inceput sa ma gandesc ca e cam aiurea ~monitorizarea~ pe care mi-o face mie, ca eu nu ma duc sa vad si dc s-a spart... vede ce dimensiune are si apoi imi zice cand ar trebui. Pana acum nu mi-a dat prin cap ca ar putea sa faca ceva de capul lui si sa se desprinda mai tarziu...
ma rog... ideea ~care este~ ...daca ovulatia mea a fost mai tarziu...
s-ar putea ceea ce am facut eu sa fie o minunata metoda de contraceptie...
ia sa imi iau si eu niste teste d-astea...
Asteptand un ingeras
Ramo2007 spune:
Dupa medic, el zicea ca ovulez in zilele imediat urmatoare,Z12-13, dar cred ca am ovulat tot mai tarziu, adica Z16-17...cand de fapt n-am mai prestat, ca ziceam sa nu deranjam pe acolo, daca s-a prins ceva...asa ca tot testele sunt mai bune.
Ramo
4+
Puiutul meu scump
ruxandrab spune:
adica 6 luni de monitorizari pe apa sambetei?
Sa dea DD sa fie luna asta si nu mai sunt asa suparata...
Ramo stii care e faza faina: :) peste o saptamana pleaca sotul meu in delegatie...
Asteptand un ingeras
Ramo2007 spune:
Baga tare pana pleaca, la fel s-a intamplat si la mine, acum cand am ramas. El a plecat in Z19...eram disperata in Z14-15 ca nu se mai pozitiva testul...dar am avut noroc.Am prestat in Z12, 14, 16 si 17...si a venit bebe 

Ramo
4+
Puiutul meu scump
alexia86 spune:
ramo[pup] tu ai avut ceva simptome inainte sa afli ca esti gravi?
Sau de abia acum au inceput...sani ceva de genul asta...
Mi-e mi s-au inarit putin sanii, dar nu stiu ce sa zic ca poate sa fie de la faptul ca saptamana viitoare se apropie cm-ul..?
http://tt.lilypie.com/K2o2p2.png