Pt. cei cu pisici , plase la geamuri?

Pt. cei cu pisici , plase la geamuri? | Autor: Matrashita

Link direct la acest mesaj

Dragii mei,

Am si eu o mare nedumerire si am nevoie de ajutorul vostru.

Pentru cei care aveti pisici si pisicutze pe acasa, poate stiti cum sa ma sfatuiti... Se apropie vara si deja a inceput vremea frumoasa. Am doua pisici acasa, si nu-mi mai pot tine balconul inchis.

Stie cineva ce fel de plase la geamurile de la balcon se pot monta? Nu am balconul termopanat inca, e de tip vechi ... asa ca plasele trebuie sa fie cat mai rezistente ca sa nu ma trezesc cu mici accidente...

Imi poate recomanda cineva un loc sau un mester care se pricepe la astfel de lucrari?

Va multumesc frumos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Nu stiu sa-ti recomand un mester, insa iti recomand sa pui musai plasa din aceea metalica (ca sitele) care sa se inchida f. bine (impinsa fiind sa nu se deschida). Eu am la fiecare geam si, chiar ieri ma uitam ca, unul din motanii mei s-a repezit ca o furtuna in plasa pt. ca a vazut un gugustiuc pe marginea exterioara a geamului. Daca nu ar fi fost plasa rezistenta, sigur cadea. Motanii mei stau deseori la geam si urmaresc pasari, trafic, uneori ridicandu-se in doua labute si sprijinindu-se de plasa. Ai grija de pisicile tale!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Offff...ma inscriu si eu in club.La dormitor si bucatarie am plasele de la termopan... insa la balcon nu... anul trecut m-am chinuit cu o perdea prinsa in carlige...dar vine urat...acum am renovat cam tot in casa...am pus plasa la geamul de la sufr. ce da in balcon... dar acum e scos si geamul e deschis( crapat) .Si eu am gugustiuci care zac pe la balcon si-mi streseaza pisica... dar sunt pe faza! Cand nu sunt acasa inchid tot! Mie mi-e f. frica caci sare...A facut-o cand statea la soacra-me pe per. concediului nostru . A plonjat direct jos de la et. 2 ( a fost socata muuult timp)... Dar daca se intampla de la et. 5 (la mine) nu stiu zau... ma tot gandesc cum sa fac...dar nu am nicio idee... si eu am nevoie ca geamul sa fie deschis la balcon...altfel simt ca nu am aer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Sfaturi practice,sorry...nu stiu sa dau!Va pot spune decit din suflet ,sa protejeati felinele cumva,sint atit de destepte dar atit de prostute cand e vorba de o mica prada(o insecta,o pasare,sint vinatoare inascute),se arunca de la orice etaj fara niciun simt de conservare!Aveti grija de ele,va pup pe voi si blanosi!

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Cu tot cu plase tot cu ochi-n patru o sa stai. Si noi avem plase super-rezistente, dar suntem patiti, asa ce matza noastra mult-iubita tot sub radar e .

Pisica mea a executat un triplu salt de la etajul 3 acum cativa ani cand urmarea pasarelele de la geam . Evident, a avut o aterizare fortata si si-a facut bazinul ferfenita + ca a fost in stare de soc, nu deschidea gurita si nu facea pipi . Am avut mare grija de ea si si-a revenit ca era tinerica . Peste soc a trecut cu o injectie de la nenea doctorul in miez de noapte si cum si-a revenit brusc, a facut vreun litru de pipi de la mine din brate direct pe jos la el . Noroc ca era tanar si simpatic si s-a bucurat si el ca iubirea mea pisiceasca isi revine . Oricum la intamplarea aia am imbatranit cu 10 ani, stateam langa ea si plangeam si o rugam sa-si revina si ea, draga de ea , m-a ascultat.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput