Iasule, mandra cetate (72)
Raspunsuri - Pagina 20
GabrielaG spune:
Buna dimineata si multumesc pt ceaiul verde...de ieri am ren untat si eu la cafea...si dimineata servesc ceai verde...e totul ok pana acum, sper sa ma tina...
Cu intarziere si cu scuzele de rigoare LA MULTI ANI tuturor floricelelor si floriceilor, sa fiti sanatosi si norocosi...
Bine ati venit mamicilor noi 

si cati mai multi ani pe DC...eu am deja vreo 6...
O zi frumoasa si spor la treaba.
Gabriela si baietii
PS. Are cineva idee daca o firma cu datorii la stat poate lua o masina in leasing? Sau stiti vreo firma de leasing mai deschisa...in sensul acesta?
Multumesc anticipat,
Gabriela
herra spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Herra, te-ai trezit? Cu ce te servesc?
hihi, de mult! as gusta un ceai alb, sa vad cum e...sunt eu mai cu motz!
PS: si cand e final clasamentul ala, totusi?!
PS2: bun venit mamicilor noi! cine le pune pe prima pagina - daca doresc, normal?
noi aici vorbim despre orice.
mephala30 spune:
Herra, n-am ceai alb, dar am un ceai momente speciale,
. Vrei?
Votarea s-a incheiat, am observat azi dimineatza ca nu se mai poate vota.
dastefa spune:
am sa incerc sa o prezint un pic pe gaza mea si am sa incep prin a spune desigur ca e o fata cuminte ,frumoasa si desteapta
.Are 1 an si 5 luni si e odorul mult asteptat de mami si de tati.
Criss si eu sunt pe punctul de a o da pe Daria la cresa-am sa incerc la cresa nr 19 din spatele garii Nicolina.In privinta multiplelor inbolnaviri teoretic sunt pregatita dar practic ramane de vazut daca nu o sa dau bir cu fugitii
Nu stiu daca la 3 ani racesc mai putin decat la 2 eu cred ca depinde si de fiecare copil in parte si de noroc.Cineva mi-a povestit despre o familie care nu a dat copilul deloc la gradinita(in Italia)iar in clasa 1 a a fost mai tot timpul racit si a tb sa repete clasa.a nu se intelege ca sunt de parere sa-i dam din fasa .
Am sa va tin la curent cu parerea mea despre ac cresa(parca nu e nimic pe forum la crese din Iasi despre cea din Nicolina)