Iasule, mandra cetate (72)
Raspunsuri - Pagina 14
mephala30 spune:
neatza.
Miki, banuiesc ca nu dureaza mai mult de 10 minute. Mai bine te asteapta acolo, n-are sens sa plece.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
(multumim celor care ne-au apreciat fotografia) 
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by miki68
EDIT: cine stie sa-mi spuna cam cat dureaza completarea chestionarului la med.de familie, dupa efectuarea analizelor obligatorii? Azi la 12.30 am intalnire cu med.meu de familie si as vrea sa stiu daca sa ma astepte sotul in masina sau sa-i spun sa se intoarca dupa un timp sa ma ia. N-as suna doctorita pt. atata lucru.
Eu n-am primit talonul asa ca nu stiu cum ar fi procedat dr mea de familie.In schimb,la Robert n-a fost vb de nici un chestionar.Doar mi-a dat ce analize trebuie sa-i fac. Poate depinde de fiecare medic in parte? Banuiesc ca din fisa care o ai la dr respectiv,iti cunoaste istoricul medical si stie ce analize trebuie facute,fara sa te mai chestioneze.Zic si eu...
Here It Goes Again
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
miki68 spune:
Aaa, chestionarul se intocmeste dupa ce ai facut analizele (eu le-am facut deja, inainte de a ma interna pt. op). Dra zice ca e musai, pentru a raporta la Casa Jud.de Sanatate. Va mai spun cand ma intorc.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
lacrabaciu spune:
Buna fetelor; am citit despre chestionarul de dupa analize; dar analizele unde le faceti? de exemplu, si-a testat cineva glicemia? Caci tot aman si vreau sa-mi fac ...
mephala30 spune:
Lacra, medicul de familie iti da trimitere si apoi mergi la un laborator de analize sa ti le faci (hg, hematocrit, calcemie, sumar urina, glicemie, colesterol...)
Daca te intereseaza numai glicemia, io i-am facut-o lui Teo pe Independentei, la Praxis, l-a intepat in degetel si i-a dat rezultatul pe loc. A costat 6 ron.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
aime spune:

Citind aici mi-am dat seama ca iar am uitat sa ma programez ptr analizele cu talonul...uffff...varsta, deh ![]()
www.hih.ro/W_CAS_IS/SSSP/Anexa6.pdf" target="_blank">Aici gasiti lista cu analizele ce se pot efectua (gratuit) pe baza talonului si www.hih.ro/W_CAS_IS/SSSP/L_lab.php" target="_blank">aici laboratoarele care efectueaza aceste analize.
mephala30 spune:
Aime, multumim pentru liste,
.
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by mohaela2003
SALUTARE LA TOATA LUMEA! NUMELE MEU ESTE MIHAELA SI SUNT GRAVIDUTA IN 24 SAPT.SI O SA AM O FETITA(Daria) SA MA SCUZATI DC VA DERANJEZ CU O INTREBARE CARE NU CRED CA ISI ARE LOCUL AICI.(DAR DAT FIID FAPTUL CA NU AM MAI GASIT NIMIC SCRIS DESPRE ACEST SUBIECT DIN 2005- 2006, SI FAPTUL CA DOAR AICI AM GASIT DOAR IESENCE), M-AM HOTARAT SA VA INTREB:
AM CA MEDIC GINECO PE DL. GALEARSCHI, SI AS FI DORIT INFORMATII DESPRE NASTEREA CU DUMNEALUI.DC A NASCUT CINEVA CU EL VA ROG DIN SUFLET SA MI DATI SI MIE DETALII. DEJA IMI FAC GRIJI DC VINE SA MA ASISTE......CHESTII DE GENUL ASTA
VA PUP SI VA MULTUMESC ANTICIPAT
mohaela2003
Eu am nascut cu dr. Galearschi si a fost super ok. Mi-a dat nr. de telefon sa-l sun. Si pe mine m-au speriat unele persoane binevoitoare, ca la nastere naturala nu vine.... etc, dar sa stii ca n-a fost asa. Pe o parte din perioada travaliului m-a lasat cu rezidentul lui, dr. Scurtu si s-a comportat foarte bine cu mine. Dr. Galearschi avea program in policlinica, si apoi a venit si dansul. La nastere m-au asistat amandoi. Daca vrei mai multe detalii activeaza-ti PM si iti scriu acolo mai multe.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
miki68 spune:
M-am intors! Chestionarul ala e un mare "fas". Cuprinde parametri (greutate, inaltime, cm. taliei) si date certe despre starea de sanatate a mea si a parintilor. La final, dupa salvarea datelor, se da un tabel cu gradul de risc de a face anumite boli. Concluzia finala a fost ca exista risc de a face cancer de col uterin si se recomanda test pap 

Asta in conditiile in care dra introdusese in chestionar la interventii chirurgicale: histerectomie totala. Ne-am amuzat si am comentat profesionalismul celor din minister care au "elaborat" chestionarul.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
mephala30 spune:
Miki,
, no comment.