Imi caut jumatatea
Raspunsuri - Pagina 6
Guestus spune:
Cred ca le este frica sa spuna "yo sint singur/a si caut" ...cica e ceva rusinos.
Daca sinteti in cautari de ce nu va intilniti nene fata in fata vineri la ora 19.00 la circiuma germana, beti 1 m de bere, mincati 1 picior de porc cu varza...si va imprieteniti.
Ca filozofii pe forum aveti timp destul sa scrieti de la munca
espiritu spune:
quote:
Originally posted by olympia
Nicio smecherie, imi pare rau daca te-am dezamagit...De ce ar fi "strange?" Am si spus ca nu sunt doar prieteni ci si rude f. apropiate...Si vad ca pe multi intereseaza matrimonialele, ca altfel nu ar fi citit subiectul! Cu atat mai ciudata mi se pare situatia, cu cat nu apar anunturi la rubrica respectiva. De ce?
dezamagit?no way!
sa inteleg ca faci un research asupra modului in care se pot cunoaste oamenii single si apoi le dai know how-ul prietenilor si rudelor apropiate....
de ce nu apar anunturi habar nu am,dar exista site-uri dedicate pt asa ceva.
pe multi ii intereseaza(inclusiv pe mine) fiindca e o zona cu multi single sau in curs de a deveni.
Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
Ce face omul la plictiseala
crissi spune:
Ca o single "nou-noutza" .. mi se pare ca site-urile ptr. date online.. exista strict ptr. fun.. adika daca te plictisesti si n ai ce face.. intri si mai schimbi 5 vorbe cu vreunu..
E greu cind iti pierzi increderea in tine , e greu cind ai un copil micutz.. si mai ales e greu cind nu esti detashat.. si nu stiu cum dumnezeu' se face ca mi scriu numai extremele.. ori au 23 de ani... si vor relatii "fara obligatii si secs turbat ".. ori au 50 de ani si.. vor casatorie de urgentza... , probabil ca de la moaca pe care o am mi se trage...:)..cert e ca parca nu mi vine sa cred ca ceva real poa' sa existe si sa se dezvolte.. asha.. din 3 mailuri.. sau 10 vorbe spuse pe net..
luxe spune:
Crissi...eu zic doar sa ai rabdare..si nu doar ptr 3 mailuri si 10 vorbe...ci ptr mult mai mult !!! Mie mi-a trebuit vreo 3 ani..pana sa-l gasesc!!! Dar in timpum acela nu m-am plictisit ptr ca tot timpul incerci sa cunosti noi oameni, sa-i intelegi...haha,eu in timpul acela am invatat engleza incercand sa comunic cu ei !! Interesant este ca eu nu am primit niciodata emailuri idioate...toti care mi-au raspuns isi doreau ceva in viata...ca n-a fost sa fie,asta este !!! Dar asta a fost acum mai bine de 5 ani...acum poate sunt multi glumeti printre....trebuie doar sa ai noroc si sa selectezi cu grija !!!! Ptr ca se poate !!!!!!
cait spune:
Eu una pe vremea cand stateam pe net am cunoscut numai lume interesanta, bine ca si ii selectam in functie de anumite criteri..De ex prietena mea si-a facut cont pe un site( l-as pune dar nu vreau sa se considere reclama) acum vreun an si si-a gasit fericirea, intre timp s-a si maritat..Deci eu cred ca exista speranta.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by crissi
Ca o single "nou-noutza" .. mi se pare ca site-urile ptr. date online.. exista strict ptr. fun.. adika daca te plictisesti si n ai ce face.. intri si mai schimbi 5 vorbe cu vreunu..
E greu cind iti pierzi increderea in tine , e greu cind ai un copil micutz.. si mai ales e greu cind nu esti detashat.. si nu stiu cum dumnezeu' se face ca mi scriu numai extremele.. ori au 23 de ani... si vor relatii "fara obligatii si secs turbat ".. ori au 50 de ani si.. vor casatorie de urgentza... , probabil ca de la moaca pe care o am mi se trage...:)..cert e ca parca nu mi vine sa cred ca ceva real poa' sa existe si sa se dezvolte.. asha.. din 3 mailuri.. sau 10 vorbe spuse pe net..
crissi
http://theo.idilis.ro
Hai ca noi de la 10 vorbe pe net ne-am casatorit :) .Am vb la tel si pe net fix 2 luni dupa care mi-am luat lumea in cap si nu m-am mai uitat inapoi.Aveam 21 de ani si a fost prima incercare pe net, inainte de asta netul mi se parea ultima metoda de a intalni pe cineva.
In iunie avem 4 ani de casnicie si in decembrie 5 ani de cand suntem impreuna.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
AVoogt spune:
Hai ca noi de la 10 vorbe pe net ne-am casatorit :) .Am vb la tel si pe net fix 2 luni dupa care mi-am luat lumea in cap si nu m-am mai uitat inapoi.Aveam 21 de ani si a fost prima incercare pe net, inainte de asta netul mi se parea ultima metoda de a intalni pe cineva.
In iunie avem 4 ani de casnicie si in decembrie 5 ani de cand suntem impreuna.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Si noi tot pe internet ne-am cunoscut , dupa 7 luni de palavrageala ne-am intalnit si de atunci nu am mai fost nici o zi departe unul de celalalt . In august implinim 3 anisori de cand ne cunoastem iar in decembrie 2 de cand ne-am casatorit
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
Guestus spune:
quote:
Originally posted by crissi
crissi
http://theo.idilis.ro
iti spun yo ca trebuie sa incerci....daca nu ajungi ca fetele de mai sus maritate cu primul dupa 3 mailuri gen "vai ce bine arati".
sa raspunda aici sincer ..ar mai face asta inca 1 data..adica sa se marite tot cu acelasi... sau ar mai cerceta piata ?
Mik spune:
Olympia, nu ti-a spus nimeni ceva de genul "daca divortezi, ma anunti !" ?
(glumesc nesarat, gen Guestus, voiam sa-l intreb off-topic daca el asa ar face : bere si picioare de porc) )
Iesi pur si simplu din casa - oriunde ai ceva de facut, nu neaparat ca sa-ti gasesti perechea ci ca sa-ti schimbi ideile; netul foloseste-l cu masura si daca simti ca merge virrtual incerca sa-l vezi pe bune ca sa nu fii dezamagita dupa.
Iti deoresc succes !
Guestus spune:
quote:
Originally posted by Mik
Olympia, nu ti-a spus nimeni ceva de genul "daca divortezi, ma anunti !" ?
(glumesc nesarat, gen Guestus, voiam sa-l intreb off-topic daca el asa ar face : bere si picioare de porc) )
Iesi pur si simplu din casa - oriunde ai ceva de facut, nu neaparat ca sa-ti gasesti perechea ci ca sa-ti schimbi ideile; netul foloseste-l cu masura si daca simti ca merge virrtual incerca sa-l vezi pe bune ca sa nu fii dezamagita dupa.
Iti deoresc succes !
Mik.
nimic nu se compara cu piciorul de pork de mai jos.
http://www.germandeli.com/siegschwein.html