FIV 173
Raspunsuri - Pagina 20
betty78 spune:
Meda imi pare sincer rau...stiam ca ai avut probleme cu MNL, dar mi s-a parut ciudat cum m-au pus sa fac toate analizele....tot cu ron-el sau alt medic? te intreb ca eu vreau sa fac fiv 2 si vreau sa stiu pe cine ocolesc
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Pisik06 spune:
Smoly, sotul meu a facut analiza asta la MedLife, a costat destul de mult, peste 6 mil. cred si a durat ceva, vreo 2 sapt parca
cami30 spune:
tin si eu pumnii stransi pentru Kora, Claudia si celelalte fete care asteapta fie punctie fie embrionashii:)
Mi-am luat si eu inima in dintzi si mi-am facut o programare.
Voiam sa intreb de ce se cere clipsarea trompelor cu hidrosalpinx? Si chiar e necesara?
Si mai vreau sa va intreb daca voua vi s-a cerut HSG dupa laparoscopie pentru ca mie o doctorita mi-a spus ca ea n-ar mai recomanda, cel putin in cazul meu cu neosalpingostomie ( trompe reconstruite chirurgical) caci lichidul sub presiune ar putea face trompa praf.
Si cat de tare doare histeroscopia si daca se face si in cabinete private sau doar in spitale?
cami
LucaLuca spune:
Maria, felicitari pentru puiutzi, sa se prinda cati vrei tu! :)
Amanunte despre interdictii in perioada postET sunt in detaliu pe prima pagina, dar nu le lua pe toate chiar ad litteram.
Eu, cum mi-am luat concediu sabatic (abia de luni o sa ma reintorc la job), am stat la pat aproape tot timpul in acele 10 zile - in primele zile din constrangere, strunindu-mi energia, in urmatoarele, de jale si deprimare, convinsa ca nu am reusit, caci dupa cum probabil ai citit, nu am avut (si continuu sa nu am!!) simptome. Deci nu cauta de-astea, ca nu e musai sa fie, si risti sa te duci cu capu', io-s dovada, acum vie. :))
Bafta multa-multa!!
Se vorbea zilele trecute de estradiol. Stiti cat am avut eu la ultimul control, de dinaintea declansarii? 1300 pg/ml. E drept ca si ovocite mature, >17 mm, aveam doar 4 atunci, dar dupa 36 de ore, la punctie, au fost 10, dintre care 7 fecundate, rezultand sase embrioni (si doi bebeblusi, sper eu:). Deci nu va luati dupa datele preliminare, se schimba semnificativ in ultimele zeci de ore. Kora, tin pumnii maxim pentru luni!
smoly spune:
Pisik06 mersi mult pt raspuns! Bafta multa la toate fetele care sunt in focuri dar si pt toate celelalte.A,si parca intreba o fata dc face cineva fiv in iunie.Eu fac FIV de iunie-iulie.Pupici...
VREM BEBE!! E CLAR?
medamaya1 spune:
Da Betty, CU rHON-el..treaba lui , am facut si io, ca sa nu mai zic ca prima laparo mi-a facut-o Gherasie(ea)...Aveam 27 ani atunci..taman buna de prasila
Eu una mai am 2 embrioni acolo, fiecare de cite 2 celule, dupa cum stii acolo transferul se face la 48 ore, aproape.Dar nu cred ca o sa-i transfer, asta daca ar rezista dezghetului, am oroare de clinica, sincer.
Din pacate am tot dat peste dr d-astia,ce sa mai zic...
Oricum multa multa bafta iti doresc si sa apara si bebe nr 2 cit mai repede , indiferent de unde vei face fiv.
zouzounaki spune:
Va invit la un nou capitol aici
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
Andrada.P spune:
LucaLuca la mine simptomele au aparut FIX in ziua in care am facut 6 saptamani. Mai ai putin ![]()
toate fetele si va tin pumnii!!
Andrada
6+
dariaioanaxx spune:
Kora - tin pumnii stransi sa fie bine la punctie !
Claudia- bebici lipiciosi!
pupici tuturor
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !