FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 5
Raspunsuri - Pagina 20
cipcirip spune:
Dodo e mult
. Sper sa nu fie nev sa dorm in Buc.
Fetelor, eu am tot studiat site-ri de BS (banci sperma) si am intzeles k se poate comanda shi trimite la o clinica. Nu shtiu dc va intereseaza aspectul asta dar eu zic k e super. Donatorul e f bine cercetat genetic shi de boli infectz ceea ce e f f imp. Ne scuteshte de drumurile la Giulesti pe noi cele din alte localitatzi shi stresul de pe culoarele spitalului. Dc gasitzi o clinica la voi in oras care face IA ob putetzi sa facetzi acolo. BS trimite materialul la clinica respectiva intr-un recipient cu azot lichid . Dezav este costul mai ridicat /IA dar eu cred k merita. Eu am gasit o clinica in orasul meu care face IA simplu shi deci ash avea unde sa fac. Pt comandarea s tb sa se faca analize de RH , CMV deoarece donatorii se aleg si in fctz de ac analize ale noastre. Am mai citit k tb specificat ce fel IA vrei sa faci pt ca s e preparata in mod diferit. Pt IVI (inseminare intravaginala ) ICI ( I intracervicala), IUI (intrauterina), s e prep diferit si necesita anum procedee de spalare-preparare inainte de procedura. Eu dc gasesc un medic deschis la minte la cab din orasul meu am sa fac asta.![]()
Cip
montytaiana spune:
cipcirip
unde ai gasit astfel de informatii
mi-ai inveselit ziua cu vestea asta
te pupacesc mult
dupa cum va spuneam de mult nu mai am incredere in dr. de la giuli( a se citi cei doi mr. M si moisa ) care imi fac mie IAD
chiar vroiam sa merg in budap
dar asta e chiar o veste super
ar fi fantastic daca ar fi adevarat
as face IAD cu ginecologul meu care este un om mai mult decat extraordinar
cu o rabdare si un devotament iesite din comun
chiar face cu dedicatie ceea ce face
probl e ca la el la cab nu aveam cum sa fac IAD
asa as rezolva problema donatorului
de mult ma gandisem la asta
montytaiana spune:
cipcirip
astept sa ne scrii mai multe informatii despre acest subiect
eventual sa imi spui pe ce site ai citit
pupici
iuca spune:
cipcirip ar fi foarte bine asa, si eu te rog sa dai mai multe informatii despre BS, site, nr telefon, tot ce stii 

Eu am vazut asa un documentar de Discovery cu o femeie din America care primea sperma acasa printr-un curier, si sotul ei o ajuta sa faca inseminarea. O primea cu cateter cu tot ce-i trebuia.
Asa a facut 3 copii.
Gabriela iti tin pumnii la IAD nr4, poate mai apar si alti foliculi mai micuti care sa fie numai buni la inseminare. Multa bafta 
Va 
pe toate cu drag
aspiranta la
- din august 2005
vio
cipcirip spune:
Fetelor
deseara va dau informatziile pt k le am in calc de acasa.
Off Topic. Am dat cautare shi din calc de la servici shi care se pricepe sa ma invetze shi pe mine cu sa sterg cuvintele care le memoreaza google , adic ce ai cautat ca la mine poate sa vada oricine intra ce am cautat si dc vede sperm bank, donor sperm am incurcat-o
.
Cirip
bytzi spune:
Cip
da este langa gara de nord dar stiam ca are si el o listutza mai lunga de prog ,dar poti sa suni si sa ceri info poate aduce sperm si face acolo ca el se are de bine cu dr Moisa ,stiu ca ai opera pacientele ei...
montytaiana spune:
cip ai incercat clic de dreapta si delete
alta metoda nu imi vine in minte acum
la nine nu salveaza cautarile
cred ca au setat asa cei de la it
eu una sunt cam II cu pc
cipcirip spune:
Bytzi
multzumesc de rasp dar am alergie la Moisa. Sa nu aud k a pus mana pe borcanul meu
.
Monty am reusit sa sterg
Tb sa te deplasezi cu sagetile pe cuvantul din lista si apoi apesi pe tasta delete. De grija asta am scapat.![]()
Fetelor , eu sunt cam imprashtiata zilele astea, caut mai multe variante unde ash putea face IAD , tb sa iau in vedere shi transp, shi dc stiu limba, shi cat costa....... deci sa nu va suparati pe mine dc va intreb in mai multe directii. De ex aseara mi s-a pus pata pe Szeged si am tot cautat mj de transport dar ioc. ![]()
Cirip
montytaiana spune:
cip stai linistita nu ne stresezi
cat despre Szeged exista tren direct care este f elegant,nu costa nici mult, este euronight , adica mai rapid si mai confortabil, sigur decat tr rapide si sunt cateva 3-4 dus intors pe zi
daca vrei mai multe inf ma interesez
nustiu exact dar anul trecut era 2 mil dus intors cl II stat pe scun pt o pers, si e f bine la cl 2 de fapt nici nu au tr astea cl I
asteptam sa ne stpui ce ai hot si poti oricand sa postezi informatii
ne-ar prinde tare bine
eu deocamdata .... nici nu stiu ce sa zic ca fac... sunt in faza de as face orice vs. as renunta
cipcirip spune:
Wau Monty
, traiasca netul.
Ia spune-mi mai multe de euronight-ul ala k nu am auzit pana acum sau unde pot gasi mai multe info despre el. Mie mi-a mai spus o fata draga
pe PM k e tren numai din Oradea. Tu vad ca shtii altceva. Ar fi super.
Acum plec acasa dar va las sa studiatzi site-ri de BS:
In Danemarca http://dk.cryosinternational.com/home.aspx
In Spania http://www.europeanspermbank.com/
In SUA cu cele mai multe informatii despre donator http://www.xytex.com/
Eu cred k am sa iau din Danemarca pt k din SUA e prea scump trasportul iar in Spania am vazut ca e comanda min 1400 euro. Dc e vb de o clinica cu care vb sa va aduca si isi permite sa ia mai multa si pt alte pac at e OK.
Iuca
pt inseminare intravaginala nu-ti tb cateter, o cupa menstruala e OK. Asta dc vrei sa faci acasa. De vanzare cateter am vazut pe site-ul care l-am pus eu pt Pisix aseara la sub cu FIV in Austria dar firma aceea care vinde e din SUA si nu vinde decat en-gross cred. (ar fi bine sa-l salvezi pe prima pagina si site-ul acela)
Va pup si pe deseara.
Cirip